Broodmand van berkenschors | actualidadypolitica.com

Broodmand van berkenschors

Als je iets wilt mooie en unieke hout te maken, bieden wij u zelf uit te proberen in het werken met berkenbast - de bovenste elastische laag berkenbast wordt al lang gebruikt voor het weven van verschillende producten. Het diagram laat zien hoe om te blaffen bereiden:

berkenschors 2

De eigenschappen van zacht zacht materiaal bepalen de techniek van het weven van flexibele berkenbaststrips. Weven vereist niet veel kracht in zijn handen, de kwaliteit van het werk is veel afhankelijker van de juiste assimilatie van werkmethoden.

Berkenschors met eigen handen

Voor een graanschuur wordt het soort weven dat mensen een "tapijt" noemen het vaakst gebruikt. We gebruiken het om onze breadbox te maken. Dit weven wordt op deze manier uitgevoerd: een even aantal stroken worden geassembleerd, gevouwen, uitgerekt, ineengestrengeld op een horizontaal vlak. De voorkant van de berkenschors moet bovenop zijn en dit resulterende oppervlak zal de bodem binnenin zijn. Hieronder zijn twee varianten van het weven:

berkenschors 4

De rand van het product moet egaal en sterk zijn, omdat dit deel van de broodmand het vaakst beschadigd is bij gebruik van het product op de boerderij.

De rand van direct weven wordt noodzakelijkerwijs gemaakt met de toevoeging van een derde strook of een dunne wilgenvorken voor een mand, een mand. Op dit moment voegen vaklieden draad van roestvrij materiaal toe aan de binnenkant van het vlechtwerk. Laten we voor de praktijk het "kleed" nemen en de randen versieren. Een extra, korte (voor de lengte van de rand), de middelste strip laat je niet toe om de extreme "vierkanten" van het product te verspreiden. Het passeert alle lussen van de gebogen stroken.

berkenschors 5

Deze methode van weven geeft het product een stevigheid en rechtheid van de gevormde rand.

Hoe maak je een broodkruim van berkenschors:

1. Maak een mat van 24 stroken (twaalf stroken horizontaal en twaalf verticaal) met een breedte van niet meer dan twintig millimeter. Bij het weven van dergelijke grote producten is het erg belangrijk om de afstand tussen de hoeken diagonaal te controleren aan het begin van het weefpatroon. Het moet hetzelfde zijn, anders kan na het vormen van de rand van het product een golvende lijn verschijnen of zullen twee hoeken hoger zijn, terwijl de andere twee lager zijn.

berkenschors 6

2. Wanneer om alle delen van onze broodtrommel, overgaan tot het ontwerp van de hoeken op de plaatsen tussen de vijfde en zesde strips (banden) en de hoogte van de basis van een broodtrommel maken drie gelijke diagonalen. Edge maken uit de bovenstaande methode.

3. Het deksel broodtrommel weefsel hoogte van anderhalf, maximaal twee diagonale banden van ongeveer een millimeter breder is dan de band base, maken we de rand van de tanden. breadbox deksel gebruikt op de tafel als een schotel voor gesneden brood.

berkenschors 7

4. Onder de ambachtslieden voorkomende manieren om te maken Brood bakken van glans en geur betekent stootstrips pre-olie, maar we raden dit niet aan, want misschien later schimmel verschijnen in het product, en vervolgens in het brood.

5. Berkenkoekje zorgt ervoor dat je brood lang zoet en geurig blijft. Brood kan oud worden, maar het zal nooit bedekt worden met schimmels. Weinig mensen weten dat berkenschors ook bacteriedodende eigenschappen heeft.

berkenschors 8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 68 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: