hoe je een foto neemt van een ficus

Ficus is vrij populair, zelfs bij beginnende bloemisten, omdat hij pretentieloos is in de zorg. Het lijkt erop dat de bloem heel aantrekkelijk is en het interieur perfect bezielt, en er notities van exoten aan toevoegt.

Het is het beste om deze kamerplant uit een blad of scheut te laten groeien. In dit artikel zullen we je vertellen hoe je een foto neemt van een ficus en hoe je deze kunt laten groeien.

Hoe het proces van de ficus nemen?

Als je besluit de ficus met een scheut te verspreiden, moet je de stengel afsnijden van een volwassen plant met een lengte van maximaal 15 cm, en een incisie maken in een scherpe hoek. Vervolgens moet het proces een paar uur in warm water worden geplaatst, waarna het met houtas wordt verwerkt.

Hoe de scheut van de ficus af te snijden: snijd met een scherp mes, maar scheur niet af met je handen of schaar, omdat dit de groei en het rooten van de plant zal vertragen. Op de shoot van de ficus voor transplantatie, moet er een niergroei van een nieuw blad zijn.

Het is het beste om de scheuten in het vroege voorjaar te nemen - in maart, als laatste redmiddel in april. Deze periode is de beste, want voor de winter hebben de shoots de tijd om wortel te schieten en sterker te worden.

Hoe een ficus uit een genomen proces te laten groeien?

Je kunt wachten tot de wortels verschijnen, de processie in een bak water doen, of onmiddellijk in de grond laten vallen. Voor de eerste variant, snijd het proces af met twee bladeren. Onderste verwijderen, en de bovenste één voor een derde en het sap met een tissue uitwissen. Plaats vervolgens de schenkel in het water, waar houtskool of een tablet actieve kool al is toegevoegd. De maand van het snijden moet zich in deze container bevinden op een heldere en warme plaats, maar zonder direct zonlicht erop. Wanneer de wortel wortels lijkt, kunt u deze in de grond leggen.

Als u het proces onmiddellijk in de grond wilt laten landen, doe dit dan onmiddellijk na het verwerken van de snede met steenkool. Doe het in een pot losse aarde, bedek het met een pot of cellofaanzak gedurende 3 weken. Wanneer het eerste nieuwe blad op het proces verschijnt, betekent dit dat het wortel heeft geschoten en in groei is gegaan. U kunt de hoes geleidelijk verwijderen en de plant aan de gebruikelijke omstandigheden aanpassen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 14