bulk rubbervloer 0

Moderne bulk rubbervloer is gebruikelijk in residentiële en industriële gebouwen. Het wordt gekenmerkt door slijtvastheid, weerstand tegen spanningen en agressieve omgeving, hoge elasticiteit en dempende eigenschappen. Bovendien wordt het oppervlak gekenmerkt door traumatische veiligheid, zachtheid, antislipeigenschappen en slijtvastheid, zodat de rubberen vulvloer wordt gebruikt voor garages, parkeerterreinen en parkeergarages, op kinder- en sportterreinen.

Omdat rubber niet door water kan worden beïnvloed, kan het in gesloten en open ruimtes worden geplaatst.

Rubbervloer - gemak en eenvoud

De sterkte van de vulrubberen vloer hangt af van de kruim die in de samenstelling wordt gebruikt. Het combineert met de polyurethaan bindende component, kleurstoffen, modifiers en geeft de coating dempende eigenschappen, onderdrukt ruis.

Het rubbermengsel kan in verschillende kleuren worden geverfd, dankzij de porositeit van de kruim gaat de tint vrij lang mee.
De voltooide samenstelling wordt aangebracht op het bereide substraat door de technologie van de vulvloer.

Mengsels worden gepresenteerd met kant-en-klare formuleringen met de benodigde hoeveelheid vulstoffen of in de vorm van speciale materialen die u afzonderlijk moet kopen en meng de oplossing met de vereiste consistentie.

Voor het huis is het geweldig om een ​​rubberen vloer in de keuken, badkamer te maken - het is bestand tegen vocht, het is niet bang voor enige vervuiling, de hoes is gemakkelijk schoon te maken met gewoon water. Het plastic oppervlak is bestand tegen zware meubels en scherpe vallende voorwerpen.

Rubbervloer is een innovatieve uitvinding van de moderne bouwindustrie. Vanwege technische eigenschappen en een helder ontwerp, beschikbaarheid en installatiegemak, verkrijgt het zijn populariteit in de markt.

bulk rubber vloer 1 bulk rubber vloer 2 bulk rubbervloer 3
bulk rubbervloer 4 bulk rubber vloer 5 bulk rubber vloer 6
bulk rubbervloer 7 bulk rubbervloer 8 bulk rubbervloer 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =