stofzuiger met een stofpers

Ben je het eens, een bekend beeld, wanneer een persoon in een wolk van stof staat, een zak of een stofvanger van een stofzuiger schudt? Fabrikanten van stofzuigers besteedden aandacht aan dit ongemak en boden een innovatief product aan: een stofzuiger met de functie het stof in briketten te drukken. Laten we eens kijken hoe relevant de aanschaf van een dergelijke assemblage is en wat de voordelen zijn in vergelijking met een conventionele stofzuiger.

Werkingsprincipe

Laten we eerst eens kijken hoe de stofzuiger stof in de briketten drukt. Er zijn slechts twee opties. De eerste is automatisch comprimeren van stof in de container en de tweede is handmatig. Laten we beginnen met stofzuigers die automatisch stof comprimeren. Bij dergelijke modellen beweegt de pers automatisch van links naar rechts en wordt stof tegen de wanden van de container gedrukt. Dit is natuurlijk handig, maar het is onwaarschijnlijk dat u de briketten ziet die u beweert, want om ze te vormen in stof moet 50% wol of een dutje zijn. Maar er is duidelijk voordeel van dit persen, omdat de stofzak veel minder vaak hoeft te worden gereinigd en stof veel minder is wanneer het wordt geschud. Vervolgens introduceren we stofzuigers met een handmatige stofpers. Deze optie wordt alleen geactiveerd als de stofzuiger is ingeschakeld, de procedure duurt slechts enkele seconden en de briket is veel compacter bij handmatige comprimering. Welke van de opties de voorkeur heeft, beslist u zelf, maar er wordt meer stof in de stofvanger geplaatst, precies met handmatige persing.

voordelen

Het feit dat de stofzuigers die vuilnis comprimeren handiger in gebruik zijn, niemand twijfelt eraan dat iemand anders dat wel is. Laten we uitzoeken, dankzij wat ze precies winnen van hun tegenhangers zonder de functie van drukken. Laten we beginnen met de meest elementaire. Zoals u weet, neemt de zuigkracht van stofzuigers na verloop van tijd af. Nooit vragen waarom? Hier is eigenlijk alles heel eenvoudig. Bij elke installatie en verwijdering van de container lijden afdichtingen in de buurt van de lamp of afvalzak. Conclusie: hoe minder vaak de noodzaak aanwezig is om de stofzuiger schoon te maken, hoe langer hij zal werken. Maar dit is slechts de eerste reden, omdat zelfs een stofzuiger met stofdruktechnologie zo is ontworpen dat de daling van het zuigvermogen, zelfs met een 80% -container, minimaal is. Merk op dat dergelijke modellen minder stof in de lucht uitstoten dan conventionele stofzuigers. Welnu, nu het belangrijkste. Het proces van het reinigen van de container is één klik. Briketten vallen eruit en erna wordt een kleine hoeveelheid ongecomprimeerd stof uitgestort. Hier is hun voordeel duidelijk, de containers van dergelijke stofzuigers kunnen direct in de kamer van stof worden gereinigd.

tekortkomingen

De belangrijkste nadelen van dergelijke stofzuigers kunnen worden toegeschreven aan hetzelfde perssysteem. Waarom? Het is eenvoudig! Hoe meer details, hoe vaker de apparaten stuk gaan, en het zijn ook plastic exemplaren. Ja, en om eerlijk te zijn, het proces van verdichten is nog steeds verre van perfect, zelfs in de duurste modellen van stofzuigers. Natuurlijk neemt zelfs enigszins gecomprimeerd stof een aantal keer minder ruimte in beslag, maar voor die briketten die ons in advertenties worden getoond, is het duidelijk nog steeds erg ver weg. stofzuiger met stofdrukkenIn stofzuigers met een handpers zijn de briketten dichter en nauwkeuriger, maar door de fragiele, plastische delen van het drukelement zelf kunt u niet de juiste kracht uitoefenen om het stof heel hard te persen.

Van het hele scala aan stofzuigers met de functie van het verdichten van stof verdienen niet alle aandacht. De modellen van LG, Delonghi en Electrolux lieten behoorlijk goede resultaten zien. Het systeem van persstofzuigers van andere fabrikanten is nog steeds verre van perfect. Het nut van een dergelijke assemblage ligt voor de hand, maar lees voor het kopen reviews over het geselecteerde apparaat met betrekking tot de efficiëntie van het stofverdichtingssysteem.

Andere besmeshkovye stofzuigers zijn uitgerust met een aquafilter of een speciale container voor stof.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 49 =