Platte buik - een selectie van oefeningen voor een dunne taille en een platte buik

Wil je een platte buik hebben, maak je dan klaar voor het harde werk, want de vetafzettingen uit dit gebied gaan erg langzaam. Het is noodzakelijk om de trainingsregels en effectieve oefeningen te kennen, evenals de functies met betrekking tot voeding.

Hoe een platte buik te bereiken?

Het is meteen de moeite waard om te zeggen dat het lokaal afvallen op één plek niet realistisch is, omdat de volumes in het lichaam afnemen. Om een ​​goed resultaat te krijgen, is een geïntegreerde aanpak belangrijk, dat wil zeggen, het zou in verschillende richtingen tegelijk moeten werken: sporten, een dieet volgen en cosmetische procedures gebruiken. Als u daarnaast geïnteresseerd bent in hoe u een platte buik kunt maken, vergeet dan niet gezonde slaap en rust, zonder welke het moeilijker zal zijn om af te vallen.

Oefeningen voor een dunne taille en een platte buik

Om van vet af te komen, moet je het verbranden en het doen zonder fysieke inspanning zal niet werken. Je kunt oefenen in de sportschool, fitness en andere gebieden in groepen en thuis, en vooral, doe het regelmatig. Oefeningen voor een platte buik: cardio-laden, verschillende variaties van wendingen, bochten en hellingen, plank en torsie hoelahoep. Er is een zekere lijst met regels voor effectieve training:

 1. Oefen regelmatig en beter elke dag. Het is belangrijk om vooruitgang te boeken, dat wil zeggen periodiek het aantal herhalingen te verhogen.
 2. Let op je adem tijdens het trainen en stel het niet uit.
 3. Om een ​​platte buik te krijgen, is het beter om te oefenen op een lege maag of 2 uur na het eten.
 4. Volg de techniek van uitvoering, omdat het resultaat ervan afhangt.

Oefening "vacuüm" voor een platte buik

Als je ongelooflijke resultaten wilt krijgen, gebruik dan deze ademhalingsoefening. Door regelmatig te oefenen, kunt u het volume van de maag verminderen, de spijsvertering verbeteren en de bloedtoevoer naar organen verbeteren. Je kunt een "vacuüm" maken door te liegen, op je knieën te gaan zitten, op staande voeten en op handen en voeten. De eerste optie is de eenvoudigste en de laatste is ingewikkeld. "Vacuüm" voor een platte maag wordt als volgt uitgevoerd:

 1. Plaats jezelf op de grond, houd je benen gebogen in een rechte hoek en zet de vlekken op de vloer. Ontspan ademhalen, en maak dan een maximale uitademing en houd je adem in.
 2. Maak een "valse adem", dat wil zeggen, laat de lucht in, maar trek gewoon nog meer je maag in. Dientengevolge zal het diafragma naar binnen trekken en de borst uitbreiden.
 3. De buik moet zo veel mogelijk worden getrokken en naar de wervelkolom worden weggestopt. Blijf de maximale tijd in deze positie en ontspan en adem uit.

Fukutsuji-techniek voor platte buik

De Japanse methode is een revolutionaire manier om de vetplooi op de buik kwijt te raken. Het is noodzakelijk om de roller van een gewone handdoek te draaien en vast te maken met een dun touw of koord. Het moet niet te groot zijn. Oefening met een handdoek voor een platte buik is heel eenvoudig:

 1. Ga op de grond zitten, want het harde oppervlak is belangrijk.
 2. Plaats de roller terug en leg hem voorzichtig op de grond en houd de handdoek met de hand vast. Het is belangrijk dat wanneer het lichaam een ​​horizontale positie inneemt, het kussen precies onder de navel ligt.
 3. Leg je benen neer, maar draai je voeten zodat je duimen elkaar raken. Handen strekken zich naar boven uit, wijzen de handpalmen naar de grond en kruisen de vingertjes.
 4. Ontspan en blijf 5 minuten in deze positie. Dat is het hele geheim van een platte buik. Regelmatig de tijd verlengen.

Yoga voor een platte buik

Uitstekende resultaten in afvallen geeft yoga. Met eenvoudige asanas kun je het metabolisme herstellen, de eetlust verminderen, de huid strakker maken en de spieren versterken.

 1. Een platte buik en een dunne taille kan worden verkregen door het uitvoeren van eenvoudige poses: cobra, hond, krijger, boot, kameel en anderen.
 2. Je moet beginnen met een paar minuten per dag en geleidelijk aan tijd toevoegen.
 3. Herhaal elke asana 3-4 keer. Doe dagelijkse workouts.
 4. Het is belangrijk om goed te eten en dan zijn de resultaten na 2-3 weken zichtbaar.

Massage voor een platte buik

Naast oefeningen zijn cosmetische ingrepen, zoals pinch-massage, handig. Het leidt tot een afname van het volume en een verbetering van de bloedcirculatie. Als gevolg hiervan wordt de huid glad, de cellen en de buikspieren worden tonischer. De instructie om een ​​dunne taille en een platte buik te maken, ziet er zo uit:

 1. Ga op je rug liggen, ontspan je en breng de basisolie op je huid aan.
 2. Doe met je handpalm een ​​paar bewegingen rond de navel, met de klok mee bewegend. Dit zal de huid verwarmen.
 3. Hierna, blijf met de klok mee bewegen, voer knijpende bewegingen uit. Verhoog geleidelijk de intensiteit van de belichting.
 4. U moet de massage beëindigen als de huid enigszins roodachtig wordt. Aan het einde, wrijf je in je maag met een handdoek.

Dieet voor een platte buik

Verliezen zonder de juiste voeding is onmogelijk, dus je zou je menu moeten aanpassen. Geen strenge diëten, want als het resultaat is, zal het slechts tijdelijk zijn. Voeding voor een platte maag bevat dergelijke regels:

 1. Eet om de 3-4 uur en in kleine porties, die helpen om honger te vergeten en metabolisme te verspreiden.
 2. Gebruik veel water, dus het dagtarief is 1,5-2 liter.
 3. Een dieet voor een platte maag gedurende een week en andere opties moeten vezelrijk voedsel bevatten.
 4. Elimineer uit het dieet vet, calorierijk en ander schadelijk voedsel dat eenvoudige koolhydraten en verzadigde vetten bevat.
 5. Om een ​​platte maag te zien, eet je eenmaal per dag eiwitrijk voedsel, maar kies je alleen voor dieetproducten, zoals pluimvee, magere zuivelproducten, enzovoort.

Reinigingsgel voor een platte maag

Afvallen kan worden met een eenvoudig drankje dat helpt om de darmen te reinigen, het lichaam te verbeteren en het gewicht te normaliseren. Kissel voor een platte buik is een uitstekende optie voor het uitladen van dagen. Drink het de hele dag door, met uitzondering van voedsel. De smaak is niet perfect, maar het resultaat is uitstekend. U kunt elke maand lossen en nog vaker.

ingrediënten:

 • havervlokken - 200 g;
 • bieten - 200 g;
 • pruimen zonder pitten - 200 g;
 • water - 2 liter.

reinigingsgel voor platte buik

voorbereiding:

 1. Gepelde bieten en rasp. Gedroogde pruimen - fijn gesneden met een mes.
 2. In een pan giet je water, kook het en stuur dan alle ingrediënten naar binnen.
 3. Kook de gelei 15-20 minuten. op een kleine brand onder het deksel.
 4. Zeef de bouillon en je kunt meteen drinken. Een paar uur voordat de slaap wordt aanbevolen om de maximale hoeveelheid gelei te drinken. De rest van het bedrag moet de volgende dag in kleine porties worden gedronken. 'S Morgens wordt het aangeraden om het gespannen struikgewas uit te vriezen in plaats van te ontbijten.

Producten voor platte buik

Wil je een mooie figuur, vergeet dan eens en voor altijd snoep, bakken, roken, vet en andere calorierijk voedsel. Om thuis een platte buik te krijgen, neem in de voeding dergelijke producten op:

 1. groenten. Ze bevatten veel vezels, wat de spijsvertering verbetert. Eet zowel rauwe als gekookte groenten.
 2. groen. Voeg meer peterselie, basilicum, oregano en andere groenten toe aan de gerechten, wat een positief effect heeft op de stofwisseling.
 3. vis. Neem minstens een paar keer per week verschillende soorten vis in uw menu op.
 4. granen. In het dieet moeten nuttige koolhydraten zijn, die in boekweit, rijst en andere granen zijn, evenals in pasta van durumtarwe.
 5. vlees. In het dieet voor een platte buik moet vlees van twee tot vijf keer per week aanwezig zijn.
 6. fruit. Dit is een substituut voor schadelijke snoepjes, dus eet elke dag fruit en bessen.
 7. Gefermenteerde zuivelproducten. Het is handig om zuivelproducten te gebruiken, maar ze mogen alleen niet vet zijn.

Platte maag na de bevalling

Veel vrouwen, die zo snel mogelijk na de bevalling proberen terug te keren naar het formulier, beginnen zich over 1-2 weken bezig te houden en dit is een vergissing. Artsen adviseren om 60 dagen te rusten en het lichaam te laten herstellen. Om de natuurlijke processen te helpen, moet u een speciaal postpartumverband dragen. Overweeg dat een platte buik na een keizersnede een moeilijke taak is en dat het herstel nog meer tijd kost.

 1. Wanneer de arts besluit, rekening houdend met de individuele kenmerken van het organisme en de moeilijkheid van bevalling, kan men overgaan tot de oefeningen. Besteed eerst 10 minuten elk. op dagelijkse trainingen.
 2. Afvallen zonder het juiste dieet kan dat niet, dus vergeet de gewoonte om voor twee te eten. Zelfs tijdens de borstvoeding kun je niet teveel eten. Denk aan een uitgebalanceerd dieet, zodat de melk goed is, maar er zijn geen extra calorieën. Neem het voedsel fractioneel in.
 3. Een platte buik kan sneller worden gezien als u gebruikmaakt van de diensten van een schoonheidsspecialiste of regelmatig zelfstandig procedures uitvoert, zoals massage, inwikkeling enzovoort.

platte buik na de geboorte

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

Platte buik - een selectie van oefeningen voor een dunne taille en een platte buik

Wil je een platte buik hebben, maak je dan klaar voor het harde werk, want de vetafzettingen uit dit gebied gaan erg langzaam. Het is noodzakelijk om de trainingsregels en effectieve oefeningen te kennen, evenals de functies met betrekking tot voeding.

Hoe een platte buik te bereiken?

Het is meteen de moeite waard om te zeggen dat het lokaal afvallen op één plek niet realistisch is, omdat de volumes in het lichaam afnemen. Om een ​​goed resultaat te krijgen, is een geïntegreerde aanpak belangrijk, dat wil zeggen, het zou in verschillende richtingen tegelijk moeten werken: sporten, een dieet volgen en cosmetische procedures gebruiken. Als u daarnaast geïnteresseerd bent in hoe u een platte buik kunt maken, vergeet dan niet gezonde slaap en rust, zonder welke het moeilijker zal zijn om af te vallen.

Oefeningen voor een dunne taille en een platte buik

Om van vet af te komen, moet je het verbranden en het doen zonder fysieke inspanning zal niet werken. Je kunt oefenen in de sportschool, fitness en andere gebieden in groepen en thuis, en vooral, doe het regelmatig. Oefeningen voor een platte buik: cardio-laden, verschillende variaties van wendingen, bochten en hellingen, plank en torsie hoelahoep. Er is een zekere lijst met regels voor effectieve training:

 1. Oefen regelmatig en beter elke dag. Het is belangrijk om vooruitgang te boeken, dat wil zeggen periodiek het aantal herhalingen te verhogen.
 2. Let op je adem tijdens het trainen en stel het niet uit.
 3. Om een ​​platte buik te krijgen, is het beter om te oefenen op een lege maag of 2 uur na het eten.
 4. Volg de techniek van uitvoering, omdat het resultaat ervan afhangt.

Oefening "vacuüm" voor een platte buik

Als je ongelooflijke resultaten wilt krijgen, gebruik dan deze ademhalingsoefening. Door regelmatig te oefenen, kunt u het volume van de maag verminderen, de spijsvertering verbeteren en de bloedtoevoer naar organen verbeteren. Je kunt een "vacuüm" maken door te liegen, op je knieën te gaan zitten, op staande voeten en op handen en voeten. De eerste optie is de eenvoudigste en de laatste is ingewikkeld. "Vacuüm" voor een platte maag wordt als volgt uitgevoerd:

 1. Plaats jezelf op de grond, houd je benen gebogen in een rechte hoek en zet de vlekken op de vloer. Ontspan ademhalen, en maak dan een maximale uitademing en houd je adem in.
 2. Maak een "valse adem", dat wil zeggen, laat de lucht in, maar trek gewoon nog meer je maag in. Dientengevolge zal het diafragma naar binnen trekken en de borst uitbreiden.
 3. De buik moet zo veel mogelijk worden getrokken en naar de wervelkolom worden weggestopt. Blijf de maximale tijd in deze positie en ontspan en adem uit.

Fukutsuji-techniek voor platte buik

De Japanse methode is een revolutionaire manier om de vetplooi op de buik kwijt te raken. Het is noodzakelijk om de roller van een gewone handdoek te draaien en vast te maken met een dun touw of koord. Het moet niet te groot zijn. Oefening met een handdoek voor een platte buik is heel eenvoudig:

 1. Ga op de grond zitten, want het harde oppervlak is belangrijk.
 2. Plaats de roller terug en leg hem voorzichtig op de grond en houd de handdoek met de hand vast. Het is belangrijk dat wanneer het lichaam een ​​horizontale positie inneemt, het kussen precies onder de navel ligt.
 3. Leg je benen neer, maar draai je voeten zodat je duimen elkaar raken. Handen strekken zich naar boven uit, wijzen de handpalmen naar de grond en kruisen de vingertjes.
 4. Ontspan en blijf 5 minuten in deze positie. Dat is het hele geheim van een platte buik. Regelmatig de tijd verlengen.

Yoga voor een platte buik

Uitstekende resultaten in afvallen geeft yoga. Met eenvoudige asanas kun je het metabolisme herstellen, de eetlust verminderen, de huid strakker maken en de spieren versterken.

 1. Een platte buik en een dunne taille kan worden verkregen door het uitvoeren van eenvoudige poses: cobra, hond, krijger, boot, kameel en anderen.
 2. Je moet beginnen met een paar minuten per dag en geleidelijk aan tijd toevoegen.
 3. Herhaal elke asana 3-4 keer. Doe dagelijkse workouts.
 4. Het is belangrijk om goed te eten en dan zijn de resultaten na 2-3 weken zichtbaar.

Massage voor een platte buik

Naast oefeningen zijn cosmetische ingrepen, zoals pinch-massage, handig. Het leidt tot een afname van het volume en een verbetering van de bloedcirculatie. Als gevolg hiervan wordt de huid glad, de cellen en de buikspieren worden tonischer. De instructie om een ​​dunne taille en een platte buik te maken, ziet er zo uit:

 1. Ga op je rug liggen, ontspan je en breng de basisolie op je huid aan.
 2. Doe met je handpalm een ​​paar bewegingen rond de navel, met de klok mee bewegend. Dit zal de huid verwarmen.
 3. Hierna, blijf met de klok mee bewegen, voer knijpende bewegingen uit. Verhoog geleidelijk de intensiteit van de belichting.
 4. U moet de massage beëindigen als de huid enigszins roodachtig wordt. Aan het einde, wrijf je in je maag met een handdoek.

Dieet voor een platte buik

Verliezen zonder de juiste voeding is onmogelijk, dus je zou je menu moeten aanpassen. Geen strenge diëten, want als het resultaat is, zal het slechts tijdelijk zijn. Voeding voor een platte maag bevat dergelijke regels:

 1. Eet om de 3-4 uur en in kleine porties, die helpen om honger te vergeten en metabolisme te verspreiden.
 2. Gebruik veel water, dus het dagtarief is 1,5-2 liter.
 3. Een dieet voor een platte maag gedurende een week en andere opties moeten vezelrijk voedsel bevatten.
 4. Elimineer uit het dieet vet, calorierijk en ander schadelijk voedsel dat eenvoudige koolhydraten en verzadigde vetten bevat.
 5. Om een ​​platte maag te zien, eet je eenmaal per dag eiwitrijk voedsel, maar kies je alleen voor dieetproducten, zoals pluimvee, magere zuivelproducten, enzovoort.

Reinigingsgel voor een platte maag

Afvallen kan worden met een eenvoudig drankje dat helpt om de darmen te reinigen, het lichaam te verbeteren en het gewicht te normaliseren. Kissel voor een platte buik is een uitstekende optie voor het uitladen van dagen. Drink het de hele dag door, met uitzondering van voedsel. De smaak is niet perfect, maar het resultaat is uitstekend. U kunt elke maand lossen en nog vaker.

ingrediënten:

 • havervlokken - 200 g;
 • bieten - 200 g;
 • pruimen zonder pitten - 200 g;
 • water - 2 liter.

reinigingsgel voor platte buik

voorbereiding:

 1. Gepelde bieten en rasp. Gedroogde pruimen - fijn gesneden met een mes.
 2. In een pan giet je water, kook het en stuur dan alle ingrediënten naar binnen.
 3. Kook de gelei 15-20 minuten. op een kleine brand onder het deksel.
 4. Zeef de bouillon en je kunt meteen drinken. Een paar uur voordat de slaap wordt aanbevolen om de maximale hoeveelheid gelei te drinken. De rest van het bedrag moet de volgende dag in kleine porties worden gedronken. 'S Morgens wordt het aangeraden om het gespannen struikgewas uit te vriezen in plaats van te ontbijten.

Producten voor platte buik

Wil je een mooie figuur, vergeet dan eens en voor altijd snoep, bakken, roken, vet en andere calorierijk voedsel. Om thuis een platte buik te krijgen, neem in de voeding dergelijke producten op:

 1. groenten. Ze bevatten veel vezels, wat de spijsvertering verbetert. Eet zowel rauwe als gekookte groenten.
 2. groen. Voeg meer peterselie, basilicum, oregano en andere groenten toe aan de gerechten, wat een positief effect heeft op de stofwisseling.
 3. vis. Neem minstens een paar keer per week verschillende soorten vis in uw menu op.
 4. granen. In het dieet moeten nuttige koolhydraten zijn, die in boekweit, rijst en andere granen zijn, evenals in pasta van durumtarwe.
 5. vlees. In het dieet voor een platte buik moet vlees van twee tot vijf keer per week aanwezig zijn.
 6. fruit. Dit is een substituut voor schadelijke snoepjes, dus eet elke dag fruit en bessen.
 7. Gefermenteerde zuivelproducten. Het is handig om zuivelproducten te gebruiken, maar ze mogen alleen niet vet zijn.

Platte maag na de bevalling

Veel vrouwen, die zo snel mogelijk na de bevalling proberen terug te keren naar het formulier, beginnen zich over 1-2 weken bezig te houden en dit is een vergissing. Artsen adviseren om 60 dagen te rusten en het lichaam te laten herstellen. Om de natuurlijke processen te helpen, moet u een speciaal postpartumverband dragen. Overweeg dat een platte buik na een keizersnede een moeilijke taak is en dat het herstel nog meer tijd kost.

 1. Wanneer de arts besluit, rekening houdend met de individuele kenmerken van het organisme en de moeilijkheid van bevalling, kan men overgaan tot de oefeningen. Besteed eerst 10 minuten elk. op dagelijkse trainingen.
 2. Afvallen zonder het juiste dieet kan dat niet, dus vergeet de gewoonte om voor twee te eten. Zelfs tijdens de borstvoeding kun je niet teveel eten. Denk aan een uitgebalanceerd dieet, zodat de melk goed is, maar er zijn geen extra calorieën. Neem het voedsel fractioneel in.
 3. Een platte buik kan sneller worden gezien als u gebruikmaakt van de diensten van een schoonheidsspecialiste of regelmatig zelfstandig procedures uitvoert, zoals massage, inwikkeling enzovoort.

platte buik na de geboorte

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 43