Groen dak | actualidadypolitica.com

Groen dak

groen dak 0

De keuze van kleuren voor het schilderen van de gevel en het dak van het huis is een zeer ernstig probleem dat in de regel, is opgelost in het stadium van het ontwerpen van gebouwen, rekening houdend met de architectonische stijl van het landschap ontwerp kenmerken, de bouw Orientation. Mismatched combinaties van kleuren kan de harmonie van kleurenpalet verstoren en volledig bederven het uiterlijk van het huis.

De combinatie van een groen dak met een gevel

Als het dak groen huis, de vraag: "hoe de kleur van de gevel van het huis kiezen" kan heel eenvoudig worden opgelost, het kan bijna iedereen kan een uitzondering donkerblauw en heldere turquoise kleur te maken, is het ook niet nodig om de gevel van dezelfde kleur als het dak te schilderen. Oorspronkelijke natuur kan geen heldere kleur voor de muren, tot rode kiezen.

groen dak 1groen dak 2groen dak 3

Die mensen die zich houden aan de klassieke stijl in het ontwerp van het huis, het is beter om de gevel te schilderen in grijs, beige, wit, geel, lichtgroen. Een klassieke optie is de combinatie van een donker dak met een lichte gevel.

groen dak 4groen dak 5groen dak 6

Om de kleur van de gevel naar het groendak te benaderen, volstaat het om groene verf toe te voegen om de gevelelementen, zoals deuren, luiken, goten, veranda, te versieren. Het huis met een groen dak past perfect in de algehele compositie met de omringende natuur.

groen dak 7groen dak 8groen dak 9

Een belangrijke factor is niet alleen de kleur van het dak, maar ook het materiaal ervoor. Wanneer u een dak gaat monteren, bijvoorbeeld van metaal, moet u eerst nagaan of het in het groen verkrijgbaar is, soms is de keuze aan dakbedekkingsmateriaal beperkt. Bepalend wat belangrijker voor u is: kleur of materiaal, u kunt beginnen met het plannen van een harmonieuze selectie van de kleuren van het dak en de gevel.

Kies de kleur van de gevel op het groendak, vertrouw op je eigen kleurperceptie, probeer afstand te nemen van stereotypen. Een geschikte oplossing kan worden gekozen op het voorbeeld van huizen, volledig voltooid of door catalogi kijken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: