methode van tabak

Tabata vereist geen speciale training, maar omdat de training behoorlijk intens is, in de aanwezigheid van hart- en vaatziekten, is het beter om deze methode van afvallen te weigeren.

De methode van tabak is uitgevonden voor gezonde mensen die niet de tijd hebben of verlangen om speciale klassen bij te wonen om een ​​goede vorm te krijgen. Daarom worden oefeningen met betrekking tot de tabakswerkwijze in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd - van 4 tot 20 minuten.

Ons complex van oefeningen op de tabaksmethode bestaat uit 5 benaderingen van elk 4 minuten. Eigenlijk zullen de oefeningen zelf in deze training meer zijn door de methode van tabak en 5 benaderingen - dit is een oriëntatie, om niet te vergeten dat we 5 delen van het lichaam ontwikkelen.

De eerste en tweede benadering in de reeks oefeningen van het tabaksprotocol is voor de voeten, de derde - voor de handen, de vierde en vijfde - voor de pers.

Oefeningen op de methode van tabak

 1. Springtouw - 20 seconden sprongen, 10 seconden rust en dus 4 minuten.
 2. Downs met squats - we vallen naar voren met de rechtervoet, dan doen we een squat naar rechts met een draai weer in de rechter longe. We verwijderen het been in het IP en doen hetzelfde met het linkerbeen en wisselen elkaar gedurende 20 seconden aan één kant af. Daarna 10 seconden rust en alles herhaalt zich alle 4 minuten.
 3. We nemen halters - handen met halters voor de borst. We leggen de slagen met beide handen naar voren, en dan dezelfde worp van de hand of trap die we doen. Dus bewegen we - voorwaarts en terzijde. Herhaal dit gedurende 20 seconden en rust vervolgens gedurende 10 seconden en dus gedurende 2 minuten.
 4. We leunen naar voren, handen zijn verlaagd en ontspannen, bij uitademing zwaaien we met onze handen naar de zijkanten, zonder onze ellebogen tot het einde te buigen, proberen we de messen van deze beweging te sluiten. We herhalen met intervallen van 20 seconden - oefening, 10 seconden - rust, 2 minuten.
 5. We gaan op het tapijt liggen, steunen ons, scheuren lichtjes van onze benen, de lendenen worden stevig op de grond gedrukt. We schoppen de benen naar voren terwijl we uitademen, benen strekken en buigen op de knieën. We voeren 2 minuten - 20 seconden werk, 10 seconden rust.
 6. "Fiets" - voetenwerk, net als in de vorige oefening, alleen maar een twist druk met de handen achter hun hoofden, en een volledige omkering van de behuizing. Waardoor de 4 sets van 20 seconden met 10 seconde pauze.
 7. We leggen de nadruk liggend, en vanuit deze positie slaan we afwisselend slagen naar voren en naar boven. We doen slechts één cirkel gedurende 20 seconden en rusten dan 10 seconden uit.
 8. "Cliffhanger" - handhaven van de lichaamshouding als in de vorige oefening, maar de benen werken - stellen we een driehoek met elk been, eerst laat de beenkant, dan in het midden, exact onder elkaar en naar IP weglaten. Afwisselend benen, doen een ronde.
 9. We gaan liggen op de buik, armen buigen naar de ellebogen en doen liften door het lichaam bij uitademing. We maken 1 cirkel.
 10. Accepteer de focus liggen op de onderarmen geleidelijk gaan in aanraking liggen classic - op de vloer van de linker handpalm, dan is de rechter onderarm afdalen naar de bodem van de linkerhand, dan rechts en zo verder tot het einde van de 20-seconde bereik.
 11. We leggen de nadruk liggend, bij uitademing slaan we een hand voor ons op schouderniveau - 1 cirkel.
 12. Herhaal de oefening "Klimmer".
 13. We herhalen oefening 9.
 14. We herhalen oefening 10.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63