kan ik beter worden van maïs

Maïs - een favoriete delicatesse van velen, trouwens, diegenen die dagelijks hun dieet volgen, incl. voor voedsel, zijn geïnteresseerd in of het mogelijk is om te herstellen van het. Dit is wat later zal worden besproken.

Correct van maïs: het antwoord van voedingsdeskundigen

Maïs is niet alleen een heerlijk product, door velen aanbeden, maar ook een bron van vitamine E, A, B, mineralen zoals ijzer, fosfor en zwavel, die ongetwijfeld nodig zijn voor het lichaam van elke persoon. Maïskorrel verbetert niet alleen de conditie van zowel huid als nagels, maar heeft ook een stimulerend effect op de darmperistaltiek. Als we het echter hebben over de calorische waarde in gekookte vorm, is het 200 kcal per 100 g product, namelijk: koolhydraten - 30 g, eiwitten - 5 g, vetten - 3 g.

Dus, als je gehoor walgelijk is om de uitdrukking "extra kilo's" te horen, gebruik dan maïs in kleine hoeveelheden, zonder te vergeten een actieve levensstijl te leiden. Als we het hebben over dit product in zijn ruwe vorm, is zijn voedingswaarde 90 kcal.

Worden ze beter van ingeblikte maïs?

Het heeft niet alleen een anti-stress effect, het versterkt het zenuwstelsel, maar ook, ingeblikt, bestaat het uit slechts 120 kcal (vetten - 1 g, eiwitten - 4 g, koolhydraten - 25 g). Uitgaande van het feit dat het een groot aantal voedzame koolhydraten bevat, kunnen we zeggen dat ze het lichaam de hele dag met energie opladen, zonder de schijn van dergelijke hatelijke vetafzettingen op te wekken.

Voeding van maïspap

Zowel in het graan als in de cornflakes blijven alle voedingsstoffen achter. Bovendien bevelen artsen het aan aan mensen die lijden aan voedselallergieën, huiduitslag, het bevat 330 kcal per 100 g product. Vermijd echter graangewassen met verschillende kunstmatige onzuiverheden, die soms de calorische inhoud van het product verhogen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 49