Kefir-dieet Yana Rudkovskaya

kefir dieet yana rudkovskaya

Dieet is slechts een tijdelijke, nog correctere, kortetermijnmaatregel om overtollige kilo's kwijt te raken. Als je op een dieet zit, moet je je realiseren dat je zodra je terugkeert naar de oude fouten, meteen terugkomt en de verloren kilogrammen terugkrijgt. Gebruik daarom alleen diëten om van het overwicht af te komen, en om het hele jaar in vorm te blijven, moet u uw dieet op competente wijze volgen.

Het is het probleem van overwicht dat veel vrouwen na de bevalling opwindt. De kilogrammen zijn immers niet het resultaat van gulzigheid, maar alleen van de verwachte fysiologische reactie van het organisme. Misverstand over wat te doen met je nieuwe lichaam en hoe je de oude vormen terug kunt geven, leidt tot een postnatale depressie van miljoenen jonge moeders.

Misschien is een goed voorbeeld precies wat nodig is om het moreel te verhogen. In dit geval zullen we je vertellen over een echte soldaat met overgewicht na de geboorte - Yana Rudkovskaya.

prehistorie

Yana Rudkovskaya is een bekende tv-presentator en producer Dima Bilan. Bovendien is ze ook de vrouw van de bekende kunstschaatser Evgeni Plushenko. Niemand twijfelt eraan dat je met zulk een sociaal en persoonlijk leven voortdurend voor jezelf moet opletten.

Onlangs heeft ze het eerste kind gekregen, maar het geluk van het moederschap kreeg het karakter van bitterheid - dit waren Yana Rudkovskaya's gedachten over een urgent dieet.

Met een toename van 168 cm was het gewicht van Yana Rudkovskaya altijd benijdenswaardig - 50 kg. Na de bevalling heeft de vrouw 15 kg toegevoegd.

Samen met een voedingsdeskundige ontwikkelde Rudkovskaya een individueel dieet op basis van het echte elixer van de jeugd - kefir. Yana Rudkovskaya ging bijna direct na het verlaten van het kraamkliniek op het kefir-dieet zitten. En voor de eerste week verloor de geliefde 5 kg.

Regels van het dieet

Zoals we al hebben gezegd, is het belangrijkste product kefir. Het dieet duurt 7 dagen, waarna je ofwel een pauze moet nemen, of gewoon

overschakelen naar een gebalanceerd, maar caloriearm dieet.

De eerste twee dagen zijn het ergst. Voor 1,5 liter kefir per dag en niets meer. Aan het einde van de tweede dag neemt de honger echter af, de maag went aan een nieuw dieet.

De resterende vijf dagen van het dieet na de geboorte van Yana Rudkovskaya bestaan ​​uit het volgende menu:

  • ontbijt - 1 hardgekookt ei;
  • diner - gekookte kipfilet;
  • diner - kippenbouillon.

Tussen de maaltijden door moet je in totaal 1 liter kefir per dag drinken en ook veel stil water drinken. Gedeelte van bouillon en kipfilet - 300 gram. Met de filet moet u de schil verwijderen en de bouillon moet worden gekookt van puur wit vlees

.
Na een dieet

Hoe snel Yana Rudkovskaya gewicht verloor, ziet er nog steeds verdacht uit in de ogen van journalisten en fans. Een vrouw wordt verdacht van surrogaat moederschap, simpelweg omdat niemand kan geloven dat het verliezen van gewicht zo snel echt is.

Rudkovskaya verklaart zelf alles eenvoudig - zonder wilskracht kan het dieet niet. Ze spaarde zichzelf niet en begon meteen aan zichzelf te werken, zittend op kefir, niet alleen de basisweek, maar alle twee maanden. En als een vrouw met zo'n werkschema kracht kon vinden in een hard dieet, dan zouden ze gevonden moeten worden in het huisdecreet van de moeder.

Kefir is tenslotte een echte schat voor diegenen die afvallen. Deze drank met zure melk dooft de honger, levert eiwitten op, dieet van Yana Rudkovskayanormaliseert de darmmicroflora.

Bekende wetenschapper en bioloog Mechnikov geloofde om een ​​goede reden dat mensen oud worden juist omdat ze geen kefir drinken, of liever, omdat zonder kefir hun darmen eenvoudigweg rotten van niet-vergeten resten van voedsel.

Bovendien is kefir vooral nuttig voor vrouwen na de bevalling. Plots leiden een veranderde hormonale achtergrond en een reorganiserend lichaam tot constipatie en maagaandoeningen. Kefir ontlast van dysbacteriose, ontgift en stelt u in staat problemen met de spijsvertering te vergeten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: