voedingssysteem

Op dit moment hebben specialisten een groot aantal verschillende voedingssystemen ontwikkeld. Sommige zijn gericht op het verbeteren van het lichaam, terwijl anderen te helpen om gewicht te verliezen, anderen realiseren van de belangrijkste principes die het werk van de spijsverteringsorganen te vergemakkelijken. Overweeg moderne en traditionele voedselsystemen en evalueer hun effectiviteit.

Afzonderlijk voedingssysteem

Afzonderlijk voedsel is een systeem waarvan de principes ongeveer honderd jaar geleden werden gevormd. Dit systeem gaat uit van een gezonde combinatie van voedsel onderling en veel van zijn principes worden gebruikt in verschillende diëten voor gewichtsverlies.

Dit systeem richt zich op de combinatie van producten. Er wordt aangenomen dat het lichaam tegelijkertijd moeilijk verteerbaar is, producten die verschillende enzymen vereisen, en daarom volgen de regels:

 • U kunt niet meerdere soorten eiwitten (bijvoorbeeld: vlees en kaas) hebben of meer soorten koolhydraten (aardappelen en brood);
 • het is onmogelijk om eiwitten en koolhydraten (puree met een braadpan) te combineren;
 • Je kunt geen suiker en koolhydraten combineren (ontbijtgranen met fruit of brood en jam);
 • Melk, watermeloen en meloen kunnen met niets worden gecombineerd.

Er wordt nu aangenomen dat het systeem is gebrekkig: het lichaam produceert gemakkelijk verschillende soorten enzymen om verschillende soorten voedsel te verteren. Bovendien is er heel weinig pure proteïne of pure koolhydraten in de natuur.

Rauw voedsel als voedselsysteem

Dit dieet voor het verliezen van gewicht wordt heel vaak gebruikt en is zeer effectief, maar het is gepositioneerd als een natuurlijk voedselsysteem dat van nature aan de mens wordt gepresenteerd. De principes van een dergelijk systeem van menselijke voeding zijn eenvoudig:

 • U kunt onbeperkt groenten en fruit eten in hun rauwe vorm;
 • als een bron van proteïne geschikte rauwe eieren, noten en peulvruchten (ook rauw);
 • elke warmtebehandeling is verboden (ook als u geen thee kunt drinken).

Raw food vereist een lange overgang, de herstructurering van het lichaam. Maar als gevolg daarvan stopt een persoon bij het optimale lichaamsgewicht, voelt hij zich opgewekt en blij, heeft hij een sterke immuniteit en een grote gezondheidstoestand. Rauw voedsel wordt vaak gebruikt als een kort dieet om af te vallen, en dit levert uitstekende resultaten op.

Afvallen voor een week

Dit voedselsysteem omvat de afwijzing van gewoon voedsel ten gunste van de producten van het bedrijf, die caloriearm, uitgebalanceerd en redelijk smakelijk zijn. Er zijn verschillende hoofdprogramma's:

 • "Hoofdmenu";
 • "Traditioneel menu met vlees";
 • het eiwitmenu Fitness-Food;
 • "Vegetarisch menu";
 • driedaagse "Express dieet";
 • eendaags programma "Losdag".

Dit moderne voedingssysteem kan niet worden gebruikt als een primaire aanvoerleiding voor het leven (deze benadering en neemt het voedingssysteem in de klassieke zin). Dit is een methode om gewicht te verliezen en het menu kan worden weggegooid als u het optimale gewicht hebt bereikt. Daarnaast worden de producten van het programma aangevuld met speciale vitaminecomplexen, die het tekort aan elementen helpen bestrijden.

Individueel voedingssysteem

raw food-systeem

Meestal, met goede fitnessclubs, werkt een voedingsdeskundige, die u uitgebreid kan onderzoeken en, op basis van uw type figuur en andere talrijke parameters, voor u het optimale individuele dieet berekenen dat aan uw doelen voldoet.

Dit is per slot van rekening waarschijnlijk een van de beste opties, dus je hoeft niet alleen op eigen kracht te zoeken naar 'jouw', maar proef meteen een kant-en-klaar programma dat is afgestemd op al je functies. Hiernaast zul je een programma voor sport kunnen maken, wat betekent dat je volledig uitgerust en in staat bent om een ​​mooi figuur te krijgen, niet alleen met eten, maar ook met sport.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 65 =