treelike pioenvoorbereiding voor de winter

Boomachtige pioenen, in tegenstelling tot kruidachtige pioenen, zijn een struikstructuur die tientallen jaren op dezelfde plek kan groeien. Ze hebben geen transplantatie nodig, integendeel - het is erg pijnlijk om het te ervaren. De jaarlijkse groei ruist en overwintert perfect, zelfs in moeilijke omstandigheden. Het moet duidelijk zijn dat de geboorteplaats van de boompioen - China, en ook daar zijn er koude en besneeuwde winter, zodat het niet af te schrikken.

Hoe maak je een boomachtige pioen klaar voor de winter?

Ondanks de eenvoud en de stabiliteit van de boom pioenen, die zij nodig hebben nog steeds een goede voorbereiding voor de winter, of alle van de groei van een enkele veer dooi kan worden vernietigd in de afgelopen vijf jaar.

Dus, wat is in feite de voorbereiding van een boomachtige pioen voor de winter? Allereerst moet het worden afgesneden. Doe dit met het begin van de eerste nachtvorst. Hoe een boomachtige pioen te trimmen voor de winter: je moet bijna het hele bovengrondse deel doorsnijden tot het bovenste okselpunt. Zelfs als je minder maait, gaan de resterende scheuten dood.

Vervolgens moet je de bosjes voeden. In de herfst, dus vóór de rustperiode, is 300 gram houtas en 200 gram beendermeel nodig voor elke plant. Dan is het goed om de grond te verzegelen.

Onderdak voor een boom in een boomachtige pioenroos

Zoals we al hebben gezegd, zal de pionopvang voor de winter hen beiden redden van de wintervorst en van de vroege lentedooi. Recente bang dat bij de eerste opwarming van de plant kan beginnen te stijgen en de daaruit voortvloeiende bevriezing ruïne uitgebroed toppen.

Volgens ervaren tuinders is het niet moeilijk om een ​​boomachtige pioen voor de winter te verwarmen. Eerst moet je de cirkel in de buurt van de stam bestrooien met turf, en met het begin van de vorst heb je alleen nodig hoe je een boomachtige pioen voor de winter klaarmaakteen paar takken van sparren, waaruit je moet bouwen rond zoiets als een hut. Zodat de hut niet afbrokkelt, bind de takken met touw.

Als alternatief kunt u van tevoren eikenbladeren maken en deze vullen met een frame dat rond de struik is gebouwd. Het moet ook bedekt zijn met vocht.

Een laag van turf, die je de grond strooi rond de struiken, moet minstens 10 cm. Voor de noordelijke regio's kan oplopen tot 15-20 cm. Dit is een warm onderdak niet alleen om de plant te redden, maar ook naar de bron van de voedingsstoffen die nodig zijn voor groei en ontwikkeling te geven . dus Beschutte pioenrozen bloeien eerder en meer overvloedig als turf en humus zal een goede stimulans van de groei van planten.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 83