Hoe bamboe behang te lijmen

Voor het bamboe behang hebben de mensen nog steeds grotendeels te maken met wantrouwen, en verkiezen ze de gebruikelijke papier-, vinyl- of non-woven materialen. Maar dit soort dekking heeft ongetwijfeld voordelen, die potentiële kopers aantrekken: kracht, geluidsisolatie, weerstand tegen ultraviolet en milieuvriendelijkheid. Oppervlak van bamboe is niet bedekt met chemische kleurstoffen of vernis, je kunt ze schoonmaken met de meest gewone spons of huishoudelijke stofzuiger. Hier is een kleine handleiding die zal helpen om de beginners te begrijpen met het plakken van zo'n mooi behang.

Hoe wallpaper van bamboe te lijmen?

 1. Welke lijm om bamboe behang te lijmen? Voor hen is de gebruikelijke op water gebaseerde formulering niet geschikt. Het is raadzaam speciale materialen met hoge viscositeit te kopen voor kurk en bamboe behang of om vloeibare nagels van hoge kwaliteit te kopen.
 2. Hoe bamboe wallpaper1 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper2 te lijmen

 3. Bamboe behang is een plaat, vastgelijmd aan de basis, bestaande uit technisch gaas. Verkoop ze voor een meter of op speciale rollen.
 4. Hoe bamboe wallpaper3 te lijmen

 5. Voor lijmen is letterlijk elk glad oppervlak (hout, baksteen, beton) geschikt. Zorg ervoor dat er geen sporen van kalkwitwas, stukjes oud papierbehang, stof, vuil, gesneden spaanders, barsten en andere defecten met stopverf zijn. Breng een laag primer aan op de wanden met een roller.
 6. Hoe bamboe wallpaper4 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper5 te lijmen

 7. Neem de belangrijke voorwaarde in acht: de temperatuur en vochtigheid van het behang en de lucht in de kamer moeten vrijwel identiek zijn. Rol de rollen op de grond en laat ze 24 uur in deze positie staan.
 8. Hoe bamboe wallpaper 6 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper7 te lijmen

 9. Gebruik het niveau om een ​​lijn op de muur te tekenen, waarop u het eerste deel van de achtergrond probleemloos kunt plakken.
 10. Hoe bamboe wallpaper8 te lijmen

 11. Meet en gebruik een scherp mes om de juiste strook materiaal te snijden.
 12. Hoe bamboe wallpaper9 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper 10 te lijmen

 13. De technologie werkt een beetje anders, afhankelijk van wat voor soort lijm de eigenaren gebruiken voor bamboe behang. In ons geval wordt de acrylcompositie aangebracht, die moet worden aangebracht met een comfortabele getande troffel op de geplakte wand, met progressieve bewegingen, waarmee het gehele werkoppervlak wordt gevuld. 10-15 minuten, terwijl de compositie begint te begrijpen, zal voldoende zijn om zelfs een groot gebied te verwerken. Als u een contactlijm gebruikt, moet deze met een platte spatel op beide oppervlakken worden aangebracht. Met dit materiaal moet je veel voorzichtiger zijn. Het grijpt snel en laat u bijna niet toe om de lay-out van het blad aan te passen.
 14. Hoe bamboe wallpaper 11 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper 12 te lijmen

 15. Ga onmiddellijk door met het plakken van het behang, zonder te wachten tot de lijm vocht begint te verliezen of volledig wordt opgenomen. Je hebt een paar minuten om het canvas aan de muur aan te passen. Wanneer u zeker weet dat de achtergrond juist is geïnstalleerd, maakt u ze glad met een kleine inspanning van de rubberen rol in verschillende richtingen.
 16. Hoe bamboe wallpaper 13 te lijmen

  Hoe bamboe wallpaper14 te lijmen

 17. De juiste dosering en aanbrenging van de lijm sluit praktisch zijn lekkage naar buiten uit, maar als dit gebeurt, verwijder dan het overtollige materiaal met een stuk vod.
 18. Hoe bamboe wallpaper te lijmen15

 19. Bekijk het behang van alle kanten, hoe soepel het oppervlak is, of ze dicht tegen de muur zijn geprikt.
 20. Hoe bamboe wallpaper16 te lijmen

 21. Lijm op dezelfde manier de volgende strook bamboe behang, veeg ze af met vodden en controleer de relatieve positie.
 22. Hoe bamboe wallpaper17 te lijmen

 23. Een dag later, om het blad van de muur af te scheuren, zal een persoon een aanzienlijke inspanning moeten leveren. Als u deze eenvoudige tips observeert, bereikt u zeker het beste resultaat.
 24. Hoe bamboe wallpaper18 te lijmen

Degenen die houden van natuurlijke materialen of afwerkingen in de oosterse stijl zijn geïnteresseerd in hoe het bamboe behang op de juiste manier te lijmen. Vooral moeilijk wordt dit proces niet genoemd, maar sommige mensen zijn bang om met onbekend materiaal te werken. We hopen dat ons artikel u zal helpen bij het werken met dit uitstekende en milieuvriendelijke materiaal.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1