tomaten met afvallen

Veel vrouwen die willen afvallen en veel diëten hebben geprobeerd, stelden herhaaldelijk de vraag: zijn tomaten nuttig om af te vallen? Diëtisten hebben lang het gebruik van deze groente voor het menselijk lichaam opgemerkt. Tomaten bevatten vitamines, mineralen en ook lycopeen, die lipiden kunnen afbreken en verwijderen. In het menselijk lichaam is er een hormoon ghreline, verantwoordelijk voor het hongergevoel. Tomaten kunnen het niveau verlagen. Dieet voor gewichtsverlies, gebaseerd op tomaten, kan niet alleen overtollige kilo's kwijt, maar ook de algehele conditie van het lichaam verbeteren.

Dieet op basis van tomaten

Tomaten bij het verliezen van gewicht komen niet alleen in het menu. Om het effect te krijgen, moet je een tomatendieet volgen. Het is de moeite waard om er 2-3 dagen op te zitten, en je kunt 3-4 kilogram verliezen.

Voorbeeldmenu:

  1. ontbijt. Een gekookt ei, een tomaat en een glas tomatensap.
  2. lunch. 200 gram gekookte rijst, een glas tomatensap.
  3. diner. Een stuk gekookte kip, twee tomaten.

Op dit moment is het noodzakelijk om zoveel mogelijk water te drinken, groene thee of kruidenafkooksels.

Sterkere optie - 2-3 dagen zijn er alleen tomaten. Elke dag moet je 1,5 kg tomaten eten, deze in 4 porties verdelen. Het eten van ander voedsel is verboden. Je kunt alleen water en groene thee drinken. Voor degenen die het moeilijk vinden om zo'n dieet 2-3 dagen te volgen, is één voldoende, herhaal deze ontlastingsdag elke maand.

Het wordt niet aanbevolen om een ​​soortgelijk dieet te volgen voor mensen met bepaalde ziekten, in het bijzonder het spijsverteringsstelsel.

Milde voeding

Bij het afvallen kunnen tomaten worden gecombineerd met andere producten. Dit is een zachtere versie van het dieet, waarin je binnen 2 weken 5 kg kwijt kunt.

  1. Breakfast. 100 g magere kwark, een boterham, een glas tomatensap.
  2. Lunch. Gekookte rijst, brood, een glas tomatensap, fruit.
  3. Diner. Stoomvis, gekookte rijst, een glas tomatensap.

Handige gerechten om af te vallen - een salade van komkommers en tomaten, boekweit met tomaten. Voor de voorbereiding tomaten gewichtsverlies dieet de laatste tomaten moeten worden schoongemaakt, gesneden, gemengd met gesneden greens, zout. Uien bergen op plantaardige olie, voegen boekweit toe, bakken lichtjes, leggen tomaten op de schotel en het gerecht is klaar.

Is het mogelijk om tomaten te eten als je 's avonds afvliegt?

Voedingsdeskundigen adviseren na 18.00 uur geen voedsel te eten dat veel koolhydraten en vetten bevat. 100 g tomaten bevat slechts 20 kcal. Daarom kun je ze zonder beperkingen 's avonds eten. Hier is een salade van tomaten en komkommers, die ook caloriearm zijn. En je kunt jezelf voor het slapengaan verwennen met een bord tomatensoep - het figuur zal hier geen schade van ondervinden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3