hoe een tapijt met verdwijnend schoon te maken 0

Sinds de oudheid werden tapijten ingericht en geïsoleerd met een woning. Zo'n product is niet alleen een kunstobject, maar ook een symbool van welvaart. Moderne tapijten zijn zeer divers qua textuur, kleur, materiaal.

De tijd komt en de huisvrouwen vragen zich af hoe ze het tapijt moeten wassen zonder het huis te verlaten: verdwijnt, wasmiddel, wasmiddel - moderne huishoudchemicaliën doen uitstekend werk in deze taak.

Overweeg hoe je het tapijt thuis kunt reinigen met Vanish.

Het tapijt schoonmaken

Deze procedure kost niet veel moeite. Het is wenselijk om het twee keer per jaar uit te voeren.

Tegenwoordig is Vanish een van de populairste middelen, vooral voor het schoonmaken van tapijten thuis. Niet iedereen kan het echter correct gebruiken.

  1. Het tapijt moet zorgvuldig worden gereinigd tegen stof. Sla indien mogelijk op straat knock-out of stofzuig het thuis. Helder het tapijt moet aan beide zijden zijn, te beginnen vanaf de verkeerde kant. Waarschuwing: als u het stof niet van het tapijt verwijdert, kunnen er tijdens het verwerken van de vlekken, vlekken en vlekken achterblijven.
  2. Reinigt het tapijt met dikke schuimshampoo. Om dit te doen, verdunnen in warm water (niet meer dan 40 graden), 1 deel van Vanish en 9 delen water, dat wil zeggen. 30 ml van het preparaat en 270 ml. water, krachtig kloppen tot een dik en donzig schuim wordt gevormd.
  3. Je moet een spons kiezen. Het moet met grote poriën zijn en comfortabel van formaat. De borstel moet een zachte en lange stapel hebben.
  4. Schuim wordt aangebracht op het tapijt met lichte bewegingen in een cirkel. Als het schuim na verloop van tijd valt, meng dan de oplossing. Het belangrijkste is om wateroverlast op het tapijt te voorkomen - het kan krimpen. Waarschuwing: wrijf geen schuim in het tapijt.
  5. Voordat het volledige oppervlak wordt gereinigd, moet een oude dop op één dop van het geconcentreerde product worden gegoten en gedurende 15-20 minuten worden bewaard. In de wasshampoo is Vanish-schuim een ​​reagens, het is zij die al het vuil op zich 'neemt' en naar de oppervlakte duwt, terwijl het tapijt van vuil en stof wordt gereinigd.
  6. De droogtijd van het schuim hangt af van het type tapijt, de lengte van de stapel en de dichtheid. Deskundigen raden niet aan te lang te wachten, omdat het tapijt het nodige vocht zal opnemen.
  7. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het ventileren van de ruimte, waar het tapijt wordt gereinigd. Immers, door gebrek aan lucht kan hij "stikken" en dan zullen alle inspanningen teniet worden gedaan en zal het tapijt een onaangename muffe geur krijgen.
  8. De laatste fase is stofzuigen. Het is noodzakelijk om het schuim voorzichtig te verwijderen zonder speciale druk op de borstel, omdat het al het vuil verzamelde.
  9. Zoals je kunt zien, is het niet moeilijk om het tapijt op de juiste manier te reinigen door Vanish thuis.

Na een dergelijke behandeling zal het product altijd een nette uitstraling hebben en vele jaren dienst doen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3