Het feest in de stijl van retro | actualidadypolitica.com

Het feest in de stijl van retro

Het feest in de stijl van retro

In de afgelopen jaren is retrostijl erg populair geworden, wat betekent dat de beslissing om zo'n feest te houden voor een feestje een uitstekend idee zal zijn.

Retro-feest kan worden georganiseerd in een café, een pub, een vergaderzaal of een gehuurd studio-appartement.

Het is niet moeilijk om een ​​huisstijl in retrostijl te houden, maar de vakantie wordt alleen met een knaller gehouden in het geval dat alles tot in het kleinste detail doordacht wordt. We moeten de mode, stijl en sfeer van de nabije 80-90s maximaal overbrengen, waarna de genodigden veel onvergetelijke indrukken kunnen ontvangen.

We versieren de hal

Het houden van een partij van een dergelijk plan, in de regel, herinnert de uitgenodigde schoolavond, waar de meeste tijd is gewijd aan dansen. Vereiste attributen van het interieur in de stijl van retro zijn vinylplaten, posters en posters met legenden van muziek en film, populair in die tijd. Als achtergrond kan een grammofoon, een platenspeler of een bandrecorder nuttig zijn.

Kostuums en avondjurken in retrostijl

Door uitnodigingen naar een feest te sturen, vergeet niet om de dresscode duidelijk te vermelden.

Meisjes passen perfect in lichte jurken met weelderige rokken, kousen met steken, massieve sieraden en sandalen op een lage hak. Opmerkelijk complementair aan het beeld in retrostijl is een hoog kapsel, versierd met een kleine strik of een elegant mutsje, handschoenen aan de handen.

Een gestreepte jas met brede schouders, smalle pantoffels, een gekleurde halsdoek of een smalle stropdas van heldere kleuren, beugels, een hoed zijn geschikt voor jonge mensen.

Menu voor een avond in retrostijl

Op elk feest in de retrostijl moet het menu zo "studentig mogelijk" zijn. Er zijn geen complexe cocktails of dure zeevruchten nodig.

Op de feesttafel moet aanwezig zijn traditionele gerechten als olivier, gelei vis, schnitzels, vinaigrette, gelei, aardappelen, aardappelpuree, compote. En natuurlijk, om de feeststemming te verhogen, vergeet niet over het invullen van je eigen voorbereiding.

Muziek in retrostijl

Er moet speciale aandacht worden besteed aan de muziekkeuze, omdat het grootste deel van het feest plaatsvindt in de dansende dans. Het heeft geen moderne hits nodig. Benadruk de opgegeven stijl, kunt u de liedjes van Elvis Presley, The Beatles, Modern Talking, Queen, E-Type, Bill Haley, alsmede de binnenlandse groepen "Bravo", "Time Machine" en anderen gebruiken.

Als je alle charme van die tijd voelt, kun je ook de schijven, lichte jazz of muziek van Frank Sinatra uit de Moulin Rouge gebruiken.

Correct georganiseerde retro-party geeft alle aanwezigen veel plezier!

Feest in retrostijl1 Feest in de stijl van retro2 Partij in retro stijl3
Feest in retro stijl4 Feest in de stijl van retro5 Feest in retrostijl6
Een feest in de stijl van retro7 Een feest in de stijl van retro8 Feest in de stijl van retro9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

16 − = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: