Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui

Zeker, moesten velen van ons nadenken over welke foto is het beter om te hangen in de woonkamer? Het is moeilijk om een ​​zaal met lege muren voor te stellen, zonder heldere afbeeldingen van bloemen, dieren, iconen, landschappen, stillevens of eenvoudige rechte lijnen en vlekken. Dergelijke decoratieve elementen sieren het huis, het toevoegen van een beetje kleur en vreugde aan ons leven.

De decoratie van de muren in de salon volgens de leer van de wijze mannen van het oude China - feng shui, kan iemands leven beïnvloeden, hem geluk brengen of, omgekeerd, verdriet. Daarom zullen we u in dit artikel vertellen hoe u de juiste decoratie voor de hoofdruimte in het huis kunt kiezen om alleen positieve emoties aan te trekken en uw leven positief te beïnvloeden.

Wat zouden de foto's in het interieur van Feng Shui moeten zijn?

Om te beginnen moet de afbeelding die u bij u thuis wilt plaatsen alleen positieve emoties bij alle gezinsleden brengen en niet onderdrukken, storen of verstoren. Het kiezen van een foto voor de woonkamer op Feng Shui is beter om te vertrouwen op hun eigen gevoelens, maar je moet kunstwerken vermijden waarin er dode energie is, bijvoorbeeld droge foto's van vlinders, motten en andere insecten. Afbeeldingen van steen, vooral van barnsteen, komen echter van pas.

Volgens de oude Chinese doctrine zijn abstractie en allerlei vreemde lijnen en strips een uitstekende optie voor het inrichten van de hal. Het beeld in de woonkamer op Feng Shui draagt ​​de energie van carrièregroei en spirituele vooruitgang, als het een weg naar de verte toont, een kleurrijk landschap met een vijver, een meer, een bos of een zwerm zwevende vissen.

Ook een foto in het interieur van de woonkamer op Feng Shui kan helpen om liefdesrelaties op te bouwen. Hang in zo'n geval aan de muur een doek met rode klaprozen, pioenrozen of een afbeelding van een verliefd paar in de westelijke zone van de kamer.

Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui1 Foto's voor het interieur van de woonkamer door feng shui2 Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui3
Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui4 Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui5 Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui6
Foto's voor het interieur van de woonkamer door feng shui7 Foto's voor het interieur van de woonkamer door Feng Shui8 Foto's voor het interieur van de woonkamer door feng shui9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 38