lalius compatibiliteit

Laliums worden kleine vissen van de doolhoffamilie genoemd, de thuisbasis van de warme wateren van de rivieren in India. Mooie kleuren en eenvoud van inhoud maken ze extreem populair bij beginners en ervaren aquarianen.

Voorwaarden voor de inhoud van de Lalius

Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat het volume van het "huis" van de vis niet minder is dan 15 liter. De ruimte moet worden gevuld met warm water, waarvoor geen speciale chemische samenstelling vereist is. Deze vissen houden van het verbergen zich in het kreupelhout ondergroei. Installatie van de beluchter is niet verplicht, omdat Lalius een heldere vertegenwoordiger van labyrintvis is. Het dieet bestaat uit componenten van plantaardige en dierlijke oorsprong, maar u kunt kant-en-klaar droog voedsel gebruiken. Lailius zijn zeer timide en vreedzame wezens, die niet mogen worden gecombineerd met hanen en weerhaken.

Hoevelen leven de Laulius?

Het is de moeite waard om te nemen en rekening houdend met het feit dat de Lalius niet lang leven en maximaal 3 jaar in het aquarium zullen leven. De duur van hun bestaan ​​zal op geen enkele manier toenemen, zelfs niet met de maximale benadering van leefomstandigheden tot natuurlijk. Gedurende deze tijd worden ze maximaal 6 cm en de eigenaar tevreden met een slimme kleur van rode of blauwe tonen.

Met wie kunnen de lalia's opschieten?

Buren van deze soort moeten kleine vissen van vreedzame aard zijn en het vermogen om in dezelfde omstandigheden te leven. De compatibiliteit van Lalius is op een hoog niveau en stelt de eigenaar in staat om de selectie van aquariumbewoners uit te breiden. Mannen vertonen soms intraspecifieke agressie en vechten voor het vrouwtje, eten of bewaken de kaviaar. Dit heeft echter geen betrekking op andere soorten die in hetzelfde gebied wonen als de Lalius.

Gezien het feit dat de mannetjes levendige vertegenwoordigers zijn van de "vechtende" vis en een vechtlustig karakter hebben, wordt het niet aanbevolen om ze samen met de lalius te planten. Deze wijk is volgelopen met dodelijke slachtoffers.
De flegmatieke en trots van de scalairen stelt hen in staat om rustig alle aanvallen van de Lalius te tolereren. Mogelijke verwondingen zoals tranen Hoevelen leven de Laliivinnen of gedraaide zijden. Maar dit zal niet lang duren, en wraak zal je niet laten wachten.

Gourami en de Laliusians kunnen behoorlijk succesvol naast elkaar. Als de individuen ongeveer dezelfde grootte hebben, is er geen reden om bang te zijn voor conflicten. Beide soorten zijn kalm en in balans totdat ze een vis kleiner dan die opmerken. De wens om zichzelf te laten gelden of simpelweg overmeesterd te worden is beladen met de toepassing van enkele niet ernstige verwondingen.

De buitengewone compatibiliteit van Lalius en zijn pretentieloze manier laat aquarianen om ze te combineren met praktisch alle soorten vis.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =