verzenden van een pompoen

Scholen houden vaak verschillende tentoonstellingen van handwerken en boeketten gemaakt door kinderen. Met name fascinerend en interessant is de herfsttentoonstelling met kunstvoorwerpen en composities uit herfstgeschenken van de natuur: groenten, fruit, bloemen en bladeren. Voor jongens is het heel interessant om uit dit alle verschillende technieken en mannetjes, en voor meisjesboeketten of sommige samenstellingen, meestal met bloemen te ontwerpen.

In het artikel zullen we de vervaardiging van ambachten "Ship" en "Boat" beschouwen van een groente zoals courgette, omdat de vorm daarvan vanwege de dichte schil zeer geschikt is.

Masterclass: ambachtelijk werk vanuit de taverne "Ship"

Je hebt nodig:

 • courgette groot formaat;
 • verschillende grote hele koolbladeren;
 • twee of drie wortels (één dun, maar twee dikker);
 • lucifers, tandenstokers en lange houten spiesen;
 • een mes, een lepel.

Volgorde van acties:

 1. We nemen een onreine courgette en snijd hem door, zodat één uitgesneden stuk 1/3 is en de tweede - 2/3 ervan.
 2. verzenden van de courgette1 verzend van courgette2
 3. We nemen het grootste deel (wat gelijk is aan 2/3) van de courgette en van het ene uiteinde tot 1/3 van de lengte verlaten we het verhoogde dek, en in het andere deel maken we een verdieping en snijden we het vlees zorgvuldig af met een mes of lepel.
 4. verzenden van een plantaardige merg3 schip uit het merg4
 5. Van een geborstelde en gesneden wortel snijden we het anker uit, twee vlaggen en de tweede geborstelde wortel snijden we in cirkels, die we zullen gebruiken als patrijspoorten en voor het vervaardigen van het stuurwiel.
 6. schip van het merg5 schip uit het merg6
 7. Van de schil van het overblijvende deel van de courgette snijden we twee trappen uit, waarvan de lengte gelijk moet zijn aan de hoogte tussen de dekken, en uit een grote mok worteltjes, met behulp van gesneden lange spiesen, maken we het wiel.
 8. Op de rand van het verhoogde dek, snijd door de ramen, installeer met behulp van tandenstokers gemaakt trappen en stuurwiel.
 9. schip uit het merg7

 10. Met behulp van tandenstokers aan de linker- en rechterzijde bevestigen we drie patrijspoorten en een anker. Op de bovenste rand van de zijkanten kunt u invoegen om wedstrijden met hoofden te versieren.
 11. verzenden van een plantaardig merg8

 12. Snijd voorzichtig de koolbladeren op de gewenste grootte en bevestig met behulp van lange spiesen onze zeilen, en versier de masten met wortelvlaggen. Zeilen kunnen ook van gekleurd papier worden gemaakt. De boeg van het schip, die een doorgaand gat maakt, is versierd met een hele dunne wortel.

Ons kunstwerk voor de tentoonstelling "Boot" uit de plantaardige merg is klaar!

schip uit het merg9

Indien gewenst en afhankelijk van de leeftijd van het kind, kun je de kapitein aan het roer zetten, en op het dek - een team gemaakt van verschillende groenten (aardappelen, komkommer).

een schip uit een taverne10

Een ander vaartuig van een pompoen, dat populair is bij jongere kinderen, is een boot.

Hoe maak je een ambachtelijke "boot" uit een pompoen?

Je hebt nodig:

 • courgette van gemiddelde grootte;
 • mes, lepel.
 1. Voor het maken van een schip snijden we de plantaardige merg in twee delen: groter en kleiner.
 2. Verwijder met een mes en een lepel het hele binnendeel van het grote deel
 3. verscheept vanuit de taverne11

 4. In de resulterende boot kunt u planten gesneden uit groenten of kant en klare kleine man, om riemen te maken.
 5. Onze boot is klaar.

verscheept vanuit de taverne12

Voor jongere studenten kun je met een minimum aan details een kleine boot uit courgettes halen. Een schip uit een pompoen met uitgesneden details op het dek, zeilen en een complex mastontwerp is gemakkelijker voor kinderen uit de hogere klassen.

Bij het maken van ambachten van courgettes naar de tentoonstelling, voor de veiligheid van het kind, is controle door een van de ouders of zijn deelname noodzakelijkerwijs noodzakelijk, omdat bij het werken met een mes een kind kan worden gesneden.

Aan de hand van je verbeeldingskracht en verschillende herfstgeschenken (groenten, fruit en bessen) kun je met je eigen kind een boot uit de courgette spelen, die zelfs kan zwemmen. Bijvoorbeeld:

verscheept vanuit de taverne13 schip van de taverne14 schip van een taverne15
schip van de taverne16 schip uit de taverne17 schip van een taverne18
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =