Hoe een jas in een wasmachine te wassen 0

Als onze huisvrouwen bij het wassen van broeken weinig problemen hebben, dan veroorzaken jassen veel vrouwen enige zorgen. Het gaat allemaal om de beschikbaarheid van dit soort kledingvoering en speciaal gelijmde elementen die kunnen verslechteren als de modus te hard is. Het is geen wonder dat de vraag of blazers worden gewist in auto's altijd veel controverse heeft veroorzaakt in de pers en op internet. Vooral het betreft delicate soorten van een stof waarmee het in het algemeen ongewenst is om te riskeren, dergelijke dingen dragen uitsluitend in een stomerij. Als een uitzondering kunt u deze kleding voorzichtig met uw handen in warm water wassen zonder sterke reagentia te gebruiken. Knijp of wring het niet.

Is het mogelijk om een ​​jas in een typemachine te wassen?

Controleer om te beginnen de fabriekslabels, misschien zijn er belangrijke beperkingen en andere informatie die u kunnen helpen bij het kiezen van een afwasprogramma. Vooral het betreft producten gemaakt van wol, die kunnen gaan zitten en vervormen. Als er geen speciale markering op het etiket staat, bestaat de kans het risico te nemen en probeert u de vuile vlekken in de auto te wassen. Vanzelfsprekend moeten dergelijke procedures zeer subtiel worden uitgevoerd, zodat kleding niet in een hoop lompen wordt verwaaid, volledig verwend.

Hoe een jas goed wassen in een wasmachine?

  1. De knoppen moeten worden dichtgeknoopt en alle elementen die los kunnen komen, is beter om het te bevestigen of zelfs witter te maken op het moment van wassen.
  2. Zwak de naden, en knip de genaaide draden.
  3. Voor een garantie, zou u de wasbladen moeten gebruiken.
  4. Poeder voor dit geval, koop zacht, het is beter om vloeistof te gebruiken voor de probleemweefsels.
  5. Goede airconditioners helpen de stof te verzachten en vergemakkelijken het strijken.
  6. Het belangrijkste in het proces, hoe je een jas in een wasmachine kunt wassen, is door de juiste modus in te stellen. Stel het stelwiel in op het label "handmatig" of "delicaat" wassen, met behulp van verwarming tot 30 ° - 40 ° en de minimale hoeveelheid centrifugeersnelheid.
  7. Hang het product aan het einde op de hanger tot het volledig droog is.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 10