Hoe pels te reinigen - effectieve tips en recepten voor het schoonmaken thuis

Er zijn veel manieren om de vacht zelf te reinigen, om te besparen op chemisch reinigen. Voor de zorg voor producten die worden gebruikt en die beschikbaar zijn, en veel huizen hebben. Het is belangrijk om ze volgens de regels toe te passen.

Hoe natuurlijke vacht schoonmaken?

De zorgprocedure kan gebaseerd zijn op mechanische en chemische principes. De eerste groep methoden is gebaseerd op het verwijderen van verschillende brokken vuil en haarknobbeltjes door te kammen. Gebruik hier nog steeds schuurmiddelen, bijvoorbeeld zetmeel, manki, talk en ga zo maar door. Beschrijvend hoe het bont moet worden gereinigd, is het de moeite waard om aandacht te schenken aan chemische reinigingstechnologieën, gebaseerd op het gebruik van stoffen die verschillende soorten verontreinigingen kunnen oplossen. De geselecteerde tools voeren verschillende taken uit:

 • oplossen van vetvlekken en andere soorten vervuiling;
 • herstel van glans en zijdeachtige stapel;
 • verhoog de elasticiteit van de huidbasis enzovoort.

Hoe bont bont thuis schoon te maken?

Er zijn veel populaire manieren om vuil te verwijderen en frisheid aan een pelsproduct te geven. Om te weten hoe je het haar thuis kunt schoonmaken, is het belangrijk om te bedenken waar de bontjas van is gemaakt:

 1. Poolvos. Verbind 3 theelepels zout, 1 theelepel ammonia en 500 ml water. Roer goed en bevochtig de natuurlijke materie in de oplossing. Verwerk de probleemgebieden en beweeg in de richting van de groei van de vacht.
 2. Mink. Voeg de aantrekkelijke vorm aan de pels toe en voeg 10 g zeep en 12 druppels ammoniak per liter kokend water toe, en ook vis of varkensvet in kleine hoeveelheden. De oplossing moet afkoelen tot 35 ° C en daarna aanbrengen met een borstel.
 3. Konijn. Wil je weten hoe je de vacht van dit dier moet schoonmaken, dan moet je eerst het dutje kammen. Maak een oplossing van 5% peroxide of 6% azijn en behandel deze met vlekken. Beweeg in de richting van de haargroei. Aan het einde, loop door een vochtige spons.
 4. Karakul. Als geelheid op de grijze vacht verschijnt, moet deze worden afgeveegd met een oplossing die is bereid uit 200 ml water, 1 theelepel peroxide en 5 druppels ammoniak.
 5. Otter en bever. De vacht moet worden uitgespreid op een laken op een tafel of vloer en bestrooid met heet zand. Wrijf het allemaal in met je hand en schud het eraf. Herhaal de procedure totdat het gewenste resultaat is verkregen.

Hoe bontjassen thuis te reinigen

Hoe bont op schoenen te reinigen?

Zeer mooie looks schoenen met bont, die niet alleen verwarmt, maar ook dient als een sieraad. Er zijn verschillende effectieve manieren om bont thuis te reinigen:

 1. Voor donkere vacht kunt u fijn zaagsel gebruiken. Dit is een uitstekende methode voor schoenen, waarbij de vlekken zich op de naden of revers bevinden. Zaagsel moet op het vuil worden gegoten en goed worden geperst, zodat het een paar uur blijft staan. Na het kammen met de borstel.
 2. Als je wilt weten hoe je witte vacht op schoenen moet schoonmaken, let dan op deze methode, die het gebruik van frisdrank impliceert. Het wordt aanbevolen om het in probleemgebieden te wrijven voordat het poeder donker wordt, wat aangeeft dat het de verontreiniging heeft geabsorbeerd. Schud je schoenen meerdere keren om de overgebleven frisdrank te verwijderen. Je kunt kammen.

Hoe bont op schapenvacht jas te reinigen?

Voor de productie van natuurlijke schapenvacht worden geiten, schapen en pelsbont gebruikt. Ze kunnen op veel manieren eenvoudig worden gereinigd. Je kunt absorptiemiddelen gebruiken, bijvoorbeeld zetmeel, mango, zand, zoals hieronder wordt besproken. Er zijn andere manieren om natuurlijk bont thuis te reinigen:

 1. Meng in gelijke hoeveelheden citroensap of tafelazijn en water. Gebruik een spons of een zachte, natuurlijke doek om de vacht te behandelen. Merk op dat het dutje moet worden afgeveegd en niet nat.
 2. Als u wilt weten hoe u de vacht kunt reinigen, kunt u de mensen een populaire manier bieden om de glans van het product te herstellen. Neem de walnoten, hak ze fijn en wikkel ze in kaasdoek. Veeg het gewoon af met bont. Vanwege het feit dat er boter in de noten zit, zal het dutje opfrissen en aantrekkelijk worden.

Hoe de vacht op een donsjas te reinigen?

Voor het decoreren van het donsjack wordt vaak bontkraag gebruikt, maar er kan nog pels op de handen en andere delen van het jack zitten. Als u geïnteresseerd bent, hoe natuurlijke pels schoon te maken, gebruik dan deze technieken:

 1. Voor een vochtige methode moet je warm water en een borstel voor suède bereiden. Bevochtig het in een vloeistof en maak het product schoon, bewegend op de groei van de stapel. Hierna borstel en droog weg van de verwarmingstoestellen.
 2. Er is een andere manier, omdat het gemakkelijk is om de vacht te reinigen, met behulp van een droge remedie, bijvoorbeeld talk. Neem een ​​handvol poeder en behandel ze met probleemgebieden, wrijf zachtjes met je vingers zodat het het vuil absorbeert. Schud het residu af en herhaal de procedure. Het is belangrijk dat de kleur van talk uiteindelijk niet verandert. Schud het product uiteindelijk goed en gebruik een stofzuiger als de korrels over zijn.

Hoe vacht op het donsjack schoon te maken

Hoe vergeelde bont te reinigen?

Witte vacht na een tijdje kan vergeelde schaduw krijgen, omdat pigmentvlekken optreden als gevolg van warmte en zon. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat het niet mogelijk is om het probleem volledig het hoofd te bieden, maar u kunt het uiterlijk verbeteren. Er zijn een aantal manieren om witte vacht van geel te penseel:

 1. Meng het water, alcohol en azijn in verschillende hoeveelheden. Afgewerkte oplossing, met een borstel of schuimspons. Veeg daarna alles droog met een servet.
 2. Je kunt de vacht in zetmeel gieten en besprenkelen met een oplossing van shampoo of een delicaat poeder. Als gevolg daarvan krijg je een pap, wat beter is om je handen over alle wol te malen. Laat alles droog en verwijder vervolgens de poedermassa met een borstel en schud de vacht goed. Het blijft droog en kam het product.

Hoe bont van geur te reinigen?

Na verloop van tijd heeft het pelsproduct een onaangename geur, die in geen geval kan worden gereinigd met parfum, omdat dit het probleem alleen maar zal vergroten. Er zijn verschillende manieren om vacht van poolvos en andere dieren te reinigen:

 1. Los zeep op in water, bevochtig de borstel erin en behandel de voering grondig, maar raak de vacht niet aan. Het is beter om een ​​vochtig servet op het dutje te gebruiken.
 2. Bereid een 9% -oplossing van azijnzuur, strooi het en veeg de vacht af. Hang het product daarna in de frisse lucht voor ventilatie.
 3. Knijp het sinaasappelsap eruit en verdun het met water. Giet de oplossing in een pot met een spuit en spuit het op de vacht.
 4. Om een ​​donkere pelsjas te reinigen en een onaangenaam aroma te verwijderen, is dit mogelijk: Bestrooi de geplette koffie op sommige plaatsen van een product. Vouw het, stop het in een zak en laat het een dagje staan. Schud daarna alles grondig.

Hoe de vacht op de juiste manier te reinigen?

Ervaren huisvrouwen delen actief verschillende geheimen die helpen om bontproducten in perfecte staat te houden. Voeg aan uw spaarvarken de volgende tips toe over het schoonmaken van natuurlijk bont thuis:

hoe je je vacht op de juiste manier schoonmaakt

 1. Om het product niet door het gekozen gereedschap te beschadigen, is het eerst de moeite waard om het op een onzichtbaar gebied te proberen om de reactie te beheersen.
 2. Als de vacht verdwaald is en niet schijnt, kunt u de natuurlijke stof in de azijn bevochtigen en over het oppervlak van het product lopen zonder de basis aan te raken. Het wordt vaak niet aanbevolen om deze procedure te herhalen, omdat door azijn pels taai kan worden.
 3. Om geen ruwe ondergrond te worden, oftewel de huid, dient u deze periodiek te smeren met glycerine water. Waarom mengen in gelijke delen glycerine en water.
 4. Voor de droge methode kun je geen naaldzaagsel gebruiken, omdat ze een hars hebben dat de vacht zal bederven.
 5. Als de vacht is gevallen, is het heel eenvoudig om de situatie op te lossen, je moet hem inwrijven met alcohol, deze grondig gladstrijken en hem vervolgens kammen door de haargroei.
 6. Droog het product na het reinigen niet in de buurt van radiatoren, met een haardroger of strijkijzer, anders kan het vervorming veroorzaken. Bont moet alleen worden gedroogd, bijvoorbeeld op het balkon.

Kan ik de vacht met droge shampoo reinigen?

Volgens de recensies reinigt deze perfect de droge hondenshampoo, die je in een dierenwinkel kunt kopen. Het product moet op de vacht worden gespoten, enkele seconden worden gedroogd en vervolgens worden gekamd. Om erachter te komen of het mogelijk is om de vacht droog te maken met droge shampoo, is het vermeldenswaard dat ervaren huisvrouwen het gebruik van goedkope middelen aanbevelen. U kunt ook vloeibare shampoos gebruiken voor het reinigen van wol en zijde. Ze moeten in water worden opgelost om een ​​schuim te vormen. Het wordt op de stapel aangebracht, een tijdje weggelaten en vervolgens met een borstel of een vochtige doek verwijderd.

Hoe de vacht met zetmeel schoon te maken?

Het gaat goed samen met de vervuiling van zetmeel, die in grote hoeveelheden op het vooroppervlak moet worden aangebracht. Gebruik daarna een wattenschijfje en wrijf zachtjes het poeder, terwijl je al het vuil verzamelt. Het is alleen maar goed om de vacht te schudden en je kunt de procedure meerdere keren herhalen, terwijl het zetmeel in kleur zal veranderen. Uiteindelijk zal het blijven om het dutje te kammen met een borstel. Bepaal hoe u de vacht moet reinigen, die sterk vervuild is, en u zou deze methode moeten aanbevelen: het wordt aanbevolen om zetmeel in een waterbad tot 70-80 ° C te verhitten. Herhaal vervolgens het hierboven beschreven proces.

hoe de vacht met zetmeel schoon te maken

Hoe bont met een mango te reinigen?

Deze tool is identiek aan de vorige versie en met zijn hulp kun je het vuil opruimen en een glans geven aan het product. Als je geïnteresseerd bent in hoe je de vacht thuis kunt schoonmaken, gebruik dan de mango, die je nodig hebt om het product in te gieten en zachtjes te wrijven. Als de stapel erg vervuild is, kan een beetje benzine aan de manga worden toegevoegd, zodat de vloeibaarheid van het graan bewaard blijft. Er moet een klaar mengsel tegen de stapel worden gewreven, maar u moet het met een droge doek verwijderen en in de andere richting bewegen. Hierna schudt en schudt u het product goed.

Hoe bontperoxide te pellen?

Peroxide 3% is ideaal voor witte producten. Het moet worden verdund met water in gelijke hoeveelheden en giet de oplossing vervolgens in een container met een verstuiver. De instructies voor het reinigen van het natuurlijke bontperoxide geven aan dat het product moet worden gespoten en wachten tot het volledig is opgedroogd. Daarna moet je alles kammen en grondig schudden. Als pels slechts een sieraad is, breng het dan voorzichtig aan, zodat peroxide niet in andere delen van het product komt, omdat het hen kan verwennen.

Hoe kunstbont te reinigen?

Moderne fabrikanten hebben geleerd om kunstmatig bont te maken van de hoogste kwaliteit, dat moeilijk te onderscheiden is van natuurlijke producten. Er zijn verschillende aanbevelingen voor het op juiste wijze reinigen van bont als het kunstmatig is:

 1. Meng 0,5 liter water en alcohol en voeg 10 gram glycerine toe. Bevochtig een doek in een oplossing en loop door de vervuiling. Hierna het overtollige vocht met een droge spons verwijderen.
 2. Reinig de kunstmatige bont kan worden in de machine, met inbegrip van delicate cyclus. Het is belangrijk om een ​​spin niet te gebruiken. Droog product opknoping het op een hanger en plaats op een balkon of in de buurt van een open raam, maar niet heet batterijen of andere verwarmingstoestellen.
 3. Maak een zeepoplossing door 1 eetlepel te mengen. lepel waspoeder en 1 liter water. Breng het aan met een katoenen bal of een luffa. Verwijder het schuim met een doek gedrenkt in warm water.

hoe je een kunstbont pelt

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3

Hoe pels te reinigen - effectieve tips en recepten voor het schoonmaken thuis

Er zijn veel manieren om de vacht zelf te reinigen, om te besparen op chemisch reinigen. Voor de zorg voor producten die worden gebruikt en die beschikbaar zijn, en veel huizen hebben. Het is belangrijk om ze volgens de regels toe te passen.

Hoe natuurlijke vacht schoonmaken?

De zorgprocedure kan gebaseerd zijn op mechanische en chemische principes. De eerste groep methoden is gebaseerd op het verwijderen van verschillende brokken vuil en haarknobbeltjes door te kammen. Gebruik hier nog steeds schuurmiddelen, bijvoorbeeld zetmeel, manki, talk en ga zo maar door. Beschrijvend hoe het bont moet worden gereinigd, is het de moeite waard om aandacht te schenken aan chemische reinigingstechnologieën, gebaseerd op het gebruik van stoffen die verschillende soorten verontreinigingen kunnen oplossen. De geselecteerde tools voeren verschillende taken uit:

 • oplossen van vetvlekken en andere soorten vervuiling;
 • herstel van glans en zijdeachtige stapel;
 • verhoog de elasticiteit van de huidbasis enzovoort.

Hoe bont bont thuis schoon te maken?

Er zijn veel populaire manieren om vuil te verwijderen en frisheid aan een pelsproduct te geven. Om te weten hoe je het haar thuis kunt schoonmaken, is het belangrijk om te bedenken waar de bontjas van is gemaakt:

 1. Poolvos. Verbind 3 theelepels zout, 1 theelepel ammonia en 500 ml water. Roer goed en bevochtig de natuurlijke materie in de oplossing. Verwerk de probleemgebieden en beweeg in de richting van de groei van de vacht.
 2. Mink. Voeg de aantrekkelijke vorm aan de pels toe en voeg 10 g zeep en 12 druppels ammoniak per liter kokend water toe, en ook vis of varkensvet in kleine hoeveelheden. De oplossing moet afkoelen tot 35 ° C en daarna aanbrengen met een borstel.
 3. Konijn. Wil je weten hoe je de vacht van dit dier moet schoonmaken, dan moet je eerst het dutje kammen. Maak een oplossing van 5% peroxide of 6% azijn en behandel deze met vlekken. Beweeg in de richting van de haargroei. Aan het einde, loop door een vochtige spons.
 4. Karakul. Als geelheid op de grijze vacht verschijnt, moet deze worden afgeveegd met een oplossing die is bereid uit 200 ml water, 1 theelepel peroxide en 5 druppels ammoniak.
 5. Otter en bever. De vacht moet worden uitgespreid op een laken op een tafel of vloer en bestrooid met heet zand. Wrijf het allemaal in met je hand en schud het eraf. Herhaal de procedure totdat het gewenste resultaat is verkregen.

Hoe bontjassen thuis te reinigen

Hoe bont op schoenen te reinigen?

Zeer mooie looks schoenen met bont, die niet alleen verwarmt, maar ook dient als een sieraad. Er zijn verschillende effectieve manieren om bont thuis te reinigen:

 1. Voor donkere vacht kunt u fijn zaagsel gebruiken. Dit is een uitstekende methode voor schoenen, waarbij de vlekken zich op de naden of revers bevinden. Zaagsel moet op het vuil worden gegoten en goed worden geperst, zodat het een paar uur blijft staan. Na het kammen met de borstel.
 2. Als je wilt weten hoe je witte vacht op schoenen moet schoonmaken, let dan op deze methode, die het gebruik van frisdrank impliceert. Het wordt aanbevolen om het in probleemgebieden te wrijven voordat het poeder donker wordt, wat aangeeft dat het de verontreiniging heeft geabsorbeerd. Schud je schoenen meerdere keren om de overgebleven frisdrank te verwijderen. Je kunt kammen.

Hoe bont op schapenvacht jas te reinigen?

Voor de productie van natuurlijke schapenvacht worden geiten, schapen en pelsbont gebruikt. Ze kunnen op veel manieren eenvoudig worden gereinigd. Je kunt absorptiemiddelen gebruiken, bijvoorbeeld zetmeel, mango, zand, zoals hieronder wordt besproken. Er zijn andere manieren om natuurlijk bont thuis te reinigen:

 1. Meng in gelijke hoeveelheden citroensap of tafelazijn en water. Gebruik een spons of een zachte, natuurlijke doek om de vacht te behandelen. Merk op dat het dutje moet worden afgeveegd en niet nat.
 2. Als u wilt weten hoe u de vacht kunt reinigen, kunt u de mensen een populaire manier bieden om de glans van het product te herstellen. Neem de walnoten, hak ze fijn en wikkel ze in kaasdoek. Veeg het gewoon af met bont. Vanwege het feit dat er boter in de noten zit, zal het dutje opfrissen en aantrekkelijk worden.

Hoe de vacht op een donsjas te reinigen?

Voor het decoreren van het donsjack wordt vaak bontkraag gebruikt, maar er kan nog pels op de handen en andere delen van het jack zitten. Als u geïnteresseerd bent, hoe natuurlijke pels schoon te maken, gebruik dan deze technieken:

 1. Voor een vochtige methode moet je warm water en een borstel voor suède bereiden. Bevochtig het in een vloeistof en maak het product schoon, bewegend op de groei van de stapel. Hierna borstel en droog weg van de verwarmingstoestellen.
 2. Er is een andere manier, omdat het gemakkelijk is om de vacht te reinigen, met behulp van een droge remedie, bijvoorbeeld talk. Neem een ​​handvol poeder en behandel ze met probleemgebieden, wrijf zachtjes met je vingers zodat het het vuil absorbeert. Schud het residu af en herhaal de procedure. Het is belangrijk dat de kleur van talk uiteindelijk niet verandert. Schud het product uiteindelijk goed en gebruik een stofzuiger als de korrels over zijn.

Hoe vacht op het donsjack schoon te maken

Hoe vergeelde bont te reinigen?

Witte vacht na een tijdje kan vergeelde schaduw krijgen, omdat pigmentvlekken optreden als gevolg van warmte en zon. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat het niet mogelijk is om het probleem volledig het hoofd te bieden, maar u kunt het uiterlijk verbeteren. Er zijn een aantal manieren om witte vacht van geel te penseel:

 1. Meng het water, alcohol en azijn in verschillende hoeveelheden. Afgewerkte oplossing, met een borstel of schuimspons. Veeg daarna alles droog met een servet.
 2. Je kunt de vacht in zetmeel gieten en besprenkelen met een oplossing van shampoo of een delicaat poeder. Als gevolg daarvan krijg je een pap, wat beter is om je handen over alle wol te malen. Laat alles droog en verwijder vervolgens de poedermassa met een borstel en schud de vacht goed. Het blijft droog en kam het product.

Hoe bont van geur te reinigen?

Na verloop van tijd heeft het pelsproduct een onaangename geur, die in geen geval kan worden gereinigd met parfum, omdat dit het probleem alleen maar zal vergroten. Er zijn verschillende manieren om vacht van poolvos en andere dieren te reinigen:

 1. Los zeep op in water, bevochtig de borstel erin en behandel de voering grondig, maar raak de vacht niet aan. Het is beter om een ​​vochtig servet op het dutje te gebruiken.
 2. Bereid een 9% -oplossing van azijnzuur, strooi het en veeg de vacht af. Hang het product daarna in de frisse lucht voor ventilatie.
 3. Knijp het sinaasappelsap eruit en verdun het met water. Giet de oplossing in een pot met een spuit en spuit het op de vacht.
 4. Om een ​​donkere pelsjas te reinigen en een onaangenaam aroma te verwijderen, is dit mogelijk: Bestrooi de geplette koffie op sommige plaatsen van een product. Vouw het, stop het in een zak en laat het een dagje staan. Schud daarna alles grondig.

Hoe de vacht op de juiste manier te reinigen?

Ervaren huisvrouwen delen actief verschillende geheimen die helpen om bontproducten in perfecte staat te houden. Voeg aan uw spaarvarken de volgende tips toe over het schoonmaken van natuurlijk bont thuis:

hoe je je vacht op de juiste manier schoonmaakt

 1. Om het product niet door het gekozen gereedschap te beschadigen, is het eerst de moeite waard om het op een onzichtbaar gebied te proberen om de reactie te beheersen.
 2. Als de vacht verdwaald is en niet schijnt, kunt u de natuurlijke stof in de azijn bevochtigen en over het oppervlak van het product lopen zonder de basis aan te raken. Het wordt vaak niet aanbevolen om deze procedure te herhalen, omdat door azijn pels taai kan worden.
 3. Om geen ruwe ondergrond te worden, oftewel de huid, dient u deze periodiek te smeren met glycerine water. Waarom mengen in gelijke delen glycerine en water.
 4. Voor de droge methode kun je geen naaldzaagsel gebruiken, omdat ze een hars hebben dat de vacht zal bederven.
 5. Als de vacht is gevallen, is het heel eenvoudig om de situatie op te lossen, je moet hem inwrijven met alcohol, deze grondig gladstrijken en hem vervolgens kammen door de haargroei.
 6. Droog het product na het reinigen niet in de buurt van radiatoren, met een haardroger of strijkijzer, anders kan het vervorming veroorzaken. Bont moet alleen worden gedroogd, bijvoorbeeld op het balkon.

Kan ik de vacht met droge shampoo reinigen?

Volgens de recensies reinigt deze perfect de droge hondenshampoo, die je in een dierenwinkel kunt kopen. Het product moet op de vacht worden gespoten, enkele seconden worden gedroogd en vervolgens worden gekamd. Om erachter te komen of het mogelijk is om de vacht droog te maken met droge shampoo, is het vermeldenswaard dat ervaren huisvrouwen het gebruik van goedkope middelen aanbevelen. U kunt ook vloeibare shampoos gebruiken voor het reinigen van wol en zijde. Ze moeten in water worden opgelost om een ​​schuim te vormen. Het wordt op de stapel aangebracht, een tijdje weggelaten en vervolgens met een borstel of een vochtige doek verwijderd.

Hoe de vacht met zetmeel schoon te maken?

Het gaat goed samen met de vervuiling van zetmeel, die in grote hoeveelheden op het vooroppervlak moet worden aangebracht. Gebruik daarna een wattenschijfje en wrijf zachtjes het poeder, terwijl je al het vuil verzamelt. Het is alleen maar goed om de vacht te schudden en je kunt de procedure meerdere keren herhalen, terwijl het zetmeel in kleur zal veranderen. Uiteindelijk zal het blijven om het dutje te kammen met een borstel. Bepaal hoe u de vacht moet reinigen, die sterk vervuild is, en u zou deze methode moeten aanbevelen: het wordt aanbevolen om zetmeel in een waterbad tot 70-80 ° C te verhitten. Herhaal vervolgens het hierboven beschreven proces.

hoe de vacht met zetmeel schoon te maken

Hoe bont met een mango te reinigen?

Deze tool is identiek aan de vorige versie en met zijn hulp kun je het vuil opruimen en een glans geven aan het product. Als je geïnteresseerd bent in hoe je de vacht thuis kunt schoonmaken, gebruik dan de mango, die je nodig hebt om het product in te gieten en zachtjes te wrijven. Als de stapel erg vervuild is, kan een beetje benzine aan de manga worden toegevoegd, zodat de vloeibaarheid van het graan bewaard blijft. Er moet een klaar mengsel tegen de stapel worden gewreven, maar u moet het met een droge doek verwijderen en in de andere richting bewegen. Hierna schudt en schudt u het product goed.

Hoe bontperoxide te pellen?

Peroxide 3% is ideaal voor witte producten. Het moet worden verdund met water in gelijke hoeveelheden en giet de oplossing vervolgens in een container met een verstuiver. De instructies voor het reinigen van het natuurlijke bontperoxide geven aan dat het product moet worden gespoten en wachten tot het volledig is opgedroogd. Daarna moet je alles kammen en grondig schudden. Als pels slechts een sieraad is, breng het dan voorzichtig aan, zodat peroxide niet in andere delen van het product komt, omdat het hen kan verwennen.

Hoe kunstbont te reinigen?

Moderne fabrikanten hebben geleerd om kunstmatig bont te maken van de hoogste kwaliteit, dat moeilijk te onderscheiden is van natuurlijke producten. Er zijn verschillende aanbevelingen voor het op juiste wijze reinigen van bont als het kunstmatig is:

 1. Meng 0,5 liter water en alcohol en voeg 10 gram glycerine toe. Bevochtig een doek in een oplossing en loop door de vervuiling. Hierna het overtollige vocht met een droge spons verwijderen.
 2. Reinig de kunstmatige bont kan worden in de machine, met inbegrip van delicate cyclus. Het is belangrijk om een ​​spin niet te gebruiken. Droog product opknoping het op een hanger en plaats op een balkon of in de buurt van een open raam, maar niet heet batterijen of andere verwarmingstoestellen.
 3. Maak een zeepoplossing door 1 eetlepel te mengen. lepel waspoeder en 1 liter water. Breng het aan met een katoenen bal of een luffa. Verwijder het schuim met een doek gedrenkt in warm water.

hoe je een kunstbont pelt

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8