ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov

Als u een beoordeling maakt van het meest mislukte huisvestingsproject, zullen de Chroesjtsjovs er leidende posities in innemen. Naast lage plafonds is hier en de indeling van aangrenzende kamers ten opzichte van elkaar uiterst nadelig. Maar als je zo’n appartement hebt, dan moet je niet wanhopen om je te haasten, het ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov kan met een paar eenvoudige trucs ten goede worden veranderd.

Modern ontwerp van woonkamers in Chroesjtsjov

  1. Woonkamer in Chroesjtsjov met open haard. Het symbool van het huis is in staat om het interieur van het appartement radicaal te veranderen, het is bijzonder voordelig om het te installeren in het geval dat u van plan bent om de woonkamer uit te rusten in een Chroesjtsjovka in de klassieke stijl. Het is duidelijk dat een echte verwarming op vaste brandstof in een stadsappartement door niemand kan worden gebouwd, maar een stijlvolle elektrische open haard of zelfs een valse open haard is ook in staat om het pand op een gunstige manier te transformeren, waardoor het pand veel comfortabeler wordt.
  2. ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov
  3. Ontwerp van een doorloopwoonkamer in Chroesjtsjov. De manier om meubels te rangschikken is grotendeels afhankelijk van de locatie van de deuropeningen in de kamer. Als ze naast elkaar liggen, hebben de eigenaren geluk, ze hebben slechts één hoek geblokkeerd, slechts één hoek en de rest van het gebied is volledig beschikbaar. Op een muur met de deur, installeer de TV, maar integendeel – een zachte hoek. Als de openingen tegenovergesteld zijn, moet de mediazone beter worden uitgerust op het toegangsterrein. Wanneer de deuren zich op dezelfde muur bevinden, moet de tv op de muur tussen hen worden geplaatst en moet de rustzone naar de diepte van de kamer worden verplaatst.
  4. ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov
  5. Woon-slaapkamer in Chroesjtsjov. Het combineren van een intieme slaapkamer en het plechtige interieur van een salon is altijd buitengewoon moeilijk. Dit kan alleen worden gedaan als deze kamers zich parallel of in de buurt bevinden en de muur van elkaar scheidt, wat geen dragende scheidingswand is. Uiteindelijk krijgen we een behoorlijke ruimte van 30-oneven vierkanten, waar je goed kunt draaien. Een belangrijk punt in ons bedrijf is de juiste zonering van de woonkamer in de slaapkamer van Chroesjtsjov. De opstelling van de verlichting in de buurt van de tv en de salontafel moet bijvoorbeeld helderder zijn dan in de buurt van het gezinsbed. Schilder het oppervlak van de muren in verschillende kleuren, waarbij de visuele ruimte wordt afgebakend. Gebruik in de woonkamer beige behang en in de slaapkamer roze of gebruik andere goede opties.
  6. ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov ontwerp van een kleine woonkamer in Chroesjtsjov 9

Er zijn verschillende manieren om het comfort in een Chroesjtsjov te verbeteren, door een woonkamer met een balkon te combineren of door een woonkamer en een keuken te combineren, kunt u altijd de beste uitweg vinden in een situatie bij u thuis. Het belangrijkste is om een ​​competente aanpak te gebruiken om het interieur er perfect uit te laten zien en er is geen onenigheid tussen aangrenzende zones.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =