Baby wallpapers - ideeën voor kamers voor jongens en meisjes

Als u kinderbehang selecteert, moet u niet alleen denken aan hun inrichting, maar ook aan de kwaliteit en de onschadelijkheid van het milieu voor het materiaal. Houd ook rekening met de verschillende hobby's van het kind, zijn psycho-emotionele toestand, het interieur van de kinderkamer moet het kind kalmeren en ontspannen, zonder hem te verafschuwen.

Behang voor kinderkamer

De gekozen kleurenschaal van kinderbehang is een heel belangrijk moment bij het ontwerpen van een kinderkamer. Niet proberen om kinderen behang in het interieur, uitsluitend op basis van hun eigen smaak en voorkeuren te gebruiken, proberen rekening te houden met de wensen van het kind. Voor actieve kinderen beter om een ​​rustige pastel kleuren te kiezen, bevordert ontspanning - groen, paars, blauw, roze, als het kind heeft een rustige natuur, kunt u het meer kleurrijke ruimte te maken, met behulp van oranje en gele kleuren, zelfs rood.

Voor kleine kinderkamer behang passen lichte pastel kleuren met een fijn patroon of stippen. Smalle kamer kijken breder als het gebruikt het behang met een horizontale strip in de kamer van de kinderen met een lage plafonds ziet er geweldig uit gestreept behang met een verticale opstelling, ze visueel maken van de wanden die hoger zijn, maar het is beter als je de strakke lijnen van licht wikkeling voor psyche van het kind te vervangen.

Wallpapers voor kinderkamer voor jongens

Wallpapers in de kinderkamer voor de jongen moeten met zo'n foto worden geselecteerd en foto's voor het kind waren comfortabel en interessant. Voor de kinderkamer zijn wallpapers met auto's en auto's geweldig - de meeste jongens zijn immers dol op technologie, op zee reizen. Als het kind geïnteresseerd is in astronomie, dan kun je behang in de kinderkamer oprapen met de sterren of met het beeld van ruimteschepen, planeten.

Psychologen het erover eens dat de tekeningen op de muren dragen bij aan een snellere ontwikkeling van de baby, de baby, overweegt en het verkennen foto's, denken processen verbeterd. Gezien de activiteit van het kind, aandacht besteden aan de kracht van behang, nou ja, omdat zij gemakkelijk kunnen worden gereinigd of gewassen is, zoals vaak het spel met de bal kan hun stempel op de muren staan, zodat coating moet van hoge kwaliteit zijn en bestand tegen mechanische schade.

Wallpapers voor kinderkamer voor jongens
Desktop wallpaper voor een jongen

Wallpapers voor kinderkamer voor meisjes

Het is beter om de kamer van een dienstbode te versieren in pastelkleuren, met behulp van meerkleurige inzetstukken, zodat deze er niet monotoon uitziet. Mooi behang in de kinderkamer wordt met het ouder worden geselecteerd, ze vormen het beeld van een kamer bestemd voor een kleine prinses of een jonge dame. De meeste meisjes houden van de kamer, ingericht in zachtroze, perzik, turquoise, lila tinten - ze vormen de basis van het decor.

De afbeeldingen van de helden van je favoriete tekenfilms en sprookjes, dieren en vogels stimuleren de activiteit van het kind, maar je moet het niet overdrijven, heldere foto's zullen de baby afleiden, waardoor je je niet kunt concentreren. Een goede oplossing is om de kamer te versieren met een schilderachtig landschap, een bloemenveld - zodat je een accentmuur kunt tekenen, de rest ongekleurd kunt laten of ze kunt gebruiken als licht behang met een klein patroon.

Wallpapers voor kinderkamer voor meisjes
Mooi behang voor kinderen voor meisjes

Wallpapers voor kinderkamer van verschillende geslachtskinderen

Bij het ontwerpen van een gemeenschappelijke slaapkamer voor kinderen van verschillende geslachten, is het noodzakelijk om rekening te houden met de belangen van beide, bij voorkeur als de kleur neutraal is, even positief wordt waargenomen door zowel het meisje als de jongen. U kunt het principe van zonering toepassen door twee soorten decoratie te combineren, terwijl u te scherpe, contrasterende kleuren vermijdt, duidelijk "mannelijk" en "vrouwelijk". Het is beter als het combinaties van gele, oranje, lichtgroene, turquoise, beige tonen zijn.

Het behang in de kamer voor een meisje en een jongen kan worden geselecteerd en de indeling van de kamer worden gegeven in een speelruimte, slaapplekken of lessen. Het thema van de afbeelding in het speelgebied moet voor beide kinderen interessant zijn, bijvoorbeeld voor een dergelijk kind, behang met dinosaurussen, uilen en andere fantastische of echte dieren passen perfect. Voor een recreatiegebied of werk is het beter om tekeningen te gebruiken die niet afleiden, of een pastel, monochroom kleurenschema.

Wallpapers voor kinderkamer van verschillende geslachtskinderen

Welke wallpapers kiezen voor een kinderkamer?

De kleurenschaal is van groot belang bij het inrichten van een kamer bestemd voor een kind, maar niet minder relevant is de kwaliteit van het materiaal. Hiervan hangt de gezondheid van het kind af, de ontwikkeling van zijn esthetische smaak, de wens om tijd in zijn kamer door te brengen. Het creëren van een harmonieus interieur, moet beslissen wat het beste wallpapers voor de ruimte van een kind, voor de veiligheid, duurzaamheid, het schoonmaken vermogen. Het kopen van behang voor kinderen, het is de moeite waard om het certificaat van overeenstemming, die het gebruik om deze te produceren, bevestigt, voldoen aan algemeen aanvaarde normen van de componenten.

Vliesbehang voor kinderen

Dergelijk materiaal heeft een grote sterkte, vochtbestendigheid, is niet schadelijk voor de gezondheid, hun basis is cellulosevezels. Flizeline behang voor een kinderkamer is geschikt voor verschillende parameters:

 • lucht wordt doorgelaten;
 • elastisch, zodat ze gemakkelijk te lijmen zijn, niet opzwellen, niet onderhevig zijn aan vervorming;
 • Bij het werken met hen moet de lijmlaag op de muur worden aangebracht;
 • resistent voor ontstekingen;
 • gemakkelijk te verzorgen;
 • onderhevig aan schilderen, kunt u eenvoudig hun kleur veranderen.

De nadelen omvatten het feit dat de reliëfpatronen stof accumuleren, dat vaak moet worden gereinigd met een stofzuiger of natte reiniging. Ze worden gemakkelijk blootgesteld aan mechanische schade, wat vaak voorkomt tijdens kinderspellen. De prijs van een dergelijk afwerkingsmateriaal is niet goedkoop, wat niet erg praktisch is voor een kamer waar het kind, naarmate het kind groeit, het interieur moet bijwerken.

Vliesbehang voor kinderen

Papieren wallpapers voor een kinderkamer

Een populaire, traditionele optie met prachtige decoratieve functies, die het grootste assortiment kleuren en patronen heeft, tegen lage kosten. Ze gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, ze zijn niet schadelijk voor het microklimaat, ze zijn de ideale oplossing als achtergrond voor kinderen. Om de muren te lijmen, hoef je geen professionals in te huren, het belangrijkste is dat het oppervlak van de muur glad moet zijn.

Kinderen, die creatieve persoonlijkheden zijn, belichamen vaak hun talenten op de muren, daarom is papier kinderbehang ideaal als tekenobject. Terwijl de baby groeit en zich ontwikkelt, is schilderen op de muren niet ongewoon, maar de papieren doek is geen schande om te veranderen, de prijzen hiervoor zijn niet hoog. De beste keuze zal dergelijk kinderbehang zijn voor het geval het kind problemen heeft met de longen of de ademhalingsorganen, dit zal geen schade toebrengen, omdat het hypoallergeen is. Moderne papiercollecties worden vaak geproduceerd met een speciale oppervlaktebehandeling, waarmee u ze kunt afnemen met vochtige doekjes.

Papieren wallpapers voor een kinderkamer

Vinyl behang in de kinderkamer

Vinylbehang is een van de meest praktische, ze kunnen worden gebruikt voor een kamer waarin kinderen leven, het belangrijkste is dat ze een insigne van de producent op zich hebben, waaruit blijkt dat er geen schadelijke stoffen in de compositie zitten. De microporiën die zich er op bevinden, laten het materiaal "ademen", en de bovenste laag is bestand tegen mechanische actie. Een dergelijk soort afwerkingsmateriaal is eenvoudig te verwijderen, het kan worden onderworpen aan een vochtige reiniging, met behulp van detergenten die niet chloorhoudend zijn.

Om te bepalen welk behang in de kinderkamer moet worden gebruikt, dient men rekening te houden met de mening van specialisten die adviseren dit materiaal met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Slechte waterdoorlatendheid bevordert de ontwikkeling van schimmels en schimmels daaronder, omdat sommige van hun soorten geen poriën hebben en formaldehyden kunnen afgeven in de lucht. Ze moeten worden gebruikt in een goed geventileerde ruimte, goed verwarmd. Als desalniettemin de keuze viel op dit soort wanddecoratie, kies dan vinyl kinderbehang op non-woven basis.

Vinyl behang in de kinderkamer

Vloeibaar behang in de kinderkamer

Dit soort wanddecor is geweldig voor een kinderkamer, vooral handig en gemakkelijk om allerlei soorten "kunst", vlekken en schade te verwijderen. De samenstelling is veilig, het omvat textielvezels, zijde, katoen, cellulose, minerale additieven, een groot voordeel is sneldrogend, het vermogen om wandafwijkingen te verbergen. Dit moderne type muurbekleding heeft een groot aantal verschillende kleur- en textuuroplossingen, na de toepassing op het oppervlak zijn er geen naden, het heeft een antistatisch en stofafstotend effect.

Overschilderbaar behang in de kwekerij zijn zeer zuinig, om de kleur van de muren te veranderen, of om bepaalde onderdelen te werken, net een nieuwe verflaag na het verwijderen van de verwende deel, vervangen of gewoon vet. Zo'n gemakkelijke en snelle reparatie van de muren is erg belangrijk, omdat kinderen het behang vaak vies maken, ze met vuile handen aanraken en verschillende vet- en andere vlekken achterlaten. U kunt vele malen van kleur veranderen, nadelen kunnen worden toegeschreven aan een hoge prijs.

Vloeibaar behang in de kinderkamer

Baby 3D-wallpapers voor muren

Het interieur moeten helder, stijlvol en comfortabel voor de baby, beslissen wat het beste is voor behang van kinderen, aandacht besteden aan het nieuws. Individualiteit zal het ontwerp van de kamer 3D-behang voor kinderen kunnen inbrengen. Driedimensionaal beeld, realistisch en kleurrijk, niet alleen helpt om de ruimte te transformeren, maar draagt ​​ook bij aan de ontwikkeling in de verbeelding van het kind. U kunt 3d-afbeeldingen als een enkele afbeelding van een klein formaat geven en u kunt er een volledige muur voor tekenen. 'S Nachts is opvallend behang voor de kinderkamer, dat als achtergrond of als enkel accent wordt gebruikt, interessant.

Baby 3D-wallpapers voor muren

Hoe het behang in de kinderkamer te combineren?

Een rijk assortiment aan typen van dit afwerkingsmateriaal drukt op om originele combinaties te maken, waardoor het interieur van het pand creatiever en leuker wordt. Met behulp van een combinatie van verschillende texturen, kleuren en soorten, kunt u niet alleen interessante ontwerpoplossingen creëren, maar ook de ruimte zoneren en verdelen in gebieden voor games en recreatie, op de hoeken van jongens en meisjes. Helder kinderbehang voor muren kan als een accent worden gebruikt of de bovenkant van het oppervlak beslaan, zodat de hele kamer er niet te verzadigd en uitdagend uitziet.

Hoe behang in een kinderkamer te combineren

Kies behang voor de kinderkamer - een verantwoord ding, u moet rekening houden met hun milieuvriendelijkheid, kracht, niet het vermogen om stof te verzamelen in het volume van het patroon. Het positieve microklimaat van het pand gecreëerd met hun deelname en de emotionele sfeer rondom het kind zijn belangrijk. En de belangrijkste voorwaarde is dat ze de kinderen moeten plezieren, gelukkig moeten maken en ontwikkeling moeten bevorderen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

Baby wallpapers - ideeën voor kamers voor jongens en meisjes

Als u kinderbehang selecteert, moet u niet alleen denken aan hun inrichting, maar ook aan de kwaliteit en de onschadelijkheid van het milieu voor het materiaal. Houd ook rekening met de verschillende hobby's van het kind, zijn psycho-emotionele toestand, het interieur van de kinderkamer moet het kind kalmeren en ontspannen, zonder hem te verafschuwen.

Behang voor kinderkamer

De gekozen kleurenschaal van kinderbehang is een heel belangrijk moment bij het ontwerpen van een kinderkamer. Niet proberen om kinderen behang in het interieur, uitsluitend op basis van hun eigen smaak en voorkeuren te gebruiken, proberen rekening te houden met de wensen van het kind. Voor actieve kinderen beter om een ​​rustige pastel kleuren te kiezen, bevordert ontspanning - groen, paars, blauw, roze, als het kind heeft een rustige natuur, kunt u het meer kleurrijke ruimte te maken, met behulp van oranje en gele kleuren, zelfs rood.

Voor kleine kinderkamer behang passen lichte pastel kleuren met een fijn patroon of stippen. Smalle kamer kijken breder als het gebruikt het behang met een horizontale strip in de kamer van de kinderen met een lage plafonds ziet er geweldig uit gestreept behang met een verticale opstelling, ze visueel maken van de wanden die hoger zijn, maar het is beter als je de strakke lijnen van licht wikkeling voor psyche van het kind te vervangen.

Wallpapers voor kinderkamer voor jongens

Wallpapers in de kinderkamer voor de jongen moeten met zo'n foto worden geselecteerd en foto's voor het kind waren comfortabel en interessant. Voor de kinderkamer zijn wallpapers met auto's en auto's geweldig - de meeste jongens zijn immers dol op technologie, op zee reizen. Als het kind geïnteresseerd is in astronomie, dan kun je behang in de kinderkamer oprapen met de sterren of met het beeld van ruimteschepen, planeten.

Psychologen het erover eens dat de tekeningen op de muren dragen bij aan een snellere ontwikkeling van de baby, de baby, overweegt en het verkennen foto's, denken processen verbeterd. Gezien de activiteit van het kind, aandacht besteden aan de kracht van behang, nou ja, omdat zij gemakkelijk kunnen worden gereinigd of gewassen is, zoals vaak het spel met de bal kan hun stempel op de muren staan, zodat coating moet van hoge kwaliteit zijn en bestand tegen mechanische schade.

Wallpapers voor kinderkamer voor jongens
Desktop wallpaper voor een jongen

Wallpapers voor kinderkamer voor meisjes

Het is beter om de kamer van een dienstbode te versieren in pastelkleuren, met behulp van meerkleurige inzetstukken, zodat deze er niet monotoon uitziet. Mooi behang in de kinderkamer wordt met het ouder worden geselecteerd, ze vormen het beeld van een kamer bestemd voor een kleine prinses of een jonge dame. De meeste meisjes houden van de kamer, ingericht in zachtroze, perzik, turquoise, lila tinten - ze vormen de basis van het decor.

De afbeeldingen van de helden van je favoriete tekenfilms en sprookjes, dieren en vogels stimuleren de activiteit van het kind, maar je moet het niet overdrijven, heldere foto's zullen de baby afleiden, waardoor je je niet kunt concentreren. Een goede oplossing is om de kamer te versieren met een schilderachtig landschap, een bloemenveld - zodat je een accentmuur kunt tekenen, de rest ongekleurd kunt laten of ze kunt gebruiken als licht behang met een klein patroon.

Wallpapers voor kinderkamer voor meisjes
Mooi behang voor kinderen voor meisjes

Wallpapers voor kinderkamer van verschillende geslachtskinderen

Bij het ontwerpen van een gemeenschappelijke slaapkamer voor kinderen van verschillende geslachten, is het noodzakelijk om rekening te houden met de belangen van beide, bij voorkeur als de kleur neutraal is, even positief wordt waargenomen door zowel het meisje als de jongen. U kunt het principe van zonering toepassen door twee soorten decoratie te combineren, terwijl u te scherpe, contrasterende kleuren vermijdt, duidelijk "mannelijk" en "vrouwelijk". Het is beter als het combinaties van gele, oranje, lichtgroene, turquoise, beige tonen zijn.

Het behang in de kamer voor een meisje en een jongen kan worden geselecteerd en de indeling van de kamer worden gegeven in een speelruimte, slaapplekken of lessen. Het thema van de afbeelding in het speelgebied moet voor beide kinderen interessant zijn, bijvoorbeeld voor een dergelijk kind, behang met dinosaurussen, uilen en andere fantastische of echte dieren passen perfect. Voor een recreatiegebied of werk is het beter om tekeningen te gebruiken die niet afleiden, of een pastel, monochroom kleurenschema.

Wallpapers voor kinderkamer van verschillende geslachtskinderen

Welke wallpapers kiezen voor een kinderkamer?

De kleurenschaal is van groot belang bij het inrichten van een kamer bestemd voor een kind, maar niet minder relevant is de kwaliteit van het materiaal. Hiervan hangt de gezondheid van het kind af, de ontwikkeling van zijn esthetische smaak, de wens om tijd in zijn kamer door te brengen. Het creëren van een harmonieus interieur, moet beslissen wat het beste wallpapers voor de ruimte van een kind, voor de veiligheid, duurzaamheid, het schoonmaken vermogen. Het kopen van behang voor kinderen, het is de moeite waard om het certificaat van overeenstemming, die het gebruik om deze te produceren, bevestigt, voldoen aan algemeen aanvaarde normen van de componenten.

Vliesbehang voor kinderen

Dergelijk materiaal heeft een grote sterkte, vochtbestendigheid, is niet schadelijk voor de gezondheid, hun basis is cellulosevezels. Flizeline behang voor een kinderkamer is geschikt voor verschillende parameters:

 • lucht wordt doorgelaten;
 • elastisch, zodat ze gemakkelijk te lijmen zijn, niet opzwellen, niet onderhevig zijn aan vervorming;
 • Bij het werken met hen moet de lijmlaag op de muur worden aangebracht;
 • resistent voor ontstekingen;
 • gemakkelijk te verzorgen;
 • onderhevig aan schilderen, kunt u eenvoudig hun kleur veranderen.

De nadelen omvatten het feit dat de reliëfpatronen stof accumuleren, dat vaak moet worden gereinigd met een stofzuiger of natte reiniging. Ze worden gemakkelijk blootgesteld aan mechanische schade, wat vaak voorkomt tijdens kinderspellen. De prijs van een dergelijk afwerkingsmateriaal is niet goedkoop, wat niet erg praktisch is voor een kamer waar het kind, naarmate het kind groeit, het interieur moet bijwerken.

Vliesbehang voor kinderen

Papieren wallpapers voor een kinderkamer

Een populaire, traditionele optie met prachtige decoratieve functies, die het grootste assortiment kleuren en patronen heeft, tegen lage kosten. Ze gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, ze zijn niet schadelijk voor het microklimaat, ze zijn de ideale oplossing als achtergrond voor kinderen. Om de muren te lijmen, hoef je geen professionals in te huren, het belangrijkste is dat het oppervlak van de muur glad moet zijn.

Kinderen, die creatieve persoonlijkheden zijn, belichamen vaak hun talenten op de muren, daarom is papier kinderbehang ideaal als tekenobject. Terwijl de baby groeit en zich ontwikkelt, is schilderen op de muren niet ongewoon, maar de papieren doek is geen schande om te veranderen, de prijzen hiervoor zijn niet hoog. De beste keuze zal dergelijk kinderbehang zijn voor het geval het kind problemen heeft met de longen of de ademhalingsorganen, dit zal geen schade toebrengen, omdat het hypoallergeen is. Moderne papiercollecties worden vaak geproduceerd met een speciale oppervlaktebehandeling, waarmee u ze kunt afnemen met vochtige doekjes.

Papieren wallpapers voor een kinderkamer

Vinyl behang in de kinderkamer

Vinylbehang is een van de meest praktische, ze kunnen worden gebruikt voor een kamer waarin kinderen leven, het belangrijkste is dat ze een insigne van de producent op zich hebben, waaruit blijkt dat er geen schadelijke stoffen in de compositie zitten. De microporiën die zich er op bevinden, laten het materiaal "ademen", en de bovenste laag is bestand tegen mechanische actie. Een dergelijk soort afwerkingsmateriaal is eenvoudig te verwijderen, het kan worden onderworpen aan een vochtige reiniging, met behulp van detergenten die niet chloorhoudend zijn.

Om te bepalen welk behang in de kinderkamer moet worden gebruikt, dient men rekening te houden met de mening van specialisten die adviseren dit materiaal met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Slechte waterdoorlatendheid bevordert de ontwikkeling van schimmels en schimmels daaronder, omdat sommige van hun soorten geen poriën hebben en formaldehyden kunnen afgeven in de lucht. Ze moeten worden gebruikt in een goed geventileerde ruimte, goed verwarmd. Als desalniettemin de keuze viel op dit soort wanddecoratie, kies dan vinyl kinderbehang op non-woven basis.

Vinyl behang in de kinderkamer

Vloeibaar behang in de kinderkamer

Dit soort wanddecor is geweldig voor een kinderkamer, vooral handig en gemakkelijk om allerlei soorten "kunst", vlekken en schade te verwijderen. De samenstelling is veilig, het omvat textielvezels, zijde, katoen, cellulose, minerale additieven, een groot voordeel is sneldrogend, het vermogen om wandafwijkingen te verbergen. Dit moderne type muurbekleding heeft een groot aantal verschillende kleur- en textuuroplossingen, na de toepassing op het oppervlak zijn er geen naden, het heeft een antistatisch en stofafstotend effect.

Overschilderbaar behang in de kwekerij zijn zeer zuinig, om de kleur van de muren te veranderen, of om bepaalde onderdelen te werken, net een nieuwe verflaag na het verwijderen van de verwende deel, vervangen of gewoon vet. Zo'n gemakkelijke en snelle reparatie van de muren is erg belangrijk, omdat kinderen het behang vaak vies maken, ze met vuile handen aanraken en verschillende vet- en andere vlekken achterlaten. U kunt vele malen van kleur veranderen, nadelen kunnen worden toegeschreven aan een hoge prijs.

Vloeibaar behang in de kinderkamer

Baby 3D-wallpapers voor muren

Het interieur moeten helder, stijlvol en comfortabel voor de baby, beslissen wat het beste is voor behang van kinderen, aandacht besteden aan het nieuws. Individualiteit zal het ontwerp van de kamer 3D-behang voor kinderen kunnen inbrengen. Driedimensionaal beeld, realistisch en kleurrijk, niet alleen helpt om de ruimte te transformeren, maar draagt ​​ook bij aan de ontwikkeling in de verbeelding van het kind. U kunt 3d-afbeeldingen als een enkele afbeelding van een klein formaat geven en u kunt er een volledige muur voor tekenen. 'S Nachts is opvallend behang voor de kinderkamer, dat als achtergrond of als enkel accent wordt gebruikt, interessant.

Baby 3D-wallpapers voor muren

Hoe het behang in de kinderkamer te combineren?

Een rijk assortiment aan typen van dit afwerkingsmateriaal drukt op om originele combinaties te maken, waardoor het interieur van het pand creatiever en leuker wordt. Met behulp van een combinatie van verschillende texturen, kleuren en soorten, kunt u niet alleen interessante ontwerpoplossingen creëren, maar ook de ruimte zoneren en verdelen in gebieden voor games en recreatie, op de hoeken van jongens en meisjes. Helder kinderbehang voor muren kan als een accent worden gebruikt of de bovenkant van het oppervlak beslaan, zodat de hele kamer er niet te verzadigd en uitdagend uitziet.

Hoe behang in een kinderkamer te combineren

Kies behang voor de kinderkamer - een verantwoord ding, u moet rekening houden met hun milieuvriendelijkheid, kracht, niet het vermogen om stof te verzamelen in het volume van het patroon. Het positieve microklimaat van het pand gecreëerd met hun deelname en de emotionele sfeer rondom het kind zijn belangrijk. En de belangrijkste voorwaarde is dat ze de kinderen moeten plezieren, gelukkig moeten maken en ontwikkeling moeten bevorderen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2