Trilplatform voor gewichtsverlies | actualidadypolitica.com

Trilplatform voor gewichtsverlies

trilplaat voor gewichtsverlies

Bijna elke spa in onze tijd biedt een dergelijke service als lessen op het vibro-platform. Dit is een gemakkelijke manier om spieren in toon te brengen, cellulitis te verwijderen, metabolisme te verbeteren. Maar is het vibro-platform voor gewichtsverlies effectief?

De simulator "Vibroplatform"

Deze simulator is een platform dat zijn eigen frequentie en amplitude van oscillaties heeft. Dankzij dit is het mogelijk om extra belasting aan het lichaam te geven en als u op de simulator staat, volstaat het om de eenvoudigste oefeningen uit te voeren. Dankzij trillingen bereikt het verbruik van calorieën 600 eenheden per uur (dit is ongeveer hetzelfde als wanneer je een uur intensief op skates of ski's rent).

Naast oefeningen kan een dergelijke simulator helpen bij het opwarmen, strekken en zelfs masseren. De kosten van zo'n simulator beginnen bij een gemiddelde van $ 1000, dus voor thuisgebruik is deze simulator niet zo populair - in de regel, om erachter te komen gaan dames naar de spa.

Zijn vibro-platform oefeningen effectief?

Reclame beweert dat het louter te oefenen op het apparaat is voldoende om effectief verminderen van het gewicht, krijgen luxe contouren van het lichaam, sloeg cellulitis en in een paar dagen om te zetten in een slanke dame. Natuurlijk, het effect van de simulator is overdreven: het maakt niet uit hoeveel je kan het doen, als u doorgaat met de zoete, vette eten, gebakken en zetmeelrijk voedsel, gewicht zal niet snel weg gaan, omdat de calorie-inname hoger zal zijn energiekosten.

Dat is de reden waarom Vibroplatformy alleen effectief als onderdeel van een integrale aanpak: goede voeding, niet-zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoete en vette, verhoogde motorische activiteit in het algemeen, en lessen op de simulator - in dit geval zult u een goed resultaat te krijgen.

Oefeningen op het vibratieplatform om gewicht te verliezen

Overweeg welke oefeningen u op een vibro-platform kunt uitvoeren. Volledig complex dat je kunt zien in de video, die bij dit artikel is gevoegd.

 1. Oefening 1 (rug, benen). Ga op het platform staan, buig je knieën licht, leg je handen op de leuningen.
 2. Oefening 2 (pers, schuine spieren). Ga in de buurt van het platform staan, zet er een voet op, leg je handen op de taille.
 3. Oefening 3 (rug, dijen). Ga met je rug naar een van de leuningen staan, leg je hand op de tegenoverliggende rail.
 4. Oefening 4 (schouders, taille, benen). Zit op het platform in de lotuspositie, pak de leuningen vast met uw handen.
 5. Oefening 5 (pers, voeten). Ga naast het platform liggen, maak een been recht en til op, een andere bocht naar de knie en leg het op het platform. Scheur de heupen van de vloer af en profiteer van de schouderbladen.
 6. Oefening 6 (pers, heupen). Handen op de vloer, benen op het rek, de maag op het vibrerende platform.
 7. Oefening 7 (rug, benen). Ga op je tenen op het platform staan, buig je knieën, ontspan je maag.
 8. Oefening 8 (bovenste deel van de kofferbak). Ga op je knieën staan ​​op het platform, rust ertegen met je ellebogen, ontspan.
 9. Oefening 9 (bovenste gedeelte van de romp). Leg de nadruk liggend, plaats je voeten op het trillingsplatform.
 10. Oefening 10 (benen, taille). Ga op het platform zitten, handen op de rail, benen recht.

Oefeningen zijn uiterst eenvoudig en voor iedereen toegankelijk, maar zoals bij elke benadering zijn er contra-indicaties hier.

Trilplatform voor gewichtsverlies: contra-indicaties

Velen geloven dat in dit geval, omdat het niet nodig is om oefeningen en complexe bewegingen uit te voeren, er geen gevaar is. Dit is echter niet het geval en veel mensen niet. Bijvoorbeeld voor degenen die dergelijke voorwaarden hebben:

 • zwangerschap;
 • epilepsie;
 • verergering van chronische ziekten;
 • hernia's tussenwervelschijven;
 • aanwezigheid van tumoren;
 • zichtproblemen, recente oogchirurgie;
 • ontstekingsprocessen;
 • migraine hoofdpijn;
 • hart- en vaatziekten, trombose;
 • kunstmatige gewrichten;
 • diabetes mellitus;
 • gebruik van een pacemaker.

Het is de moeite waard op te merken dat diegenen die zijn verbannen uit vibratietraining, vaak bijna elke vorm van fitness kunnen beoefenen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: