hal afwerking

De gang is de meest bezochte kamer in het huis, hij ontmoet eerst de gasten. De prachtige afwerking van de gang heeft invloed op de algehele indruk van het huis. Voor een bekwame regeling, is het noodzakelijk om de juiste lay-out te maken, om interessante ideeën voor ontwerp op te halen, om hoogwaardige en moderne materialen te kopen, zodat het interieur de ogen van de bezoekers behaagt.

Varianten van voorkamerafwerking

In de gang wordt vaak iets geplaatst (fietsen, kinderwagens), lopen mensen in hun bovenkleding en schoenen. Materialen voor facing moeten slijtvast, duurzaam zijn, in overeenstemming met de algemene woonsfeer. De opties voor het inrichten van de gang in het appartement zijn gevarieerd. De keuze van ideeën hangt af van de grootte van de ruimte, de verlichting en de geplande stijl van het interieur. Een bekwame selectie van materialen helpt bij het creëren van een praktisch en presentabel ontwerp dat een gezelligheid en een positieve houding zal creëren.

Wanddecoratie in de gang

De gang is de meest begaanbare kamer in het huis. Dekking voor wanden moet esthetisch mooi, non-mark en gemakkelijk te verzorgen zijn. De ideeën om de muren in de hal af te werken zitten vol met moderne, prachtige materialen, hun combinaties. Veel ontwerpers gebruiken de methode om het vliegtuig tot de helft van de hoogte af te werken:

  • laminaat;
  • duig;
  • decoratieve panelen;
  • kunstmatig metselwerk of steen.

Een lange gang kan gezoneerd worden met pilasters uit verschillende soorten metselwerk, een dergelijke decoratie is ook geschikt voor het versieren van hoeken, openingen. Sierpleister is een populaire optie. Het is praktisch, perfect gecombineerd met stenen inzetstukken. Het driedimensionale ornament ziet er prachtig uit, de pigmentatie, de figuur op het oppervlak. Bij het decoreren van muren met tegels in de gang, worden tegels met een effectieve textuur gekozen - voor zijde, metaal, leer, hout, zilveren stoffen. Voor minimalistische meubels zijn wandpanelen geschikt, met behulp waarvan een laconiek interieur wordt verkregen.

gangafwerking 1

Het afwerken van de gang met een kurklaag is een innovatief idee. Het materiaal wordt geproduceerd in vele variaties van texturen en kleuren, waarmee u oppervlakken kunt schilderen, panelen op deze panelen kunt maken, geometrische patronen, horizontale strepen, gescheiden door glanzende overlays. De afwerking van de gang met PVC-panelen is betaalbaar, biedt voldoende mogelijkheden voor interieurplanning. Ze worden geproduceerd in een breed scala van kleuren, patronen, met imitatie van natuurlijke texturen - hout, steen, zand.

gangafwerking 2

Afwerking van het plafond in de gang

Alle ontwerpelementen moeten één voltooide afbeelding maken. Door de bekwame plafonddecoratie van de gang in een privé-huis kunt u stijlvolle verlichting voor de kamer selecteren, een comfortabele sfeer in de kamer creëren en deze visueel vergroten. Schilderen is een goedkope manier van afwerking, met de hulp van een conservatief ontwerp, het plafond kan worden versierd met gekrulde kroonlijsten.

Entree hal decoratie 3

Spiegelplaten - extravagante manier om de gang af te werken, met hun hulp is het eenvoudig om de verlichting van de kamer te versterken. Sierpleister zal helpen om het plafond te versieren met een modieus reliëf. Hangende constructies uit gipsplaat zijn een populaire optie, met hun hulp kun je geometrische, kromlijnige figuren maken, prachtige verborgen verlichting monteren. Het frame kan worden gecombineerd met spanningsbanen, waarmee u het plafond van elke vorm kunt versieren.

hal afwerking 4

Hoeken versieren in de gang

De gang heeft vaak een niet-standaard lay-out. Het afwerken van de gang in het appartement gaat gepaard met de bescherming van hoeken, in het bijzonder extern van verschillende mechanische beschadigingen. Ze hebben vaak last van het verplaatsen van meubels, huishoudelijke apparaten. Gebruik voor het afwerken van de convexe oppervlakken houten, plastic hoeken, waarvan de kleur wordt geselecteerd in de toon van de deur of als een contrast met de wanddecoratie. Het is populair om deze delen van de kamer te voorzien van een kunstmatige decoratieve steen. Deze optie maakt de ruimte expressiever en rijker.

Inkomhal decoratie 5

Bevloering in de gang

De beste keuze voor de gang zijn materialen met verhoogde sterkte-eigenschappen. Een van de meest voorkomende soorten vloerbedekkingen zijn budget- en elite-opties - van linoleum tot natuursteen. De afwerking van de gang met tegels is vooral belangrijk in verband met de grote doorgankelijkheid van het pand, het binnendringen van vocht op de vloer, vuil van de straat. Bij het kiezen van kleuropties wordt de voorkeur gegeven aan donkergekleurde tegels met een ruw antislip oppervlak. Met tegels in verschillende tinten en maten, is het gemakkelijk om mooie patronen op de vloer te verspreiden.

gangafwerking 6

Porselein - een sterke textuur, is een natuursteen, kunstmatig gemaakt, ziet er elegant en plechtig uit. Laminaat met hoge dichtheid is ook geschikt voor het afwerken van de gang. Met behulp van de latten wordt het oppervlak van verschillende tinten uitgelegd - van grijs tot de kleur van donker hout. Van het parket brusochkov worden standaard ornamenten van de kerstboom en vierkant gemaakt, een artistiek ontwerp gemaakt, de lak wordt bedekt op de top van de plaat. Bij het gebruik van hout voor vloeren, is het aan de ingang beter om een ​​vochtwerend materiaal te gebruiken, bijvoorbeeld tegels.

gangafwerking 7

Bogen versieren in de gang

De gang is een doorgang die de kamers in het huis met elkaar verbindt. Om de ruimte erin uit te breiden of een smalle lay-out in te delen, worden bogen gevormd. Ze vormen een belangrijk decoratief element in het interieur. Zo'n opening kan afgewerkt worden met polyurethaan stucwerk, geverfd in elke gewenste kleur. Versierd met gelijmde houten blokken, maakt de boog een contrast met het oppervlak van de muren en ziet er prachtig uit. Het afwerken van de gang met wilde steen is erg populair. Met dit ontwerp zijn de openingen, hoeken, sommige delen van de muren versierd met metselwerk. Tegelijkertijd wordt een gestructureerd aantrekkelijk reliëf verkregen.

Hal afwerking 8

Materiaal voor binnenhuisdecoratie van voorkamer

De gang verwijst naar extra kamers. Het materiaal voor het afwerken van de wanden in de gang moet duurzaam zijn, omdat deze ruimte de maximale belasting heeft. De oppervlakken zijn niet glad en gemakkelijk afwasbaar geselecteerd. Wandbekleding moet worden gecombineerd met plafond- en vloerbedekking, samen zorgen voor een harmonieus interieur. Fabrikanten bieden een breed scala aan materialen - van de nieuwste ontwikkelingen tot traditionele, met verbeterde prestaties en ontwerp.

De hal verfraaien met decoratieve steen

Een bekwame selectie en een combinatie van opties voor facing zorgen voor een ongebruikelijk ontwerp. Het verfraaien van de kunststeen van de gang is een populaire en aantrekkelijke receptie. Ze leggen de muur volledig af, zijn onderkant, een deel, combineren het metselwerk met een gepleisterd of anderszins versierd oppervlak. De steen is aangelegd met openingen, hoeken, wat bijdraagt ​​aan het decoratieve ontwerp en de bescherming van kwetsbare gebieden tegen beschadiging. Het imiteert nauwkeurig de natuurlijke analoog van kalksteen, kiezel, marmer, zandsteen, leisteen.

hal afwerking 9

Entree hal decoratie

Met behulp van deze traditionele methode van voering, kunt u een prachtig interieur creëren. Het afwerken van de hal met goedkoop behang met een contrastpatroon zal het interieur gezelliger maken. Gestreepte doeken helpen om de hoogte en lengte van de kamer visueel aan te passen. Moderne achtergronden zijn van een heel andere kwaliteit. Er zijn doeken die lijken op zijde, fluweel, reliëf, reliëf. Er zijn opties met een steen of bamboefineer aangebracht op het oppervlak.

Hal afwerking 10

Door de gang af te werken met vloeibaar behang, kunt u de bruikbaarheid van de coating combineren met zijn schoonheid. Ze hebben geen verbindingen, ze gaan niet van de muren af, ze zijn gemakkelijk te herstellen, ze trekken geen stof aan. Op zo'n oppervlak is eenvoudig een patroon aan te brengen, ornament, je kunt een echt beeld tekenen. Behang - een veelgebruikt materiaal dat esthetisch en goedkoop de ruimte kan versieren.

Inkomhal 11

Afwerking van de gang met MDF-panelen

Voor het ontwerp van de gang zijn er veel prestigieuze opties. De afwerking van de gang met MDF-panelen trekt het milieuvriendelijke materiaal aan, eenvoudig onderhoud en eenvoudige installatie. De buitenzijde van de stroken is gedecoreerd met een coating die hout imiteert van verschillende soorten (as, eiken, mahonie) of andere natuurlijke materialen - leer, marmer, zelfs zijde.

Sommige panelen zijn gelamineerd (bedekt met een beschermende film), waardoor een glad glanzend oppervlak wordt verkregen. Er zijn latten met originele patronen, reliëfs, 3D 3D-effect. Het tekenen op de planken wordt soms behandeld met zilveren of gouden kleuren, waardoor een effect van de oudheid ontstaat. Panelen kunnen op de volledige hoogte van de wanden worden geïnstalleerd of in het onderste deel ervan worden gebruikt, in combinatie met andere materialen.

Hal afwerking 12

De gang verfraaien met een boom

Hout gaat eeuwenlang niet uit de mode vanwege de verbazingwekkende eigenschappen die een gunstig microklimaat in het appartement creëren. Er zijn verschillende opties voor afwerking. De duurste methode is het gebruik van wandpanelen. Vaak hebben ze een prachtig geometrisch reliëf, met behulp van tinten van natuurlijk hout van verschillende rassen of een geverfde versie van het materiaal. De decoratie van de gang in de Chroesjtsjov kan bijvoorbeeld worden gedaan met lichtpanelen in de stijl van de Provence. Ze hebben een romige, lichtblauwe kleur, schrammen. Deze kamer ziet er luchtig en elegant uit.

Hal afwerking 13

Afwerking van de hal door de voering - de mogelijkheid om natuurlijk, milieuvriendelijk en betaalbaar materiaal te gebruiken. De gestikte wanden voelen warm aan en behouden het gestructureerde houtpatroon. Het materiaal is een smalle latten, door de verticale of horizontale ligging van deze kunnen het effect van het verlengen of uitzetten van de kamer worden gecreëerd.

Hal afwerking 14

Hal decoratie met decoratieve baksteen

Bekleding van stenen garandeert een solide fundering van metselwerk en de externe aantrekkingskracht van de muren. Interieurtegels, van buitenaf, imiteren verschillende soorten bakstenen, trekken aan met duurzaamheid en esthetische uitstraling. Het heeft een kleine dikte en maakt het mogelijk om een ​​voering te produceren zonder verlies van nuttige ruimte, wat belangrijk is voor de gang.

De decoratie van de gang met een baksteen kan worden gemaakt met materiaal van verschillende tinten, maten, texturen. Rood metselwerk ziet er industrieel uit, wit - elegant vergroot het de ruimte visueel. Je kunt een oude baksteen oppakken met onregelmatigheden en slijtage. Gebruik metselwerk op de muren die u nodig hebt in redelijke hoeveelheden (vooral donker), combineer het met andere materialen.

afwerking van de gang 15

Laminaatvloer

Voor het ontwerp van de gang is toegankelijk materiaal eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het afwerken van de wanden met een laminaat in de gang vereist geen voorafgaande nivellering van de oppervlakken, het maakt het mogelijk om alle gebreken te verbergen. U kunt gemakkelijk een materiaal oppakken dat hout en verschillende natuurlijke oppervlakken nabootst. Het is duurzaam voor de gang. Door de gang af te werken met een laminaat kunt u de panelen op de hoogte van het bord maken of een van de muren versieren, bijvoorbeeld degene waaraan het meubilair grenst. Dergelijk materiaal ziet er modern en beknopt uit.

afwerking van de gang 16

Afwerking van de hal met decoratieve pleister

Bij het repareren van de gang wordt een variant gekozen, mooi qua ontwerp, praktisch en functioneel in gebruik. Soorten wanddecoratie in de hal zijn opvallend in verscheidenheid, decoratieve gips helpt om snel reparaties uit te voeren en de kamer van je dromen uit te rusten. Populaire melanges die natuursteen, hout en zand nabootsen. Gips onder het kleed of de huid van reptielen ziet er interessant uit.

Met was, goud en zilververf kunt u extra decoratief effect bereiken op het afgewerkte oppervlak. Luxueuze Venetiaanse pleister met een diep marmereffect, de structurele mengsels maken het mogelijk om reliëfoppervlakken te creëren door de toevoeging van minerale deeltjes. Met behulp van verschillende composities op de muren, kunt u zelfs grote panelen maken.

afwerking van de gang 17

De gang is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en de gasten begeleiden, lang wachten met praten. De situatie moet gezellig zijn en de nodige functionaliteit bieden. De originele en hoogwaardige afwerking van de hal zal de bruikbaarheid van de kamer en de uniekheid van het interieur verzekeren. Een prachtig ontworpen gang zal de gastvrijheid van het huis benadrukken, in staat zijn om de hele indruk van het huis te transformeren, een positieve sfeer creëren direct voor de deur.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 65