Khakassia - rust door wilden | actualidadypolitica.com

Khakassia – rust door wilden

Khakassia rust door wilden

Eten gekookt in een braadpan, romantische avonden bij het vuur, een tent en een nostalgisch gevoel wanneer je terug naar huis en neem een ​​warme douche - alle geneugten van rust, zonder voorzieningen, en velen wachten op de zomer is een voorproefje van een dergelijke trip. Niet verrassend, heeft de liefhebbers van rust wilden lang bestudeerde alle routes in de richting van de meren van Khakassia. Ze komen allemaal uit het dorp Zhemchuzhny en eindigen aan de oever van het stuwmeer.

Recreatie door wilden in Khakassia aan de oevers van Lake Shira

Voor fans van exotische rust zonder gerief zal de westelijke en noordelijke kust van het meer passen. Het is daar dat er bijna geen mensen zijn, en het grondgebied zelf is drassig op bepaalde tijden van het jaar.

Rusten wordt geen marteling, het is belangrijk om op voorhand rekening te houden met verschillende dingen. Ten eerste kunt u geen brandhout in de buurt of gewoon vers water kopen. Maar je kunt dit brandhout langs de route kopen.

Dan herinner dat de wilden vakantie aan de oevers van het Shira Khakassia zal worden begeleid door muggen en andere in verband met het grondgebied muggen. Dus in deze kwestie is het beter om extra te nemen dan te zoeken naar het noodzakelijke. De auto mag meestal ongeveer 50 meter van de kust afleggen. Wanneer dezelfde rustig toevluchtsoord enigszins verveeld en willen het lawaai en de opwinding, dan kunt u altijd naar het strand "Sunny Beach" of "Riviera", waarbij de volledig ontwikkeld gebied met huur van vervoer over water en allerlei cafés.

khakasiya rust door wilden 1

Zoute meren van Khakassia - rust aan de kust van Belek savage

Nu over de rest aan de kust van Bely. Het hele gebied is verdeeld in twee delen: de kleine en de grote pleso. Het is het gemakkelijkst om te vestigen op de oever van de Little Reach, in het westelijke deel. Vergeet niet dat toegang tot het territorium kost is. Maar de plaats is het meest comfortabel qua locatie: slechts een paar kilometer is er een landengte, waar een wild strand begint. Natuurlijk kun je stoppen in het oostelijke of noordelijke deel, maar het is veel moeilijker om daar te komen. En de kust zelf is erger: op sommige plaatsen zijn het kiezelstenen en op sommige plaatsen is het steen.

Nogmaals, we bereiden brandhout en water van tevoren voor. Lokaal verkopen brandhout, maar ervaren "wilden" wordt geadviseerd nog steeds om hun eigen voorraad, zoals vaak de kwaliteit niet gelukkig is. Aangenaam is het feit dat op het Meer van Khakassia tijdens de vakantie heb je ooit en zal worden behandeld als wilden, maar afgesneden van de wereld zal niet blijven, omdat alle mobiele operators perfect vangen. En in de afgelopen jaren gaan veel surfers daar gewoon om op de golven te rijden. En hier is de favoriete bezigheid voor veel aanhangers van rust wilden, zoals vissen in dit deel van Khakassia is verboden omdat het gebied maakt deel uit van het beschermde gebied.

khakasiya rest van de wilden 2

Recreatie door wilden in Khakassia op Lake Tus

Veel mensen vragen waar te rusten in Khakassia als een wilde, kies dit meer. De reden is een zeer hoge concentratie van sporenelementen en zouten in water, wat zeer nuttig is voor het lichaam. En tussen haakjes, in zulk zout water is het heel gemakkelijk om te zwemmen.

Als je gestopt bent bij het meer van Belya, dan kun je altijd naar Tusu rijden. Het is jouw taak om de berg Chaplan te vinden en vlak bij de linkerkant is er een kleine onverharde weg. Daarop ga je gewoon en vertrek je naar Lake Tus. De kust is helemaal open en afgezien van het gras is er niets. En op vakantie wilde in Khakassia, zal zoet water zeer noodzakelijk op alle zoutmeren, maar er vooral. Hoewel er op het uitgeruste strand een grote tank met vers water is.
Zout water voor de gezondheid zal zeer nuttig zijn, maar onthoud het en zorg dat het in je ogen komt. Veel ziekten worden in dit water behandeld. Voorraden aanvoer van voorzieningen kunnen in het naburige dorp Solenoozernoe zijn, daar om de auto bij te tanken.

Omdat alle meren erg dichtbij liggen, is het handig om ze op één route te bereiken. Typisch, een trein van Abakan en Shira station is het startpunt voor alle drie. Als u met de bus komt, selecteren we de Shira-haltes, Solonoozernoe.

Khakassia recreatie door wilden 3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: