Wat is nuttig voor groene uien voor gezondheid en schoonheid?

Op elk moment van het jaar kunt u groene en sappige uien krijgen, die een pikante smaak hebben. Velen worden verward door het onaangename aroma dat overblijft na het nuttigen van de groente, maar als je weet wat een groene ui nuttig is, dan is de geur niet zo belangrijk. Artsen adviseren om het product te gebruiken in het bijzijn van verschillende gezondheidsproblemen.

Groene uien - gezonde eigenschappen

De voordelen van de groente zijn al meer dan twaalf jaar bekend en de eigenschappen ervan zijn al lang bekend.

 1. De samenstelling bevat zwavel, die de aanwezigheid van ontstekingsremmende eigenschappen veroorzaakt, en groene uien kunnen een preventie zijn van verzwakkend kraakbeenweefsel en de ontwikkeling van artritis.
 2. Om erachter te komen welke groene uien goed zijn voor het lichaam, is het de moeite waard om erop te wijzen dat vanwege de aanwezigheid van fosfor het risico op cariës en verschillende infecties van de mond vermindert. Zelfs na het kauwen van veren gedurende 2-3 minuten. je kunt alle ziektekiemen in de mond, op de keel en lippen doden.
 3. Los daarvan moet gezegd worden over de invloed van groene uien op de gezondheid van mannen, dus het vermindert het risico op een aantal ziekten van het urogenitale systeem. Hij is een krachtig afrodisiacum en helpt het mannelijk libido te versterken.
 4. Bij de samenstelling van de groente zijn er stoffen die goed zijn voor de gezondheid van de ogen en ze dienen om het optreden van staar en andere problemen te voorkomen.
 5. Het gebruik van groene uien wordt geassocieerd met de aanwezigheid van antioxidanten, die de groei van kankercellen blokkeren. Ascorbinezuur vecht tegen de werking van vrije radicalen, wat het risico op het ontwikkelen van kwaadaardige tumoren vermindert.
 6. Heeft een positieve invloed op het werk van het zenuwstelsel, helpt om stressvolle situaties beter te kunnen verdragen en te vechten tegen slapeloosheid.
 7. Groente stimuleert het werk van de darmen en helpt bij het wegwerken van constipatie. Het verbetert het spijsverteringsstelsel.
 8. Mineralen en vitamines in groene uien zijn nuttig in de aanwezigheid van hartziekten en vasculaire systemen. Bij regelmatig gebruik is het mogelijk om de wanden van de vaten te verstevigen en het werk van het orgel te normaliseren.
 9. Fytonciden die in etherische oliën van planten worden aangetroffen, kunnen tijdens het ademhalen het lichaam binnendringen, wat helpt om hoofdpijn te verdragen. Om dit te doen, inhaleer je verschillende keren diep de geur van vers geplukte groene veren.
 10. Sinds de oudheid wordt uiensap gebruikt voor kompressen om het genezingsproces van wonden en ontstekingen te versnellen.
 11. Het nut van groene uien ligt in het vermogen om zwelling te verminderen, omdat de water-zoutbalans in het lichaam genormaliseerd is.

groene ui

Groene ui - samenstelling

Mensen hebben de nuttige eigenschappen van groene uien lange tijd opgemerkt en na een tijdje werden studies uitgevoerd en de chemische samenstelling bepaald. Om te beginnen is het nodig om uit te zoeken wat vitaminen zijn in groene uien, dus in dit product zit vitamine A, C en groep B. Er zitten in de samenstelling pyridoxine, tocoferol, choline, voedingsvezels en zelfs onverzadigde vetzuren. Er zijn in dit product en mineralen, bijvoorbeeld magnesium, kalium, natrium, fosfor en vele anderen. De groene uien zijn rijk aan flavonoïden, fytonciden, essentiële oliën en chlorofyl.

groene ui samenstelling

Helende eigenschappen van groene uien

Een rijke samenstelling van voedingsstoffen veroorzaakt een breed scala aan geneeskrachtige eigenschappen. Om ze op jezelf te voelen, hoef je het alleen maar in je dieet op te nemen. Het is belangrijk om te overwegen dat in sommige gevallen een brandende groente gecontra-indiceerd kan zijn. Beschrijvend wat nuttig is voor groene uien voor het lichaam, is het de moeite waard om de antipyretische, slijmoplossend, antibacteriële en antischimmel actie te vermelden. Gebruik het in talrijke recepten van traditionele geneeskunde.

Groene uien voor lever

Een geurige en pittige groente kan een dubbel effect hebben op de lever, dat wil zeggen dat het in sommige gevallen nuttig is, en in sommige is het integendeel gecontra-indiceerd. De eigenschappen van groene uien impliceren het aanbieden van choleretic actie op het lichaam, daarom wordt het aanbevolen om het te gebruiken voor galstasis. Het zal nuttig zijn bij de normalisatie van het proces van galvorming. Opgemerkt moet worden dat de groene ui een irriterende eigenschap heeft, daarom is het categorisch gecontra-indiceerd bij inflammatoire leverziekten (hepatitis en cirrose), dus het is beter om het te laten varen.

groene uien met gastritis

Groene uien met diabetes

Studies hebben aangetoond dat er voedingsmiddelen zijn die stoffen bevatten die van invloed zijn op de bloedsuikerspiegel. Deze bevatten groene uien, die zwavelverbindingen bevatten, en deze stof verhoogt de hoeveelheid insuline. Groene uien zijn nuttig bij diabetes type 2 vanwege de aanwezigheid van chlorofyl, waarvan de werking gericht is op verbetering van het hematopoëse-systeem. Een ander nuttig ingrediënt in de groente is chroom, dat de hoeveelheid suiker in het bloed regelt en zorgt voor de langzame en geleidelijke afgifte van glucose in spieren en cellen.

Groene uien met hypertensie

Artsen adviseren mensen die last hebben van verhoogde bloeddruk, letten op gerechten met groene uien of eten eenvoudigweg een gezonde groente. Dit wordt verklaard door het feit dat het allicine bevat, dat de stijfheid van bloedvaten vermindert, wat helpt de bloeddruk te verlagen. Wetenschappers hebben bevestigd dat groene uien nuttig zijn onder druk, maar er is ook gevonden dat het het risico op bloedstolsels vermindert en een fibrinolytisch effect heeft, en dit helpt het optreden van perifere vaatziekten en hartaandoeningen voorkomen.

Groene uien voor verkoudheid

In de winter heeft het lichaam geen voedingsstoffen, dus als het mogelijk is, wordt het aanbevolen om groene uien op te nemen in uw menu. Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen die deze groente kweken, buitengewoon ziek zijn. Om erachter te komen wat het gebruik van groene uien is, is het de moeite waard om te wijzen op de aanwezigheid van fytonciden, die het lichaam beschermen tegen de aanval van virussen en bacteriën. Wetenschappers hebben vastgesteld dat dit product een groot aantal flavonoïden heeft die de functies van het immuunsysteem ondersteunen.

Wat is het gebruik van groene uien voor vrouwen?

Gebruik een groente in folk remedies van cosmetologie om de conditie van haar, nagels en huid te verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in wat nuttig is voor groene uien voor vrouwen, dan is het de moeite waard om te weten dat het wordt aanbevolen dat vrouwen in positie zijn.

 1. De samenstelling bevat vitamine B9, wat belangrijk is in de vroege stadia van de geboorte van het leven. Met zijn tekort is het risico op een miskraam en de ontwikkeling van afwijkingen bij foetussen aanzienlijk toegenomen.
 2. Het voordeel van groene uien voor vrouwen in de positie is het gunstige effect op de immuniteit, wat helpt beschermen tegen verschillende virussen en infecties.
 3. Het is belangrijk om in het tweede trimester de hoeveelheid gebruikte uien te beperken, om de ontwikkeling van allergieën bij het kind niet te veroorzaken.

groene ui samenstelling

Groene ui tegen acne

Deze groente bevat veel nuttige stoffen, zodat deze in huismaskers kan worden gebruikt om met verschillende problemen om te gaan. Door de reguliere toepassing van groene cosmetica wordt het celregeneratieproces geactiveerd, worden de ontstekingsprocessen geëlimineerd en vindt voeding en hydratatie van de huid plaats. Bovendien zal het masker van groene uien voor het gezicht helpen om te gaan met huiduitslag, dankzij de aanwezigheid van antiseptische actie. Het heeft ook verhelderende eigenschappen.

ingrediënten:

 • uienveren - 1 eetl. lepel;
 • dooier - 1 st.

voorbereiding:

 1. Meng de gehakte ui en dooier tot een homogene consistentie.
 2. Breng het mengsel op je gezicht aan om een ​​dunne film te vormen. Wanneer het masker droog is, was met warm water.

Groene uien voor haar

Voor cosmetische doeleinden kunt u de groente gebruiken en de conditie van het haar verbeteren.

 1. Inbegrepen in de enzymen, dragen bij aan de versnelling van de groei van krullen en het verminderen van fragiliteit.
 2. Groene ui tegen haaruitval is effectief, omdat nuttige stoffen op de bol inwerken en deze versterken.
 3. Na de eerste procedure, kunt u opmerken dat de draden glanzend en zijdeachtig zijn geworden.
 4. Groentesap heeft een positieve invloed op de conditie van de hoofdhuid, hydrateert en verzacht het. Met behulp van maskers kun je niet bang zijn voor roos.

ingrediënten:

 • groene uien - 2 el. lepels;
 • dooier - 1 stuk;
 • honing - 2 tl.

voorbereiding:

 1. Meng alle ingrediënten en wrijf in de wortels.
 2. Wikkel de film in en houd het masker een uur vast.
 3. Om het hoofd te bieden aan de onaangename geur die achterblijft op het haar na deze procedure, is het noodzakelijk om 4 liter water in 1 liter water te verdunnen. lepel azijn of citroensap. Na het afwassen van het masker, spoelt u de krullen af ​​met een kant-en-klare oplossing.


helende eigenschappen van groene uien

Groene uien met afvallen

Als er een verlangen is om af te vallen, wordt aanbevolen om groene uien in de voeding op te nemen, wat helpt het metabolisme te herstellen, en dankzij de vezel reinigt het het lichaam van toxines en toxines. Geschikte groene uien voor gewichtsverlies en vanwege het lage caloriegehalte, dus voor 100 g slechts 19-20 kcal. Groenten verzadigen het lichaam met voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens de dieetperiode. Het is belangrijk om niet alleen te weten wat nuttig is voor verse groene uien, maar ook om het correct te gebruiken:

 1. Het wordt aanbevolen om groene veren toe te voegen aan salades, snacks en ook aan gekookte soep of bouillon.
 2. Om bruikbare stoffen beter te kunnen assimileren, worden geraffineerde gerechten met uien aanbevolen als plantaardige olie.
 3. Er is een betere groente in de frisse vorm, omdat na warmtebehandeling veel nuttige stoffen worden vernietigd.

Groene uien met gastritis

In het geval van een ontsteking van het maagslijmvlies, is het belangrijk om zorgvuldig producten voor het dieet te kiezen. Uien bevatten stoffen die een irriterend effect hebben, wat de toestand van de patiënt alleen maar verergert, dus het is beter om tijdens de exacerbatieperiode van groene veren te weigeren. Wat het stadium van remissie betreft, is hier een doktersconsultatie nodig, omdat het gebruik van groene uien voor het lichaam enorm is en het wordt aanbevolen om het in de voeding op te nemen, alleen in kleine hoeveelheden en het product moet eerder worden gekookt.

Groene uien met pancreatitis

Ontsteking van de alvleesklier kan zijn, zoals in de fase van remissie, en in de fase van exacerbatie. In het eerste geval laten artsen toe om in de dieetgerechten op te nemen, waaronder groene uien, die met warmte zijn behandeld, als gevolg van de afname van irriterende stoffen. Om erachter te komen wat nuttig is voor groene uien bij pancreatitis, is het vermeldenswaard dat een kleine hoeveelheid groente is toegestaan ​​in het geval dat er een stoornis is in het metabolisme van koolhydraten. Het kan zelfs de bloedsuikerspiegel iets verlagen.

Bij aandoeningen van de pancreas kan het gebruik van deze plant voor voedsel een oorzaak zijn van verergering van de toestand van de patiënt, vooral als deze wordt gebruikt bij het verergeren van het ontstekingsproces. Dit komt door het feit dat agressieve essentiële oliën een toename van de afscheiding van maag- en pancreasensap veroorzaken. Inbegrepen in de samenstelling van cellulose, bevordert gasvorming, wat pijnlijke gevoelens veroorzaakt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 60

Wat is nuttig voor groene uien voor gezondheid en schoonheid?

Op elk moment van het jaar kunt u groene en sappige uien krijgen, die een pikante smaak hebben. Velen worden verward door het onaangename aroma dat overblijft na het nuttigen van de groente, maar als je weet wat een groene ui nuttig is, dan is de geur niet zo belangrijk. Artsen adviseren om het product te gebruiken in het bijzijn van verschillende gezondheidsproblemen.

Groene uien - gezonde eigenschappen

De voordelen van de groente zijn al meer dan twaalf jaar bekend en de eigenschappen ervan zijn al lang bekend.

 1. De samenstelling bevat zwavel, die de aanwezigheid van ontstekingsremmende eigenschappen veroorzaakt, en groene uien kunnen een preventie zijn van verzwakkend kraakbeenweefsel en de ontwikkeling van artritis.
 2. Om erachter te komen welke groene uien goed zijn voor het lichaam, is het de moeite waard om erop te wijzen dat vanwege de aanwezigheid van fosfor het risico op cariës en verschillende infecties van de mond vermindert. Zelfs na het kauwen van veren gedurende 2-3 minuten. je kunt alle ziektekiemen in de mond, op de keel en lippen doden.
 3. Los daarvan moet gezegd worden over de invloed van groene uien op de gezondheid van mannen, dus het vermindert het risico op een aantal ziekten van het urogenitale systeem. Hij is een krachtig afrodisiacum en helpt het mannelijk libido te versterken.
 4. Bij de samenstelling van de groente zijn er stoffen die goed zijn voor de gezondheid van de ogen en ze dienen om het optreden van staar en andere problemen te voorkomen.
 5. Het gebruik van groene uien wordt geassocieerd met de aanwezigheid van antioxidanten, die de groei van kankercellen blokkeren. Ascorbinezuur vecht tegen de werking van vrije radicalen, wat het risico op het ontwikkelen van kwaadaardige tumoren vermindert.
 6. Heeft een positieve invloed op het werk van het zenuwstelsel, helpt om stressvolle situaties beter te kunnen verdragen en te vechten tegen slapeloosheid.
 7. Groente stimuleert het werk van de darmen en helpt bij het wegwerken van constipatie. Het verbetert het spijsverteringsstelsel.
 8. Mineralen en vitamines in groene uien zijn nuttig in de aanwezigheid van hartziekten en vasculaire systemen. Bij regelmatig gebruik is het mogelijk om de wanden van de vaten te verstevigen en het werk van het orgel te normaliseren.
 9. Fytonciden die in etherische oliën van planten worden aangetroffen, kunnen tijdens het ademhalen het lichaam binnendringen, wat helpt om hoofdpijn te verdragen. Om dit te doen, inhaleer je verschillende keren diep de geur van vers geplukte groene veren.
 10. Sinds de oudheid wordt uiensap gebruikt voor kompressen om het genezingsproces van wonden en ontstekingen te versnellen.
 11. Het nut van groene uien ligt in het vermogen om zwelling te verminderen, omdat de water-zoutbalans in het lichaam genormaliseerd is.

groene ui

Groene ui - samenstelling

Mensen hebben de nuttige eigenschappen van groene uien lange tijd opgemerkt en na een tijdje werden studies uitgevoerd en de chemische samenstelling bepaald. Om te beginnen is het nodig om uit te zoeken wat vitaminen zijn in groene uien, dus in dit product zit vitamine A, C en groep B. Er zitten in de samenstelling pyridoxine, tocoferol, choline, voedingsvezels en zelfs onverzadigde vetzuren. Er zijn in dit product en mineralen, bijvoorbeeld magnesium, kalium, natrium, fosfor en vele anderen. De groene uien zijn rijk aan flavonoïden, fytonciden, essentiële oliën en chlorofyl.

groene ui samenstelling

Helende eigenschappen van groene uien

Een rijke samenstelling van voedingsstoffen veroorzaakt een breed scala aan geneeskrachtige eigenschappen. Om ze op jezelf te voelen, hoef je het alleen maar in je dieet op te nemen. Het is belangrijk om te overwegen dat in sommige gevallen een brandende groente gecontra-indiceerd kan zijn. Beschrijvend wat nuttig is voor groene uien voor het lichaam, is het de moeite waard om de antipyretische, slijmoplossend, antibacteriële en antischimmel actie te vermelden. Gebruik het in talrijke recepten van traditionele geneeskunde.

Groene uien voor lever

Een geurige en pittige groente kan een dubbel effect hebben op de lever, dat wil zeggen dat het in sommige gevallen nuttig is, en in sommige is het integendeel gecontra-indiceerd. De eigenschappen van groene uien impliceren het aanbieden van choleretic actie op het lichaam, daarom wordt het aanbevolen om het te gebruiken voor galstasis. Het zal nuttig zijn bij de normalisatie van het proces van galvorming. Opgemerkt moet worden dat de groene ui een irriterende eigenschap heeft, daarom is het categorisch gecontra-indiceerd bij inflammatoire leverziekten (hepatitis en cirrose), dus het is beter om het te laten varen.

groene uien met gastritis

Groene uien met diabetes

Studies hebben aangetoond dat er voedingsmiddelen zijn die stoffen bevatten die van invloed zijn op de bloedsuikerspiegel. Deze bevatten groene uien, die zwavelverbindingen bevatten, en deze stof verhoogt de hoeveelheid insuline. Groene uien zijn nuttig bij diabetes type 2 vanwege de aanwezigheid van chlorofyl, waarvan de werking gericht is op verbetering van het hematopoëse-systeem. Een ander nuttig ingrediënt in de groente is chroom, dat de hoeveelheid suiker in het bloed regelt en zorgt voor de langzame en geleidelijke afgifte van glucose in spieren en cellen.

Groene uien met hypertensie

Artsen adviseren mensen die last hebben van verhoogde bloeddruk, letten op gerechten met groene uien of eten eenvoudigweg een gezonde groente. Dit wordt verklaard door het feit dat het allicine bevat, dat de stijfheid van bloedvaten vermindert, wat helpt de bloeddruk te verlagen. Wetenschappers hebben bevestigd dat groene uien nuttig zijn onder druk, maar er is ook gevonden dat het het risico op bloedstolsels vermindert en een fibrinolytisch effect heeft, en dit helpt het optreden van perifere vaatziekten en hartaandoeningen voorkomen.

Groene uien voor verkoudheid

In de winter heeft het lichaam geen voedingsstoffen, dus als het mogelijk is, wordt het aanbevolen om groene uien op te nemen in uw menu. Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen die deze groente kweken, buitengewoon ziek zijn. Om erachter te komen wat het gebruik van groene uien is, is het de moeite waard om te wijzen op de aanwezigheid van fytonciden, die het lichaam beschermen tegen de aanval van virussen en bacteriën. Wetenschappers hebben vastgesteld dat dit product een groot aantal flavonoïden heeft die de functies van het immuunsysteem ondersteunen.

Wat is het gebruik van groene uien voor vrouwen?

Gebruik een groente in folk remedies van cosmetologie om de conditie van haar, nagels en huid te verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in wat nuttig is voor groene uien voor vrouwen, dan is het de moeite waard om te weten dat het wordt aanbevolen dat vrouwen in positie zijn.

 1. De samenstelling bevat vitamine B9, wat belangrijk is in de vroege stadia van de geboorte van het leven. Met zijn tekort is het risico op een miskraam en de ontwikkeling van afwijkingen bij foetussen aanzienlijk toegenomen.
 2. Het voordeel van groene uien voor vrouwen in de positie is het gunstige effect op de immuniteit, wat helpt beschermen tegen verschillende virussen en infecties.
 3. Het is belangrijk om in het tweede trimester de hoeveelheid gebruikte uien te beperken, om de ontwikkeling van allergieën bij het kind niet te veroorzaken.

groene ui samenstelling

Groene ui tegen acne

Deze groente bevat veel nuttige stoffen, zodat deze in huismaskers kan worden gebruikt om met verschillende problemen om te gaan. Door de reguliere toepassing van groene cosmetica wordt het celregeneratieproces geactiveerd, worden de ontstekingsprocessen geëlimineerd en vindt voeding en hydratatie van de huid plaats. Bovendien zal het masker van groene uien voor het gezicht helpen om te gaan met huiduitslag, dankzij de aanwezigheid van antiseptische actie. Het heeft ook verhelderende eigenschappen.

ingrediënten:

 • uienveren - 1 eetl. lepel;
 • dooier - 1 st.

voorbereiding:

 1. Meng de gehakte ui en dooier tot een homogene consistentie.
 2. Breng het mengsel op je gezicht aan om een ​​dunne film te vormen. Wanneer het masker droog is, was met warm water.

Groene uien voor haar

Voor cosmetische doeleinden kunt u de groente gebruiken en de conditie van het haar verbeteren.

 1. Inbegrepen in de enzymen, dragen bij aan de versnelling van de groei van krullen en het verminderen van fragiliteit.
 2. Groene ui tegen haaruitval is effectief, omdat nuttige stoffen op de bol inwerken en deze versterken.
 3. Na de eerste procedure, kunt u opmerken dat de draden glanzend en zijdeachtig zijn geworden.
 4. Groentesap heeft een positieve invloed op de conditie van de hoofdhuid, hydrateert en verzacht het. Met behulp van maskers kun je niet bang zijn voor roos.

ingrediënten:

 • groene uien - 2 el. lepels;
 • dooier - 1 stuk;
 • honing - 2 tl.

voorbereiding:

 1. Meng alle ingrediënten en wrijf in de wortels.
 2. Wikkel de film in en houd het masker een uur vast.
 3. Om het hoofd te bieden aan de onaangename geur die achterblijft op het haar na deze procedure, is het noodzakelijk om 4 liter water in 1 liter water te verdunnen. lepel azijn of citroensap. Na het afwassen van het masker, spoelt u de krullen af ​​met een kant-en-klare oplossing.


helende eigenschappen van groene uien

Groene uien met afvallen

Als er een verlangen is om af te vallen, wordt aanbevolen om groene uien in de voeding op te nemen, wat helpt het metabolisme te herstellen, en dankzij de vezel reinigt het het lichaam van toxines en toxines. Geschikte groene uien voor gewichtsverlies en vanwege het lage caloriegehalte, dus voor 100 g slechts 19-20 kcal. Groenten verzadigen het lichaam met voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens de dieetperiode. Het is belangrijk om niet alleen te weten wat nuttig is voor verse groene uien, maar ook om het correct te gebruiken:

 1. Het wordt aanbevolen om groene veren toe te voegen aan salades, snacks en ook aan gekookte soep of bouillon.
 2. Om bruikbare stoffen beter te kunnen assimileren, worden geraffineerde gerechten met uien aanbevolen als plantaardige olie.
 3. Er is een betere groente in de frisse vorm, omdat na warmtebehandeling veel nuttige stoffen worden vernietigd.

Groene uien met gastritis

In het geval van een ontsteking van het maagslijmvlies, is het belangrijk om zorgvuldig producten voor het dieet te kiezen. Uien bevatten stoffen die een irriterend effect hebben, wat de toestand van de patiënt alleen maar verergert, dus het is beter om tijdens de exacerbatieperiode van groene veren te weigeren. Wat het stadium van remissie betreft, is hier een doktersconsultatie nodig, omdat het gebruik van groene uien voor het lichaam enorm is en het wordt aanbevolen om het in de voeding op te nemen, alleen in kleine hoeveelheden en het product moet eerder worden gekookt.

Groene uien met pancreatitis

Ontsteking van de alvleesklier kan zijn, zoals in de fase van remissie, en in de fase van exacerbatie. In het eerste geval laten artsen toe om in de dieetgerechten op te nemen, waaronder groene uien, die met warmte zijn behandeld, als gevolg van de afname van irriterende stoffen. Om erachter te komen wat nuttig is voor groene uien bij pancreatitis, is het vermeldenswaard dat een kleine hoeveelheid groente is toegestaan ​​in het geval dat er een stoornis is in het metabolisme van koolhydraten. Het kan zelfs de bloedsuikerspiegel iets verlagen.

Bij aandoeningen van de pancreas kan het gebruik van deze plant voor voedsel een oorzaak zijn van verergering van de toestand van de patiënt, vooral als deze wordt gebruikt bij het verergeren van het ontstekingsproces. Dit komt door het feit dat agressieve essentiële oliën een toename van de afscheiding van maag- en pancreasensap veroorzaken. Inbegrepen in de samenstelling van cellulose, bevordert gasvorming, wat pijnlijke gevoelens veroorzaakt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 7