Het is moeilijk te geloven, maar de geschiedenis kent verschillende beroemde mensen die nog nooit een seksuele relatie hebben gehad. Hun namen en redenen voor het weigeren van seks - meer ...

De zeden van de moderne mens verschillen aanzienlijk van wat enkele honderden en zelfs tientallen jaren geleden was. De verhalen zijn bekend bij verschillende beroemde persoonlijkheden die om verschillende redenen hun onschuld hebben bewaard tot hun dood. Laten we hun namen achterhalen.

1. Hans Christian Andersen

hans Christian Andersen

De eenzaamheid van een van de meest populaire auteurs van sprookjes van kinderen is moeilijk te geloven, maar een analyse van brieven geschreven in de laatste jaren van zijn leven bewijst dat hij geen fysieke contacten had met het andere geslacht.

2. Isaac Newton

Isaac Newton

Een ingenieuze, maar eenzame levenswetenschapper is nooit getrouwd geweest. Bovendien is bekend dat hij helemaal niet geïnteresseerd was in liefdesvragen. Veel historici geloven dat de eenzame Newton onschuldig is overleden.

3. Jeanne d'Arc

Genna d'Arch

De heldin van Frankrijk zelf heeft eerlijk gezegd toegegeven dat ze geen seksuele contacten met mannen had. Haar beslissing om maagd te blijven, legde ze uit door een daad van smeekbede aan de Heer. Ze zei dat relaties met mannen een belemmering zouden zijn voor haar grote doel. Overigens is het vermeldenswaard dat veel meisjes in die tijd een voorbeeld van haar hebben genomen en hun maagdelijkheid tot de dood hebben bewaard.

4. Edgar Hoover

Edgar Touver

De Amerikaanse staatsman wijdde zijn leven aan het werken in de FBI, woonde bij zijn moeder en kon na haar dood geen vrouw vinden die de plaats innam van de naaste persoon in zijn hart en zelfs niet probeerde een uitverkoren persoon te vinden. Er zijn suggesties dat Edgar homoseksueel was, maar vanwege zijn werk moest hij zijn ware verlangens verbergen. Onbevestigd bewijs suggereert dat hij een geliefde man had die hij regelmatig dure geschenken schonk.

5. Herbert Spencer

Herbert Spencer

Wetenschappers in de meeste gevallen wijden het leven aan hun activiteiten en vergeten andere belangrijke levenssferen. Er is een suggestie dat Spencer geen seksueel contact had vanwege het feit dat hij leed aan een acute vorm van scoliose.

6. Lewis Carroll

Lewis Carroll

Het is bekend dat er in het leven van de auteur van het populaire sprookje "Alice in Wonderland" geen vrouwen waren. Zijn naam werd geassocieerd met een serieus schandaal: de schrijver werd verdacht van pedofilie, omdat hij toegaf dat hij heel graag kleine meisjes leuk vindt en ze zelfs zonder kleren heeft geschilderd.

7. De Engelse koningin Elizabeth I

Engelse koningin Elizabeth i

Tijdens haar regeerperiode creëerde de koningin voor zichzelf het beeld van een vrouw die met haar werk en haar onderdanen trouwde. Trouwens, voor deze toewijding aan Elizabeth heette het volk "Queen-maiden". De echte reden dat ze haar hele leven lang banaal was - de heerser wilde gewoon niet haar macht met iemand delen.

8. Adolf Hitler

Adolf Hitler

Het uiterlijk van deze persoon op deze lijst is discutabel en velen kunnen het niet met hem eens zijn, vooral gezien het feit dat Hitler met Eva Braun was getrouwd. Tegelijkertijd zeggen veel mensen in de buurt van de Führer van Duitsland dat het een soort dekking was, zodat er geen geruchten waren dat hij problemen had. Tyrant leefde het enige doel - de wereld veroveren, dus op vrouwen gespoten, hij had geen tijd.

9. Joseph Cornell

Joseph Cornell

De man was een beroemd kunstenaar, beeldhouwer en filmmaker en woonde tegelijkertijd een eenzaam leven aan de rand van New York. Hij had veel bewonderaars, maar desondanks stierf hij onschuldig.

10. Moeder Teresa

moeder van een lul

De katholieke non wijdde haar hele leven aan de Heer, dus was ze verwikkeld in goede daden en naastenliefde. Het is bekend dat Moeder Teresa nooit banden heeft gehad met mannen en als maagd is overleden aan het leven.

11. Nikola Tesla

Nichola Tesla

De grote uitvinder wordt door velen als een vreemd persoon beschouwd. Al zijn ontdekkingen werden hem gegeven voor een enorme prijs, en de wetenschapper zelf gaf toe dat hij bewust kuisheid koos, omdat het hielp om de geest helder te houden. Zelfs om de hersenen te stimuleren, bracht hij een onbegrijpelijk ritueel door: hij wreef honderd keer over zijn tenen. Onder de vreemdheid van deze grote man, kan men het naleven van een strikt schema in het dieet regime onderscheiden.

12. Immanuel Kant

immanuel kant

Een man die zijn hele leven wijdde aan de studie van geschiedenis, politiek, religie en filosofie, had het te druk om zijn tijd met vrouwen door te brengen, dus stierf hij een maagd.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2