Degenen die graag boeken lezen, snappen de behoefte aan een bladwijzer: dankzij hen is het gemakkelijk om de juiste pagina te vinden, dus verspil geen tijd aan het zoeken ernaar. Meestal plaatsen boeklezers in het boek wat bij de hand is: een bon, een stuk papier, een omslag of een potlood. Maar het is veel prettiger om een ​​mooi versierde bladwijzer te gebruiken. Bovendien, nu in de kantoor-winkels in een breed scala van magnetische bladwijzers te koop.

Wat zijn het, mooie magnetische bladwijzers?

Magnetische lipjes vertegenwoordigen een gevouwen halfstrook, die van bovenaf stevig aan beide zijden van de pagina is bevestigd. Versier je favoriete boek kan een bladwijzer worden en het naar eigen smaak op te halen. Zo geven bijvoorbeeld de magnetische leeswijzers van kinderen voor boeken vaker populaire cartoon- of sprookjeshelden weer.

Magnetische bladwijzers voor boeken foto 1

Natuurliefhebbers krijgen producten aangeboden met afbeeldingen van schilderachtige landschappen en dieren. Er zijn bladwijzers met afbeeldingen van bewakingspictogrammen, vakantiesymbolen,

Magnetische bladwijzers voor boeken foto 2

artiesten en acteurs,

Magnetische bladwijzers voor boeken foto 3

beroemde schilderijen, etc.

Magnetische bladwijzers voor boeken foto 4

Hoe maak je een magnetische boekenlegger voor boeken?

Soms kun je in de winkel geen bladwijzer vinden voor de huilende smaak. In dit geval raden we aan het naar eigen inzicht met uw eigen handen te maken. Het is een eenvoudig en incompetent ding. Bovendien kan zo'n magnetische bladwijzer een aangename presentatie worden voor een geliefde.

Koop een magneetstrip en een helder lint met een interessante tekening. Laten we beginnen met het maken van een magnetische bladwijzer:

  1. Knip een lengte van 18-20 cm van het lint naar eigen goeddunken.
  2. Knip uit de magneetstrip twee segmenten met een breedte van 3-4 mm minder dan het lintsegment. De lengte van elke magneet moet 7-8 cm zijn.
  3. Draai de tape over de verkeerde kant. Verwijder de sticker van de magnetische strips en bevestig deze aan de tape met een klevende kant zodat het midden van de tape vrij is.
  4. Magnetische bladwijzers voor boeken foto 5

  5. Nu kunt u het magnetische tabblad gebruiken!
Magnetische bladwijzers voor boeken foto 6 Magnetische bladwijzers voor boeken foto 7

Vergeet niet om ook een bladwijzer te maken van uw favoriete boek voor uw favoriete boek.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 81