Tea-hybride roos Pascal

Door bloemen te kiezen voor onze mixborders en rupsen, stoppen we vaak bij de meest populaire soorten flora. Wat kunnen we zeggen over de koningin van alle kleuren – een roos! De struiken zijn aanwezig in veel bloementuinen, vooral als uw voortuin te klein is voor een rozentuin. Laten we het hebben over een van de meest voorkomende variëteiten van een theehybride roos genaamd “Pascal”.

Rose “Pascal” – beschrijving

Sterk en rechtopstaand, wordt de rozenstruik “Pascal” gewoonlijk lang en smal. Hierdoor is het populair in microborders, vooral in combinatie met kleinbloemige planten of rozen van een andere kleur. Het blad van de Pascali-roos is donkergroen, mat en ziet er geweldig uit tegen de achtergrond van sneeuwwitte bloemen.

Het is interessant om te zien hoe de klassieke bokalen van deze roos opkwamen. Eerst hebben ze een groenachtige tint en ze ontvouwen zich langzaam, waarbij ze pure witte bloemblaadjes met crèmetinten in de kern vertonen. In de knop zijn er soms tot 35 bloembladen. Bloemen verschijnen aan elk uiteinde van de lange foto. “Pascal” bloeit rijkelijk, daarom plant deze variëteit, bereidt zich voor om een ​​goede “oogst” te oogsten.
De variëteit is vrij eenvoudig in kweek. Voeding en drenken, ongediertebestrijding en natuurlijk het kiezen van de juiste plek voor het rooten van de stekken van de rozenstruik staat garant voor een goede groei en mooie bloei. Bovendien staan ​​deze witte thee-hybride rozen lange tijd in het snijden, wat ook erg belangrijk is. Het aroma is zwak, maar nog steeds aanwezig, in tegenstelling tot sommige andere soorten thee-hybride rozen die helemaal geen geur hebben.

De populariteit van de roos “Pascal” is grotendeels te danken aan de goede weerstand tegen alle ziektes van bloemen. Dit is een onmiskenbaar voordeel van zowel deze soort als andere hybride rozenstruiken.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 93