Hoeveel levens heeft de Syrische hamster?

Velen van ons houden hamsters. Deze donzige dieren zijn heel schattig en schattig. Maar voordat je ze thuis begint, moet je er zeker van zijn dat je weet hoe ze ervoor zorgen, want dit zal de kwaliteit van leven van deze dieren bepalen. Het is ook niet overbodig om erachter te komen hoeveel gemiddelde hamsters leven.

In dit artikel zullen we praten over Syrische hamsters. Dieren van dit ras is heel anders dan de populaire en Jungar dwerg hamsters in omvang, omdat ze meer lijken op andere soorten knaagdieren - cavia's. Syrische hamsters zijn pretentieloos in voedsel en niet te pijnlijk. En als de eigenaren de inhoud van het dier in de kooi competent benaderen, leven de hamsters in de regel nog lang en gelukkig.

Hoeveel jaar leven de Syrische hamsters?

Bij de wil van hamsters van dit ras leef je gemiddeld 1,5 jaar. Ze lijden aan onderkoeling, worden regelmatig aangevallen door roofdieren en lijden honger.

Thuis, comfortabeler, leeft de Syrische hamster ongeveer 2,5-3 jaar. Volgens menselijke normen is dit erg klein, maar voor kleine knaagdieren is het heel normaal. Echter, de bekende en zulke unieke gevallen waarin een Syrische hamster geleefd 7 jaar, en werd een soort van een lang leven. Maar te vertrouwen op is het niet waard, is het onwaarschijnlijk dat in de normale dierenwinkel u in staat om een ​​hamster te kopen als het origineel zal zijn, dus het is beter voor te bereiden op het feit dat hij in je leven zo veel als hij uitgedeeld door de natuur.

Hoe geef je een hamster een lang leven?

De levensduur van uw huisdier is sterk afhankelijk van de omstandigheden waaronder het wordt onderhouden. Als het slecht is om voor een hamster te zorgen, dan is de kans groot dat hij veel eerder dan na 2-3 jaar aan de ziekte sterft. Om de tragedie te voorkomen (vooral als je een huisdier voor je kind koopt), Hoeveel levens heeft een Syrische hamster? probeer alle nuances te overdenken en het leven van het dier volgens alle regels te ordenen.

Een kooi voor een hamster - of het nu een Syriër is of een ander ras - moet behoorlijk ruim zijn. Het moet op tijd worden schoongemaakt. Voer uw huisdier alleen kwaliteitsvoedsel, terwijl het dieet het hele jaar door evenwichtig en constant moet zijn. Voer het dier niet te veel eten in.

Syrische hamsters voldoende actief zijn, zou de cel noodzakelijkerwijs wiel huisdier kan draaien, tunnel of andere accessoire speeltje. Het is niet overbodig om een ​​huis te kopen waar uw hamster zich kan terugtrekken en slapen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =