Tassen voor bouwafval | actualidadypolitica.com

Tassen voor bouwafval

bouwafvalzakken

Reparatie, afwerking of constructie - al deze woorden worden altijd geassocieerd, niet alleen met de renovatie van de woning, maar ook met een enorme hoeveelheid afval. Soms zijn er zoveel dat zelfs de gedachte hieraan vaak het verlangen ontmoedigt om zelfs maar te beginnen met veranderingen in het huis. Het creëren van zoiets eenvoudigs als tassen voor het bouwen van puin vergemakkelijkt dit lot echter enorm. Laten we hun basissoorten bekijken, en ook zullen we in detail stoppen met criteria van een keuze.

Functies van zakken voor bouwafval

In feite lijken de zakken die bestemd zijn voor afval van de bouw sterk op de huishoudelijke vuilniszakken die we kennen. Het grootste verschil is de grote afmetingen en het materiaal. Als huishoudelijke tassen zijn gemaakt van niet erg sterk polyethyleen en een maximaal volume van 60 liter hebben, is het begrijpelijk dat er geen zwaar bouwafval in kan worden getransporteerd.

Tassen voor bouwafval verschillen in hun toegenomen dichtheid en grootte. Ze zijn gemaakt van twee materialen - polypropyleen en polyethyleen. Het laatste materiaal is enigszins anders dan wat wordt gebruikt om huishoudtassen te maken. Dergelijk polyethyleen wordt geproduceerd onder lage of hoge druk. Een zak met polyethyleen van hoge dichtheid is zeer elastisch en is goed bestand tegen spanning. Zo'n product is gemakkelijk te identificeren door een glanzend, glanzend oppervlak en gebrek aan geritsel. Polyethyleenzakken voor lagedrukbouwresten worden als zeer sterk en compact beschouwd. Tegelijkertijd worden ze zwak uitgerekt en gemakkelijk beschadigd door scherpe eindes. Bepaal een dergelijk product is gemakkelijk op het matte oppervlak en gepubliceerd geritsel.

Een andere versie van sterke zakken voor het bouwen van vuil is gemaakt van secundair polypropyleen. Dergelijke zakken zijn goed bestand tegen zware belastingen, ondergaan zelden sneden van scherpe randen en breken niet door. Trouwens, dergelijke tassen worden niet alleen gebruikt voor het opruimen van afval, maar ook voor het bewaren van voedselproducten - granen, suiker. Over het algemeen zijn polypropyleen zakken gemaakt van draad, dus ze hebben een soort van weven.

Hoe tassen kiezen voor bouwafval?

Wanneer u kwaliteitstassen koopt voor bouwafval, moet u verschillende punten overwegen. Ten eerste is het het volume van een zak voor bouwafval. Dit is een belangrijk accessoire van verschillende capaciteiten. Meestal de meest "kleine" - 90 liter, 120 liter en 180 liter. Grote zakken voor bouwafval kunnen 200 liter, 240 liter en 350 liter bereiken.

Draagvermogen is een ander belangrijk criterium. Voor kleine bouwafval geschikte conventionele zakken van polyethyleen. Polypropyleenproducten zijn gemakkelijk bestand tegen een gewicht van maximaal 40 kg. Om geen extra geld te overbelasten, koopt u geweven zakken voor bouwresten groen. Grijze zakken zijn gemaakt van primair en secundair polypropyleen en kosten daarom iets meer, maar ze kunnen gemakkelijk tot 65 kg weerstaan. Ze dragen meestal zo'n zwaar afval als gebroken bakstenen, sierlijsten en cementelementen. Witte zakken van primair polypropyleen worden als de duurste beschouwd, omdat ze bedoeld zijn voor opslag van voedsel. Als u een versterkte zak nodig hebt, kies dan voor polypropyleenproducten met een filmfolie. Als we het hebben over de dichtheid, varieert deze indicator voor een polypropyleenzak van 50 tot 115 g per vierkante meter. Ondanks de kosten betalen zakken van polypropyleen geld, omdat ze als herbruikbaar worden beschouwd.

Voor kleinere afvalstoffen kunt u goedkopere wegwerpbare polyethyleen zakken kopen. By the way, de dikte van de film - een van de belangrijkste nuances bij het kiezen van een zak met dergelijk materiaal. Het varieert van 20 tot 70 micron.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: