pop-art in het interieur

Dynamisch levende mensen, jonge mensen, extravagante persoonlijkheden die niet aarzelen om de aandacht van anderen te trekken en te onderscheiden van de massa, ik wil iets ongewoons gebruiken voor de thuisomgeving. Stijlpop-art in het interieur suggereert een combinatie van schokkend, glamour, nonchalante glans, heldere details, waardoor kleuren en originele gadgets ontstaan.

Interieurontwerp Pop Art

Voor dit soort omgeving wordt gekenmerkt door een spel met kleuren en maten, de te decoreren ruimte moet ruim zijn. In de pop-art zijn de belangrijkste kenmerken van de stijl het gebruik van foto's, posters van beroemdheden, graffiti op de muren, abstracties, zelfs banners of krantenknipsels in het interieur. In dit geval zijn de eenvoudigste primitieve dingen die een persoon in het dagelijks leven omringen, het onderwerp van de kunst. In de rol van de tentoonstelling kan een tuinemmer worden met gereedschap, toiletpot of auto bumper. Nu willen steeds meer mensen zo'n sappig ontwerp in hun huis creëren.

pop art in het interieur 1

Woonkamer in de stijl van pop-art

De heldere situatie is ideaal voor een grote kamer waarin u een feestje met vrienden kunt regelen. Het interieur van het appartement in de stijl van pop art moet worden ingericht tegen een achtergrond van lichte kleuren, en beter - muren van witte of koud grijze kleur om het contrast te verbeteren. Op hen om een ​​kleurrijke foto te plaatsen, een groot formaat poster, een heldere afdruk of een schilderij te maken. Actief geëxploiteerde beelden van blikjes Coca-Cola, het beeld van Marilyn Monroe. Kenmerkend voor het ontwerp is dat de gebruikte kleuren niet worden gecombineerd, er is geen harmonie tussen. En hoe meer toegepaste verven niet op elkaar passen - het contrast is beter.

pop-art in het interieur 2

Nog een stap in de opstelling van een salon - een bank en een paar fauteuils met contrasterende kussens van de gladde vorm. Daarnaast is het interieur versierd met neonlichten, een originele glanzende salontafel, ongebruikelijke dingen die zijn gemaakt van consumptiegoederen (plastic flessen, blikjes, metaal, papier). Kleine creatieve sculpturen uit gips, ingewikkelde vazen ​​zijn populair. Je kunt geen dure spullen kopen, iets met je eigen handen doen.

pop-art in het interieur 3

Keuken in de stijl van pop art

Heldere decoratie is geschikt voor een ruimte waarin de eet- en werkruimtes worden gecombineerd. De keuken is een pop-art woonkamer ingericht met een bar met geschilderde stoelen, kleurrijke meubels en gerechten, heerlijke foto's aan de muren. Populaire kleuren in het interieur zijn rood, lila, salade, geel. Het meubilair accepteert geen duur meubilair van natuurlijke materialen. Daarom, producten van helder plastic met een glanzende afwerking, rekken, ingebouwde kasten, glanzende oppervlakken - een traditionele eigenschap van pop-art in het interieur. Backlight gebruikt voor het plafond, meubels, niches.

pop-art in het interieur 4

De keuken is geschikt voor een kleine glanzende tafel met ronde of vierkante vorm, u kunt de inklapbare structuur gebruiken. Past perfect in de entourage-stoelen van ongewone vorm. Accessoires in dit ontwerp zijn van het grootste belang. Gebruikte lichte of vintage gerechten, glazen met afbeeldingen van dieren, gordijnen in polka dots of strepen.

pop-art in het interieur 5

Slaapkamer in de stijl van pop art

Het is niet moeilijk om een ​​kamer voor rust in een aanstekelijke compositie te regelen. Zo'n interieur wordt gekenmerkt door een minimale set meubels - je hebt een bed nodig, een paar nachtkastjes en een kledingkast. De belangrijkste aandacht wordt besteed aan de oorspronkelijke slaapplaats, het zal bijvoorbeeld ongebruikelijk zijn om er uit te zien als een rond of ovaal bed. Het wordt het middelpunt van de compositie. Een waardig voorbeeld van een dergelijke slaapkamer is een bed in de vorm van een hart of een stoel in de vorm van de lippen.

pop-art in het interieur 6

Design in de stijl van de pop-art moet worden aangevuld met een sappige sprei, gekleurde kussens, extravagante vloerlampen, grote schilderijen aan de muur. Actuele afbeeldingen met optische patronen, die een mystiek effect veroorzaken. Of je favoriete hond tekenen, een kat met een vertekende kleurweergave. Om niet te oververzadigen het interieur van de gordijnen worden gebruikt dezelfde schaduw als de muur.

pop art in het interieur 7

Pop-artstijl voor kinderen

Voor de babykamer is dit de beste oplossing. Met behulp van pop-art in het interieur van de kinderkamer kunt u echte superhelden onderbrengen - stripfiguren, tekenfilms. Posters van de Simpsons, Mickey Mouse - elk thema wordt gebruikt om een ​​modieus interieur te creëren. Met de hulp van kleurrijke tinten en glossen, meubels, gevels, muren zijn versierd. Ze zijn geschilderd, graffiti. Uitstekende pasvorm in de ruimte van meubels met een ongewone vorm - bedden in de vorm van machines, stoelentassen, gekrulde planken. Kasten worden gebruikt in ingebouwde, veel gebruikte nissen, rekken. Voor registratie zullen de nachtlichten in de vorm van favoriete dieren perfect passen.

pop art in het interieur 8

Anteroom in de stijl van pop art

In de gang creëert deze entourage een betoverende eerste indruk van het huis. Als achtergrond kunnen vanuit praktisch oogpunt zelfs donkere tinten worden gebruikt - grijs, zwart. In de gang wordt een licht element gemakkelijk een kast in de stijl van pop art. Bijvoorbeeld een muurcompartiment met koude tonen met een zandstralenpatroon of een glijdend ontwerp met een spiegel op de hele muur. Voor decoratie gebruikte ongebruikelijke haken voor kleding in plaats van hangers, gekrulde lampen, stijlvolle planken. Feitelijke spiegels zullen een ongewone vorm zijn - in de vorm van een vrouwelijk silhouet, gitaar, dier.

pop art in het interieur 9

Pop-art in het interieur van de badkamer

De badkamer, ingericht in een lichte stijl, zal u in staat stellen om uw waterprocedures in een opgewekte stemming te nemen. Met behulp van moderne tegels of mozaïeken kun je op het vlak van de muren afbeeldingen van de diva's van de vorige eeuw in heldere kleuren of een abstractie leggen. Van sanitair is het beter om te kiezen voor een rond hoekbad, een douchecabine, chromen accessoires zijn goed voor een ongewone omgeving. Appartement in de stijl van pop art moet een positieve sfeer creëren, een lichte badkamer zal een vrolijk interieur benadrukken. Voor plafond en holtes in wanden wordt het aanbevolen om spotverlichting toe te passen.

pop art in het interieur 10

Appartementsontwerp in de stijl van pop-art

Wanneer je een appartement op deze manier ontwerpt, moet je bepaalde regels volgen, aandacht schenken aan verschillende details - muren versieren, meubels, verlichting, creatieve accessoires selecteren. Een bed of bank in de stijl van pop-art bijvoorbeeld moet helder zijn, ongebruikelijke, expressieve vormen hebben. Dure materialen worden niet gebruikt, maar de fauteuil in de vorm van een handpalm of zachte opgevulde succulente kleur voor pop-art ontwerp in het interieur is ideaal. In zo'n situatie wordt minimaal meubilair gebruikt, functioneel en kleurrijk.

Pop-art achtergronden

De muren en het plafond krijgen in dit geval een grandioze rol. Zulke oppervlakken zijn een geweldig gebied voor creativiteit. Het huis in de stijl van de pop-art kan snel worden ingericht met fotobehang. Doeken met felle kleuren met creatieve afbeeldingen uit strips, collages, foto's van beroemdheden, logo's en bekende merken zijn een uitstekende optie voor het verfraaien van de muren.

Uitstekend in het interieur: bekijk graffiti op het hele accentoppervlak. Als plot kun je kiezen voor het oude plein van de oude stad of de bruisende laan van een moderne metropool, een zachte sakura of een kleurrijke zonsondergang. De verbeeldingskracht bij het kiezen van fotobehang voor het huis is onbeperkt, met behulp van deze wanddecoratie is het gemakkelijk om de kamer een trendy uiterlijk te geven.

pop art in het interieur 11

Pop-art achtergronden

Muren zijn het kenmerk van dit ontwerp. Om ze te versieren met moderne tekeningen gebruiken we behangpop-art in het interieur. De basis is bijvoorbeeld wit, maar het is versierd met accentbeelden, felle prints in de vorm van knipsels uit strips, portretten van sterren, stukjes affiche. Op behang wordt vaak het principe van cyclische compositie toegepast - een decoratief element in verschillende variaties wordt vele malen herhaald. Het kunnen kleurrijke vlekken, hoekige vierkanten, inscripties, silhouetten, logo's, merken zijn.

Er zijn materialen met verdwijnende en opkomende patronen die een holografisch effect creëren. Voor een helder ontwerp is één accentmuur voldoende. U kunt ervoor zorgen dat alle oppervlakken een verschillende textuur hebben. Bijvoorbeeld een muur om te bedekken met verf, de tweede om te versieren met gips, de derde om te versieren met behang en de vierde gebruikelijke krantenknipsels.

pop art in het interieur 12

Lampen in de stijl van pop-art

Een goede verlichting kan de schoonheid van het ontwerp in de kamer benadrukken. Decoratie in de stijl van pop art moet worden aangevuld met ongebruikelijke lampen, kroonluchters, verlichting. Ze hebben een extravagante vorm, gemaakt van plastic, metaal, papier of glas. Verlichtingsinrichtingen met een dergelijk ontwerp onderscheiden zich door maximaal aantrekkelijke en gelijktijdig eenvoudige en onopvallende contouren. Dit is een gewone fles gekleurd glas, omgebouwd tot een tafellamp, en een kroonluchter met kleurrijk glimmend plafonds en een elegante vloerlamp op de voet.

pop art in het interieur 13

Plafonds in een dergelijke ruimte zijn altijd licht en glanzend, ze kunnen worden uitgerekt of opgehangen, ze kunnen op verschillende niveaus worden opgebouwd. Niet-symmetrische nissen zijn versierd met neonlampen. De lamp voor het plafond van de oorspronkelijke vorm kan een composietdecor worden voor het hele interieur. Ze kunnen de kamer omringen met een halo van ongewoon licht.

pop art in het interieur 14

Tapijten in de stijl van pop-art

De vloerbedekking kan ook als stijlvol accent in het ontwerp worden gebruikt. Om een ​​extra toets aan het interieur van de pop-artruimte toe te voegen, kun je een expressief tapijt met een geometrisch patroon leggen. Ziet er goed uit in deze zwarte en witte ontwerpschaal of imitatie van zebra, tijger, luipaardhuid. Het kunnen abstracte afbeeldingen, inscripties, grote patronen of een monofoon product met een atypische vorm met een hoge pool zijn. Het belangrijkste ding - schokkend en helder. Omdat de kamer geen dichte inrichting heeft, zal een kleurrijk tapijt op de vloer deze stijl perfect benadrukken.

pop art in het interieur 15

De implementatie van pop-art in het interieur is niet moeilijk, snel en goedkoop kunt u een gezellige sfeer en een modieus design creëren. Dit is een van de soorten afwerking, die moeilijk overdreven kan worden. Om de ruimte niet te overladen met de overvloed aan kleuren, moet u echter niet meer dan drie kleuren voor decoratie ophalen en heldere accenten aanbrengen met behulp van accessoires en meubels. Het is belangrijk om onderwerpen te gebruiken die u leuk vindt. Dan zal de kamer zijn uiterlijk krijgen, helder en kleurrijk, inspirerend voor een vruchtbare activiteit. Het belangrijkste is om er je eigen spirituele troost in te vinden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 21

pop-art in het interieur

Dynamisch levende mensen, jonge mensen, extravagante persoonlijkheden die niet aarzelen om de aandacht van anderen te trekken en te onderscheiden van de massa, ik wil iets ongewoons gebruiken voor de thuisomgeving. Stijlpop-art in het interieur suggereert een combinatie van schokkend, glamour, nonchalante glans, heldere details, waardoor kleuren en originele gadgets ontstaan.

Interieurontwerp Pop Art

Voor dit soort omgeving wordt gekenmerkt door een spel met kleuren en maten, de te decoreren ruimte moet ruim zijn. In de pop-art zijn de belangrijkste kenmerken van de stijl het gebruik van foto's, posters van beroemdheden, graffiti op de muren, abstracties, zelfs banners of krantenknipsels in het interieur. In dit geval zijn de eenvoudigste primitieve dingen die een persoon in het dagelijks leven omringen, het onderwerp van de kunst. In de rol van de tentoonstelling kan een tuinemmer worden met gereedschap, toiletpot of auto bumper. Nu willen steeds meer mensen zo'n sappig ontwerp in hun huis creëren.

pop art in het interieur 1

Woonkamer in de stijl van pop-art

De heldere situatie is ideaal voor een grote kamer waarin u een feestje met vrienden kunt regelen. Het interieur van het appartement in de stijl van pop art moet worden ingericht tegen een achtergrond van lichte kleuren, en beter - muren van witte of koud grijze kleur om het contrast te verbeteren. Op hen om een ​​kleurrijke foto te plaatsen, een groot formaat poster, een heldere afdruk of een schilderij te maken. Actief geëxploiteerde beelden van blikjes Coca-Cola, het beeld van Marilyn Monroe. Kenmerkend voor het ontwerp is dat de gebruikte kleuren niet worden gecombineerd, er is geen harmonie tussen. En hoe meer toegepaste verven niet op elkaar passen - het contrast is beter.

pop-art in het interieur 2

Nog een stap in de opstelling van een salon - een bank en een paar fauteuils met contrasterende kussens van de gladde vorm. Daarnaast is het interieur versierd met neonlichten, een originele glanzende salontafel, ongebruikelijke dingen die zijn gemaakt van consumptiegoederen (plastic flessen, blikjes, metaal, papier). Kleine creatieve sculpturen uit gips, ingewikkelde vazen ​​zijn populair. Je kunt geen dure spullen kopen, iets met je eigen handen doen.

pop-art in het interieur 3

Keuken in de stijl van pop art

Heldere decoratie is geschikt voor een ruimte waarin de eet- en werkruimtes worden gecombineerd. De keuken is een pop-art woonkamer ingericht met een bar met geschilderde stoelen, kleurrijke meubels en gerechten, heerlijke foto's aan de muren. Populaire kleuren in het interieur zijn rood, lila, salade, geel. Het meubilair accepteert geen duur meubilair van natuurlijke materialen. Daarom, producten van helder plastic met een glanzende afwerking, rekken, ingebouwde kasten, glanzende oppervlakken - een traditionele eigenschap van pop-art in het interieur. Backlight gebruikt voor het plafond, meubels, niches.

pop-art in het interieur 4

De keuken is geschikt voor een kleine glanzende tafel met ronde of vierkante vorm, u kunt de inklapbare structuur gebruiken. Past perfect in de entourage-stoelen van ongewone vorm. Accessoires in dit ontwerp zijn van het grootste belang. Gebruikte lichte of vintage gerechten, glazen met afbeeldingen van dieren, gordijnen in polka dots of strepen.

pop-art in het interieur 5

Slaapkamer in de stijl van pop art

Het is niet moeilijk om een ​​kamer voor rust in een aanstekelijke compositie te regelen. Zo'n interieur wordt gekenmerkt door een minimale set meubels - je hebt een bed nodig, een paar nachtkastjes en een kledingkast. De belangrijkste aandacht wordt besteed aan de oorspronkelijke slaapplaats, het zal bijvoorbeeld ongebruikelijk zijn om er uit te zien als een rond of ovaal bed. Het wordt het middelpunt van de compositie. Een waardig voorbeeld van een dergelijke slaapkamer is een bed in de vorm van een hart of een stoel in de vorm van de lippen.

pop-art in het interieur 6

Design in de stijl van de pop-art moet worden aangevuld met een sappige sprei, gekleurde kussens, extravagante vloerlampen, grote schilderijen aan de muur. Actuele afbeeldingen met optische patronen, die een mystiek effect veroorzaken. Of je favoriete hond tekenen, een kat met een vertekende kleurweergave. Om niet te oververzadigen het interieur van de gordijnen worden gebruikt dezelfde schaduw als de muur.

pop art in het interieur 7

Pop-artstijl voor kinderen

Voor de babykamer is dit de beste oplossing. Met behulp van pop-art in het interieur van de kinderkamer kunt u echte superhelden onderbrengen - stripfiguren, tekenfilms. Posters van de Simpsons, Mickey Mouse - elk thema wordt gebruikt om een ​​modieus interieur te creëren. Met de hulp van kleurrijke tinten en glossen, meubels, gevels, muren zijn versierd. Ze zijn geschilderd, graffiti. Uitstekende pasvorm in de ruimte van meubels met een ongewone vorm - bedden in de vorm van machines, stoelentassen, gekrulde planken. Kasten worden gebruikt in ingebouwde, veel gebruikte nissen, rekken. Voor registratie zullen de nachtlichten in de vorm van favoriete dieren perfect passen.

pop art in het interieur 8

Anteroom in de stijl van pop art

In de gang creëert deze entourage een betoverende eerste indruk van het huis. Als achtergrond kunnen vanuit praktisch oogpunt zelfs donkere tinten worden gebruikt - grijs, zwart. In de gang wordt een licht element gemakkelijk een kast in de stijl van pop art. Bijvoorbeeld een muurcompartiment met koude tonen met een zandstralenpatroon of een glijdend ontwerp met een spiegel op de hele muur. Voor decoratie gebruikte ongebruikelijke haken voor kleding in plaats van hangers, gekrulde lampen, stijlvolle planken. Feitelijke spiegels zullen een ongewone vorm zijn - in de vorm van een vrouwelijk silhouet, gitaar, dier.

pop art in het interieur 9

Pop-art in het interieur van de badkamer

De badkamer, ingericht in een lichte stijl, zal u in staat stellen om uw waterprocedures in een opgewekte stemming te nemen. Met behulp van moderne tegels of mozaïeken kun je op het vlak van de muren afbeeldingen van de diva's van de vorige eeuw in heldere kleuren of een abstractie leggen. Van sanitair is het beter om te kiezen voor een rond hoekbad, een douchecabine, chromen accessoires zijn goed voor een ongewone omgeving. Appartement in de stijl van pop art moet een positieve sfeer creëren, een lichte badkamer zal een vrolijk interieur benadrukken. Voor plafond en holtes in wanden wordt het aanbevolen om spotverlichting toe te passen.

pop art in het interieur 10

Appartementsontwerp in de stijl van pop-art

Wanneer je een appartement op deze manier ontwerpt, moet je bepaalde regels volgen, aandacht schenken aan verschillende details - muren versieren, meubels, verlichting, creatieve accessoires selecteren. Een bed of bank in de stijl van pop-art bijvoorbeeld moet helder zijn, ongebruikelijke, expressieve vormen hebben. Dure materialen worden niet gebruikt, maar de fauteuil in de vorm van een handpalm of zachte opgevulde succulente kleur voor pop-art ontwerp in het interieur is ideaal. In zo'n situatie wordt minimaal meubilair gebruikt, functioneel en kleurrijk.

Pop-art achtergronden

De muren en het plafond krijgen in dit geval een grandioze rol. Zulke oppervlakken zijn een geweldig gebied voor creativiteit. Het huis in de stijl van de pop-art kan snel worden ingericht met fotobehang. Doeken met felle kleuren met creatieve afbeeldingen uit strips, collages, foto's van beroemdheden, logo's en bekende merken zijn een uitstekende optie voor het verfraaien van de muren.

Uitstekend in het interieur: bekijk graffiti op het hele accentoppervlak. Als plot kun je kiezen voor het oude plein van de oude stad of de bruisende laan van een moderne metropool, een zachte sakura of een kleurrijke zonsondergang. De verbeeldingskracht bij het kiezen van fotobehang voor het huis is onbeperkt, met behulp van deze wanddecoratie is het gemakkelijk om de kamer een trendy uiterlijk te geven.

pop art in het interieur 11

Pop-art achtergronden

Muren zijn het kenmerk van dit ontwerp. Om ze te versieren met moderne tekeningen gebruiken we behangpop-art in het interieur. De basis is bijvoorbeeld wit, maar het is versierd met accentbeelden, felle prints in de vorm van knipsels uit strips, portretten van sterren, stukjes affiche. Op behang wordt vaak het principe van cyclische compositie toegepast - een decoratief element in verschillende variaties wordt vele malen herhaald. Het kunnen kleurrijke vlekken, hoekige vierkanten, inscripties, silhouetten, logo's, merken zijn.

Er zijn materialen met verdwijnende en opkomende patronen die een holografisch effect creëren. Voor een helder ontwerp is één accentmuur voldoende. U kunt ervoor zorgen dat alle oppervlakken een verschillende textuur hebben. Bijvoorbeeld een muur om te bedekken met verf, de tweede om te versieren met gips, de derde om te versieren met behang en de vierde gebruikelijke krantenknipsels.

pop art in het interieur 12

Lampen in de stijl van pop-art

Een goede verlichting kan de schoonheid van het ontwerp in de kamer benadrukken. Decoratie in de stijl van pop art moet worden aangevuld met ongebruikelijke lampen, kroonluchters, verlichting. Ze hebben een extravagante vorm, gemaakt van plastic, metaal, papier of glas. Verlichtingsinrichtingen met een dergelijk ontwerp onderscheiden zich door maximaal aantrekkelijke en gelijktijdig eenvoudige en onopvallende contouren. Dit is een gewone fles gekleurd glas, omgebouwd tot een tafellamp, en een kroonluchter met kleurrijk glimmend plafonds en een elegante vloerlamp op de voet.

pop art in het interieur 13

Plafonds in een dergelijke ruimte zijn altijd licht en glanzend, ze kunnen worden uitgerekt of opgehangen, ze kunnen op verschillende niveaus worden opgebouwd. Niet-symmetrische nissen zijn versierd met neonlampen. De lamp voor het plafond van de oorspronkelijke vorm kan een composietdecor worden voor het hele interieur. Ze kunnen de kamer omringen met een halo van ongewoon licht.

pop art in het interieur 14

Tapijten in de stijl van pop-art

De vloerbedekking kan ook als stijlvol accent in het ontwerp worden gebruikt. Om een ​​extra toets aan het interieur van de pop-artruimte toe te voegen, kun je een expressief tapijt met een geometrisch patroon leggen. Ziet er goed uit in deze zwarte en witte ontwerpschaal of imitatie van zebra, tijger, luipaardhuid. Het kunnen abstracte afbeeldingen, inscripties, grote patronen of een monofoon product met een atypische vorm met een hoge pool zijn. Het belangrijkste ding - schokkend en helder. Omdat de kamer geen dichte inrichting heeft, zal een kleurrijk tapijt op de vloer deze stijl perfect benadrukken.

pop art in het interieur 15

De implementatie van pop-art in het interieur is niet moeilijk, snel en goedkoop kunt u een gezellige sfeer en een modieus design creëren. Dit is een van de soorten afwerking, die moeilijk overdreven kan worden. Om de ruimte niet te overladen met de overvloed aan kleuren, moet u echter niet meer dan drie kleuren voor decoratie ophalen en heldere accenten aanbrengen met behulp van accessoires en meubels. Het is belangrijk om onderwerpen te gebruiken die u leuk vindt. Dan zal de kamer zijn uiterlijk krijgen, helder en kleurrijk, inspirerend voor een vruchtbare activiteit. Het belangrijkste is om er je eigen spirituele troost in te vinden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 10 =