Weinigen van ons dromen er niet van om te schitteren in de menigte Hollywood-sterren. We imiteren beroemde actrices grotendeels, doen make-up zoals zij, zetten soortgelijke stijlstijlen op en doen soortgelijke kapsels. Accessoires - ook een belangrijk detail van de afbeelding, en de beroemde armband "Hollywood" maakt iedereen gewoon gek. Maar met een groot verlangen kun je het uit elastiekjes weven en een beetje dichter bij je droom worden om als een ster te zijn.

Hoe armbanden te weven van elastiekjes "Hollywood"?

armband hollywood van elastiekjes (1)

Het proces om zo'n accessoire te maken is nogal moeilijk en tijdrovend. Weven een armband "Hollywood" van elastiekjes alleen op een speciale machine. Daarnaast hebben we een haak en veel elastiekjes in verschillende kleuren nodig. In deze masterclass worden drie kleuren gebruikt: rood, geel en roze.

armband hollywood van elastiekjes (2) armband hollywood van elastiekjes (3)

Dus, laten we doorgaan met een stapsgewijze beschrijving van het proces van het weven van de armband "Hollywood" uit elastiekjes:

 1. Een deel van de machine wordt van het substraat verwijderd. We hebben slechts twee rijen nodig en deze moeten zo worden geplaatst dat de open zijden van de kolommen naar rechts kijken. We hebben de laatste 8 kolommen nodig. Eerst zetten we ze gewoon 2 rode kauwgom op als volgt:
 2. armband hollywood van elastiekjes (4) armband hollywood van elastiekjes (5)
 3. Nu nemen we een haak in onze hand en doen het volgende: gooi het rubber op elk van de palen zodat het dradenkruis vanaf hun binnenzijde wordt verkregen. Dientengevolge moeten we 8 berichten krijgen met dradenkruis gemaakt van elastiekjes. Na - een beetje laten zakken van het tandvlees naar beneden.
 4. armband hollywood van elastiekjes (6) armband hollywood van elastiekjes (7) armband hollywood van elastiekjes (8)
 5. Nogmaals, neem 2 tandvlees van rode kleur en gooi op de palen, zoals in het begin. En nogmaals herhalen we deze actie, dat wil zeggen, op elk van de twee groepen kolommen moeten we elk 3 rode tandvlees hebben. Tussen de twee binnenste onderste balken strekken we de elastische band van gele kleur uit.
 6. armband hollywood van elastiekjes (9) armband hollywood van elastiekjes (10)
 7. Nogmaals, we nemen de haak in de hand, de onderste rode rubberen band met de hulp op elke kolom wordt opgetrokken en geleidelijk op ze gewogen, alsof ze in de pilaren werpen. Raak niet alleen die twee staven aan waarop de gele rubberen band is uitgerekt - met hen zullen we iets anders werken.
 8. armband hollywood van elastiekjes (11) armband hollywood van elastiekjes (12)
 9. Op de middelste palen met een gele rubberen band handelen we als volgt: we haak de haak in de rubberen band, pak de rode rubberen band linksonder en plaats hem op de paal. Om het elastiek uit de rechterkolom te verwijderen, moet je de achterkant van de haak in de gele elastische band trekken, terwijl je het onderste rode tandvlees vastpakt en op de paal gooit.
 10. armband hollywood van elastiekjes (13) armband hollywood van elastiekjes (14)
  armband hollywood van elastiekjes (15) armband hollywood van elastiekjes (16)
 11. Daarna laten we de hele structuur een beetje zakken en plaatsen we opnieuw twee rode banden op twee groepen palen, en over de gele elastische band trekken we aan de roze band.
 12. armband hollywood van elastiekjes (17) armband hollywood van elastiekjes (18)
 13. Opnieuw gooien we de onderste rode rubbers weg en laten we de centrale rubbers achter. Met hen verwijderen we de elastiekjes op dezelfde manier als hierboven beschreven - de haak beginnen tussen nu twee centrale elastische banden voor de linkerkolom, ze trekken en zich vastklampen aan de rode onderkant voor het inklappen naar de rechterkolom.
 14. armband hollywood van elastiekjes (19) armband hollywood van elastiekjes (20)
 15. Trek opnieuw 2 rode gom op 8 staven, in het midden - geel of roze (wissel ze af) en herhaal alle manipulaties, tot we het moment bereiken waarop we 4 gom hebben (2 geel en 2 roze) op de middelste paaltjes. Vanaf dit moment beginnen we na alle druppels van de rode elastiekjes bij elke nieuwe laag, het onderste middelste elastiek wordt weggegooid voor twee staven (binnenkant).
 16. armband hollywood van elastiekjes (21) armband hollywood van elastiekjes (22)
 17. Ga door met alle manipulaties tot het moment dat we de juiste lengte van de armband hebben. Houd er rekening mee dat deze van onderaf komt, dus er mag geen basis onder de palen zijn.
 18. armband hollywood van elastiekjes (23) armband hollywood van elastiekjes (24) armband hollywood van elastiekjes (25)
 19. Als de gewenste lengte van de armband al aanwezig is, moet u deze van de machine verwijderen. Hiertoe gooien we zoals gebruikelijk twee rode elastiekjes op kolommen en in het midden van alles wat weggooien is het niet meer nodig. Opnieuw verwijderen we van elke kolom het onderste rode elastiek, in het midden gooien we de roze elastische band weg, ondanks het feit dat er nu maar 3 zijn.
 20. Nogmaals, trek 2 rode tandvlees aan de rechterkant en links, op de centrale balken niet weer gooien. Zoals gewoonlijk nemen we de onderste elastische band van elke tafel en van de centrale twee kolommen - geel. We plaatsen nog een laag rode gom. Als we nu in het midden een roze rubberen band hebben, gooien we niet één lager rood, maar twee elastiekjes tegelijk weg uit de kolommen. Het laatste centrale rubber is ook naar binnen gevallen.
 21. armband hollywood van elastiekjes (26) armband hollywood van elastiekjes (27)
 22. Nu maken we 2 van de 8 maten: we laten alle banden op de centrale kolommen vallen.
 23. armband hollywood van elastiekjes (28)

 24. Het blijft om de haken aan de armband te bevestigen en de twee uiteinden te verbinden met hun hulp:
 25. armband hollywood van elastiekjes (29) armband hollywood van elastiekjes (30)
  armband hollywood van elastiekjes (31) armband hollywood van elastiekjes (32)

Met behulp van onze masterclass heb je geleerd hoe je een armband "Hollywood" van elastiekjes kunt maken, en nu kan een soortgelijk accessoire ook een deel van je afbeelding worden.

armband hollywood van elastiekjes (33)

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =