Ruimte in hightech-stijl

Ruimte in hightech-stijl

In de tweede helft van de vorige eeuw werd het modieus om een ​​appartement te onderscheiden in de stijl van hightech. De ontwerpers belichaamden in hem de meest gedurfde ideeën, sommigen namen hun weg uit science fiction. De kamer in de stijl van hightech lijkt een beetje op de cabine van het ruimtevaartuig, niet volgestouwd met overbodige voorwerpen. Heel erg in deze stijl van minimalisme - een overvloed aan rechte lijnen, veel vrije ruimte en de afwezigheid van kleine dingen - beeldjes, afbeeldingen en tapijten. Daarom is deze stijl erg populair bij jonge mensen.

Belangrijkste kenmerken van de richting

 1. Het ontwerp van een hightech-ruimte omvat het gebruik van materialen zoals metaal, glas en plastic. Dit creëert een gevoel van een grote ruimte gevuld met licht. Daarom is deze stijl geschikt in kleine kamers.
 2. De high-tech stijl maakt gebruik van veel moderne technologieën - klimaatbeheersing, luchtzuivering en moderne huishoudelijke apparaten.
 3. De eigenaardigheid van de high-tech stijl is dat alle draden, radiatoren en apparaten zijn verborgen, verborgen in de muren en meubels.

Welke voorzieningen kunnen in deze stijl worden ontworpen?

 1. Gebruik meestal hi-tech in het interieur van de keuken. Om een ​​effect van ruimtelijkheid in een kleine ruimte te creëren, gebruikt u lichte meubels, verticale luiken op ramen, veel metaal en glas in de decoratie van meubels. Voor verlichting zijn spots van toepassing. In zo'n keuken zijn veel verschillende huishoudelijke apparaten, ingebouwd in meubels. En er is niets overbodigs.
 2. hightech in het interieur van de keuken1 high-tech in het interieur van de keuken2 high-tech in het interieur van de keuken3
 3. Het is erg handig als je in een klein appartement een badkamer wilt versieren met een hi-tech stijl. Dit ontwerp maakt veel vrije ruimte vrij in de kamer. Dit gebeurt door verborgen communicatie en leidingen, fel glanzende meubels en muren. In een dergelijke badkamer zijn er veel spiegels en metalen glanzende oppervlakken. Gebroken verlichting creëert verblinding en verblinding, hoewel de verlichting van de kamer over het algemeen zacht is.
 4. badkamer high tech1 badkamer high tech2 badkamers high-tech3
 5. Het ontwerp van de hightech slaapkamer is vooral populair bij jonge mannen. Het creëert geen gevoel van gezelligheid, maar heeft enkele positieve eigenschappen, bijvoorbeeld een verstelbaar hoofdbord, intrekbare planken of ruime kasten met verlichting.
 6. ontwerp van hightech slaapkamer 1 ontwerp van hightech slaapkamer 2 ontwerp van hightech slaapkamer 3
 7. Degenen die de minimale details en het maximale comfort op prijs stellen, zullen de hal graag zien in de stijl van hightech. De overvloed aan rechte lijnen, glas en metaal creëert een gevoel van ruimte en licht. Gordijnen zijn toegestaan ​​van een licht transparant materiaal en diffuus licht gemaakt door veel armaturen.
 8. hal in de stijl van hightech1 hal in de stijl van hightech2 hal in high-tech stijl3

De stijl van hightech is erg handig voor moderne stadsappartementen. Het gebrek aan textiel en decoratieve elementen helpt stof te vermijden en vergemakkelijkt het reinigen. Veel moderne technologie maakt het verblijven in dergelijke kamers comfortabel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: