oefeningen voor de onderbuik

Verkeerde levensstijl, misbruik van schadelijk voedsel en gebrek aan lichaamsbeweging leidt tot de vorming van een dikke laag in de buik. Een slappe buik is een problematisch groot aantal vrouwen. Om de onderbuik voor een korte periode schoon te maken, voert u oefeningen uit die beschikbaar zijn voor thuistraining. Om goede resultaten te behalen, zal sport niet genoeg zijn, omdat meer dan de helft van het succes afhankelijk is van voeding, dus geef schadelijke producten op.

Oefeningen voor gewichtsverlies in de onderbuik

Onmiddellijk is het vermeldenswaard dat het vet uit dit gebied langzaam gaat, dus bereid je voor op het harde werk. Doe het minstens drie keer per week, maar overdrijf het niet zodat de spieren rusten. Oefeningen voor de onderbuik presteren in drie sets van 20-25 keer. Verhoog na een tijdje de belasting en er zal geen vooruitgang zijn. Begin te trainen met een warming-up, je kunt bijvoorbeeld hellingen maken of een traditionele cardio kiezen.

Oefeningen voor de onderbuik voor vrouwen:

  1. Terug torsie. Ga op je rug zitten met je handen op je lichaam. Hef je benen op, buig ze in je knieën en leg ze niet op de grond tot het einde van de oefening. Het bekken hoger zetten, je benen omhoog richten en draaien. Ga dan naar beneden en herhaal alles opnieuw.
  2. oefeningen voor de onderbuik1

  3. "Schaar". Zonder de beginpositie te veranderen, houdt u uw benen recht en tilt u ze ongeveer 15 cm van de vloer op. Anders, til uw benen op voordat ze loodrecht op de vloer worden. Verander de positie van de benen, maar leg ze niet op de grond. Het is belangrijk om de lende tegen de grond gedrukt te houden. Je kunt deze oefening uitvoeren door je benen in een horizontaal vlak te veranderen.
  4. oefeningen voor de onderbuik2

  5. "Cliffhanger". Neem de nadruk liggend, zoals voor push-ups, leg je handen op schouderhoogte. Houd je rug recht, buig niet in de lage rug. Buig dat links, dan rechterbeen in de knie, en trek het naar de tegenoverliggende schouder. Het is belangrijk om te proberen maximaal te draaien.
  6. oefeningen voor de onderbuik3

  7. "De Molen". Werk de pers uit en de onderbuik zal deze oefening helpen, waarvoor de benen breder zijn dan de schouders en hun armen naar de zijkanten spreiden. Leun naar beneden en probeer naar de tegenoverliggende voet te reiken terwijl je aan het draaien bent.
  8. oefeningen voor de onderbuik4

  9. versterking. Ga op je knieën zitten en probeer je zo ver mogelijk naar achteren te buigen en grijp je handen om je enkels. Blijf bij het eindpunt om de spanning te voelen. Na terugkeer naar het IP en herhaal alles opnieuw.
  10. oefeningen voor de onderbuik5
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 77