Lieveheersbeestje van steen | actualidadypolitica.com

Lieveheersbeestje van steen

lieveheersbeestje van steen

Versiering van uw eigen infield is een entertainment dat veel tuiniers aantrekt. Naast rotstuinen, bloembedden, bruggen, paden in het decor van de dacha, kun je stenen gebruiken. Van deze, niet alleen lay-out tracks, hekken en heuvels. Als u verbeeldingskracht en enkele hulpmaterialen gebruikt, bijvoorbeeld verf en een penseel, kunt u interessante 'inwoners' van uw site maken, bijvoorbeeld een kalf of een kat. Zeker, voor beginners zal het moeilijk zijn. Daarom raden we aan om met de hand gemaakte artikelen van lichtere steen voor de tuin te maken, bijvoorbeeld een lieveheersbeestje.

Hoe een lieveheersbeestje op een steen te tekenen: de benodigde materialen

Bereid dus, voordat je deze elegante insecten klaarmaakt, voor:

 • ronde of ovale stenen met een plat oppervlak;
 • acrylverf;
 • acryllak;
 • zwarte gelpen;
 • lijm PVA;
 • potlood;
 • borstel.

Nu kunt u beginnen te werken!

Lieveheersbeestje, een foto op een steen: een masterclass

Bij de vervaardiging van lieveheersbeestjes is het noodzakelijk om het volgende te doen:

 1. Stenen moeten grondig worden gewassen en gedroogd. Meng vervolgens de PVA-lijm met water in dezelfde verhouding en breng een borstel aan op het oppervlak van alle stenen. Hierdoor zal het oppervlak van elke steen worden geëgaliseerd en zullen de verven niet worden geabsorbeerd.
 2. lieveheersbeestje gemaakt van stone1

 3. Wanneer de PVA-laag opdroogt, bedek de stenen met witte acrylverf, verdund met water tot de consistentie van kefir. Dit is nodig zodat de kleuren die we later schilderen er helder en sappig uitzien.
 4. lieveheersbeestje gemaakt van stone2

 5. Na het drogen van de acryllaag op elke steen met een potlood, tekent u de hoofdcontouren.
 6. lieveheersbeestje gemaakt van stone3

 7. En nu kun je direct omgaan met het schilderen van een lieveheersbeestje gemaakt van steen. Teken eerst alle details met rode acrylverf in twee lagen, zodat de verf er goed uitziet. Vervolgens passen we zwarte verf toe op de voor- en achterkant van toekomstige gevleugelde insecten. Bij ons zijn dergelijke bases gebleken: sommige goddelijke dozen zijn groter en de andere van de kleinere grootte.
 8. lieveheersbeestje van stone4 lieveheersbeestje gemaakt van stone5 lieveheersbeestje gemaakt van steen6
 9. Nu, bij het maken van de ambachten van het lieveheersbeestje, komt de meest zorgvuldige stap - het tekenen van kleine details.
  Teken eerst een dunne borstel met zwarte stippen op het rode deel van het insect.
 10. lieveheersbeestje gemaakt van stone7

 11. Dunne lijnen in het midden van het lichaam en de vleugels van het lieveheersbeestje worden handig aangebracht met een zwarte gelpen.
 12. lieveheersbeestje van stone8

 13. Het is ook noodzakelijk om een ​​muilkorf naar onze schoonheden te trekken. Op de voorkant van elke steen, witte verf schildert ovale ogen, trilharen en een lachende mond.
 14. lieveheersbeestje van stone9

 15. We passen acryllak toe om het schilderij te bevestigen en een glanzende glans te geven.
 16. lieveheersbeestje gemaakt van stone10

Het blijft alleen om deze kunstnijverheid te regelen om een ​​lieveheersbeestje te geven op een stronk, in het gras of in een andere gezellige hoek van je binnengebied.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: