verbrandt soda vet

De eerste golf van 'soda'-euforie op het netwerk is al voorbij en nu worden de uitspraken vervangen door vragen. Je vraagt ​​je af of soda vet verbrandt, misschien zijn er twijfels gerezen over zo'n eenvoudige en zeker effectieve methode - dan kom je hier.

Afwassen en de maag schoonmaken

Iedereen die de effectiviteit van afvallen met behulp van baking soda verdedigt, wordt allereerst beschermd door het vroegere gebruik van soda voor het afwassen. Zoals, als het vet op de platen (uit het voedsel dat we eten), wordt gesplitst door de werking van soda, waarom eten we aten, niet gesplitst met hun vet in onze maag, Bay overvloedige lunch sodadrank vermagering. Misschien is dit het punt, alleen de gerechten werden niet gewassen met baking soda, maar met gecalcineerde frisdrank, en dit is al twee verschillende formules.

Dat is gewoon drinken van natriumcarbonaat kan zelfs dodelijk zijn, en vetverbranding met frisdrank is gewoon schadelijk.

Na het nemen van soda binnen

Frisdrank heeft een alkalische structuur, de maag is zuur. Wanneer er voedsel binnenkomt, vindt het proces van spijsvertering juist plaats vanwege de zuurgraad. En nu drinken we een glas water met een eetlepel frisdrank. Soda komt in de maag terecht, de zuurtegraad daalt, het verteringsproces wordt gestaakt. Dientengevolge - indigestie van voedsel, indigestie van voedingsstoffen, vertragen van metabolische processen, gisting in de maag en een groot aantal andere aangename dingen.

Nou, dat gij gaat, in het belang van het wegwerken van vet, maar ... vetten worden verteerd in de darm, koolhydraten worden onmiddellijk opgenomen, kunt u ook denken aan soda hebben geen tijd, omdat ze al was veranderd in een overschot van vet. Dat is - frisdrank heeft geen invloed op het proces van assimilatie van vetten en koolhydraten, dus de vraag of je gewicht kunt verliezen door frisdrank te gebruiken, wordt op zijn minst belachelijk.

Soda-inname resultaten

Als indigestie het enige gevolg was van het nemen van frisdrank, zou het nog steeds slecht zijn. Het is echter heel moeilijk om de benodigde dosis frisdrank te berekenen, maar wij geloven, met goede bedoelingen, dat hoe meer, hoe beter. Een onjuiste verhouding leidt tot irritatie van het slijmvlies van de slokdarm, het verschijnen van zweren die bloeden. En daarachter zal gastritis met zweren niet worden uitgesteld.

bad

Dit zijn echter niet alle misvattingen over frisdrank. Er wordt gezegd dat eenvoudige frisdrank vet meteen verbrandt als je frisdrankbaden neemt. En inderdaad, als na het bad op de weegschaal staat, zal de wijzerplaat minder zwaar zijn. Maar het "wonder" zal alleen gebeuren ten koste van vloeistofverlies, omdat we bij een badtemperatuur van 38-39 ⁰С overvloedig doorweekt worden. Hier heb je een tijdelijk verlies tot de volgende slok water.

Soda-baden kunnen natuurlijk de huid verzachten, ontspanning bevorderen, maar voor deze doeleinden is het nuttiger om zeezout te gebruiken, het bevat zelfs nuttige mineralen en heeft een helende geur.

Contra

Als u nog steeds de krachtige kracht van frisdrankbaden wilt ervaren, vergeet dan niet de voorzorgsmaatregelen.

  1. Hypertensie en elke cardiovasculaire aandoening is een strikte contra-indicatie voor het nemen van een bad.
  2. Dompel jezelf onder in het bad, blijf in een halfzittende positie, omdat je de hartzone onder water dompelt, geef je te veel belasting.
  3. vet verbranden met frisdrank

  4. Laat je niet meeslepen door hoge temperaturen. 39 ° C zou je limiet moeten zijn.
  5. De duur van het verblijf in het bad is niet meer dan 20 minuten.
  6. Exacerbaties van chronische ziekten suggereren dat de badkamer moet worden uitgesteld.
  7. Gebruik geen baden voor diabetici, mensen met neoplasmata, en gastro-intestinale aandoeningen.

En nog belangrijker, laat je hersens niet plassen. Neem gewichtsverlies en gooi op dit proces alle krachten. Als je een soda-oplossing nipt, verlies je geen gram gewicht, maar veel gezondheid. Afvallen, alleen degenen die er maximaal op ingaan zijn waardig.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14