Renovatie in de stijl van de Provence | actualidadypolitica.com

Renovatie in de stijl van de Provence

Renovatie in de stijl van de Provence

Is het tijd om reparaties in uw appartement te doen? Voordat u materialen hiervoor koopt, moet u beslissen in welke stijl u uw bijgewerkte woning wilt zien. Als u van het meubilair in de kamers eenvoudig en natuurlijk, maar tegelijkertijd elegant en gezellig houdt, maak dan een appartementsvernieuwing in de stijl van de Provence.

Ideeën voor renovatie in de stijl van de Provence

De muren van de woonkamer, gerenoveerd in de stijl van de Provence, is het beter om wit of licht pastel te maken, alsof ze in de zon worden gebrand. Deze stijl wordt gekenmerkt door opzichtige nalatigheid, die zich manifesteert in het leggen van muren en zichtbare balken. In de stijl van de Provence, zijn er houten verouderde en gesmede items, te onderscheiden door hun lichtheid en gratie. Het kan een grote luxe kroonluchter zijn of een mooie standaard voor bloemen. De ramen zijn gedecoreerd met lichtgordijnen met bloemmotieven.

Renovatie in stijl Provence1 Reparatie in de stijl van Provence2 Reparatie in de stijl van Provence3

In de slaapkamer in de Provençaalse stijl moet het plafond wit zijn. Vaak is het gemaakt van hout gepleisterd met grote balken die een decoratieve functie vervullen. De muren kunnen worden versierd met gips met de stilering van steen of metselwerk. De kleur van de muren is wit of pastel. Tijdens de renovatie van de slaapkamer in de stijl van de Provence, worden terracottategels vaak gebruikt als vloerbedekking. Meubilair, evenals in de woonkamer, moet worden gemaakt van natuurlijk hout. Misschien wilt u een smeedijzeren bed met een gebogen hoofdeinde. Voor de ramen hangen lichtgordijnen, jaloezieën of houten luiken die uitkomen in de slaapkamer, die perfect passen bij een gezellig, rustiek interieur.

Renovatie in Provençaalse stijl4 Renovatie in Provençaalse stijl5 Reparatie in de stijl van de Provence 6

Renovatie van de keuken, gemaakt in de stijl van de Provence, impliceert het gebruik van natuurlijke materialen: natuursteen, natuurlijk hout, saai metaal. Dus, de muur aan het werkoppervlak kan worden versierd met decoratief metselwerk of imitatie onder een natuursteen. Hier zal het passend zijn en mozaïek en keramische tegels. De rest van de muren in de keuken kan worden ingericht met getextureerd behang. Het hoogtepunt van de Provence-stijl kan bestaan ​​uit donkere balken aan het plafond of hun imitatie. De vloer is gemaakt van keramische tegels voor hout of natuursteen. De gevels van keukenmeubelen zijn vaak beschilderd met florale patronen.

Gerenoveerd in stijl 7 Repareren in de stijl van Provence8 Renovatie in de stijl van Provence9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 13 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: