welke vitamines zitten er in de braam

Bramen groeien in veel regio's van Rusland en de buurlanden en zijn misschien bekend bij iedereen. Naast de enorme smaak in de Blackberry bevat een groot aantal vitamines en sporenelementen, nuttig voor het menselijk lichaam.

Welke vitamines zitten er in de Blackberry?

Allereerst is de Blackberry rijk aan vitamine A en C. Vitamine C helpt de immuniteit te versterken en de gezondheid te verbeteren, en vitamine A heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen en is erg handig voor diegenen die vaak hun ogen moeten belasten. Blackberry-extract wordt vaak gevonden in de middelen voor het verbeteren van het gezichtsvermogen in combinatie met andere nuttige planten.

Een andere blackberry kan bogen op vitamine E, B1, B2 en PP. Als we het hebben over micro-elementen, dan vind je in deze bes kalium, magnesium, fosfor, mangaan en koper.

Waarom zijn bramen handig voor verkoudheid?

Natuurlijk weet niet iedereen welke vitamines de braam bevat, en wat ze nuttig zijn voor virale ziekten. Deze bes kan, net als frambozen, als een antipyretisch middel dienen, dus een afkooksel van bramenblaadjes is dronken van de kou. Het is belangrijk om deze bouillon met water te brouwen, waarvan de temperatuur niet hoger is dan 70 graden, anders zal het alle geneeskrachtige eigenschappen verliezen. Naast antipyretische eigenschappen, verwijdert de braam een ​​ontsteking en helpt het lichaam herstellen.

De invloed van braambessen op het menselijk lichaam

Afkooksel van deze bessen zal voor niemand schadelijk zijn, omdat de helende en regeneratieve eigenschappen niet alleen beperkt zijn tot de behandeling van verkoudheid. Het is een feit dat vitamines die in de braam zitten het leven gemakkelijker kunnen maken voor mensen die lijden aan ziekten van de galblaas, maag en darmen. Deze bes verbetert de stofwisseling en geeft een gemakkelijk laxerend effect.

Volgens wetenschappelijk onderzoek helpt de braambes om de bloedcellen te regenereren, waardoor het ouder worden wordt vertraagd. Er is zelfs een overtuiging dat het helpt tegen kanker te bestrijden en de cellen van het lichaam te herstellen.

Het is dus duidelijk dat de braam niet alleen een heerlijke bes is, maar ook een aantal genezende en helende eigenschappen heeft die noodzakelijk zijn voor een persoon.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 38