siliconen mallen voor cupcakes

Veel huisvrouwen waarderen al lang de lekkernijen van de taarten - rijkelijk gebakken met verschillende vullingen. In feite zijn cupcakes erg handig om mee te nemen als tussendoortje op school of op het werk, behandel ze voor gasten op kinder- of volwassen feesten. Maar dat de cupcakes niet alleen lekker waren, maar ook mooi, je hebt de juiste formulieren nodig om ze te bakken. Zoals bekend, kunnen de vormen voor het bakken van cupcakes gietijzer, staal, aluminium en papier zijn, maar het meest geschikt om te gebruiken zijn ongetwijfeld siliconen.

Hoe gebruik je siliconenvormen voor het bakken van cupcakes?

Voor het eerst na het zien van de siliconenvormen voor het bakken van cupcakes, vragen velen zich af of het mogelijk is om helemaal te koken in dergelijke "niet-serieuze" gerechten? Zal het smelten als het wordt opgewarmd en het eten bederven? Zoals de praktijk laat zien, zijn deze twijfels absoluut onredelijk - als je de gebruiksregels volgt, is het bakken van cupcakes in siliconenvormen niet alleen veilig, maar ook erg handig.

De basisregels voor het gebruik van siliconenvormen voor het bakken van cupcakes zijn als volgt:

  1. Na aankoop moet de mal grondig worden gereinigd en gedroogd om vuil uit het processtof te verwijderen. Voor het wassen kunt u elk afwasmiddel gebruiken, behalve schuurmiddel.
  2. Smeer de siliconenvormen voor cupcakes maar één keer - vóór het allereerste gebruik. Het aanbrengen van een dunne laag vet (dierlijk of plantaardig) vormt een film op het oppervlak van de siliconen, die als een betrouwbare bescherming tegen plakken zal dienen. Als het bakrecept geen vet bevat, moet u mogelijk opnieuw smeren.
  3. Formulieren vullen met een test kan niet meer dan de helft zijn. Veel fabrikanten maken zelfs een speciaal markeringsscheidingsteken in het formulier.
  4. Omdat siliconen vrij flexibel materiaal is, is het beter om de vorm te installeren voordat het deeg op een blad of rooster van de kachel wordt gegoten.
  5. Muffins uit siliconen vormen is net zo eenvoudig als het erin gieten van deeg - de vorm moet op zijn kant worden gelegd en na een paar minuten voorzichtig ondersteboven worden gedraaid. Vanwege de flexibiliteit van de siliconen is het mogelijk om vanuit dit formulier eenvoudig een zeer complexe configuratie te krijgen.
  6. Na gebruik moet de vorm worden gedrenkt in koud water en dan met lichte bewegingen het deeg eruit verwijderen.
  7. U kunt siliconen mallen in een gestrekte of rechtopstaande vorm bewaren.

Soorten siliconenvormen voor het bakken van cupcakes

Momenteel zijn de volgende soorten siliconenvormen voor het bakken van cupcakes verkrijgbaar:

  • Grote siliconen mallen met een gat ontworpen om het deeg beter te bakken;
  • Vormdienbladen, berekend op 4,6 of 12 cupcakes;
  • enkelgevormde cups.
siliconen mallen voor cupcakes_1 siliconen mallen voor cupcakes_2 siliconen mallen voor cupcakes_3
siliconen mallen voor cupcakes_4 siliconen mallen voor cupcakes_5 siliconen mallen voor cupcakes_6
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2