centiminous thee voor gewichtsverlies

Op zoek naar een gemakkelijke manier om gewicht te verliezen, wat geen beperkingen (of bijna) vereist voor het dieet, ontdekten veel mensen Santimine - thee om af te vallen. De makers van dit product zorgen ervoor dat je voor een week van het gebruik van dit drankje gemakkelijk 3 kilo af kunt vallen. Voor velen klinkt dit verleidelijk. Maar degenen die weten dat een normaal persoon niet meer dan 1 kg per week moet afvallen, denken erover na waar dit resultaat vandaan komt en of de kruidenthee veilig is.

Samenstelling van thee Santimin voor gewichtsverlies

De makers van de middelen zorgen ervoor dat een persoon als gevolg van regelmatige toelating de verslaving aan zoet en vet kwijt raakt, een ongezonde eetlust zal winnen en moeiteloos gewicht zal verliezen. Bovendien is het effect van thee zogenaamd gericht op de vetmassa.
Als je echter kijkt naar de samenstelling van dit wondermiddel, dat je na elke maaltijd hoort te drinken, kun je zien dat het belangrijkste ingrediënt het Alexandrijnse blad is, een natuurlijk laxeermiddel.

De samenstelling omvat groene thee (tonic), mate (diuretische component), en Cambodjaans hercinia-extract, dat is ontworpen om de eetlust onder controle te houden.

Gevaar voor phyto-thee

Net als veel afslankproducten biedt Santimin de eenvoudigste manier om de inhoud van de darm en de vloeistof uit het lichaam te verwijderen. Maar alleen het lichaam van een gezonde en zelfs een relatief gezonde persoon kan zelfstandig omgaan met deze functies en met geforceerde "hulp" kunnen natuurlijke functies mislukken.

Bovendien leidt de versnelde opname van vocht en ontlasting tot het feit dat het lichaam geen tijd heeft om alle voedingsstoffen uit het voedsel te verteren, wat een slechte gezondheid en problemen kan veroorzaken centimin voor gewichtsverliesmet interne organen en zenuwstelsel.

In dit geval is het waarschijnlijk dat het gewicht tijdens de eerste week afneemt, maar niet ten koste van de vetmassa, maar vanwege de vocht- en darminhoud. Het kan nauwelijks afvallen worden genoemd - in feite is het noodzakelijk om te stoppen met het nemen van een laxerend-diureticum, omdat alles onmiddellijk weer normaal wordt. Bovendien, vanwege een stofwisselingsstoornis die zo'n remedie veroorzaakt, is het aan het einde van de cursus aannemelijk dat je binnenkort zelfs zult aankomen.

Bovendien zal een dergelijke thee zonder dieet geen enkel effect hebben. Maar een dieet zonder deze thee zal volledig helpen, en zal zeker meer onschadelijk zijn. Als u het juiste voedsel kiest, verlaagt u geleidelijk en zonder gewicht terug te keren, en dit is de beste optie voor elke persoon.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 60