maïs ingeblikt voordeel en schade

Voordat het graan naar Europa werd gebracht, speelde het een belangrijke rol in het dieet van de oude Azteken - de inwoners van het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Verstandige aboriginals waren zich terdege bewust van de waarde en voordelen van deze groente, en kort na de ontdekking van Amerika waren Europeanen ook verbaasd over de vorm, smaak en nuttige eigenschappen van de "overzeese groente". Velen in de school hebben geleerd dat Chroesjtsjov met haar hulp het Sovjet-agro-industriële complex heeft grootgebracht. Waardig maïs wordt met trots "koningin der velden" genoemd, omdat het niet alleen erg voedzaam is, maar ook heerlijk.

In de moderne wereld is ingeblikt maïs een groot succes en de voordelen en nadelen van dit product zijn algemeen bekend bij het publiek.

Allereerst wordt aanbevolen om maïs te eten voor mensen met diabetes, omdat het typisch is om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Studies tonen aan dat een grote hoeveelheid onverzadigde zuren het niveau van cholesterol verlaagt dat het optreden van hart- en bloedvataandoeningen veroorzaakt, zoals myocardschade, hypertensie, en dergelijke.

Onaangename symptomen van een opgeblazen gevoel als een hand verwijdert na het eten van ingeblikte maïs. De werking van het maagdarmkanaal zal merkbaar verbeteren als je een beetje maïs in blik toevoegt aan je dagelijkse dieet. Plantaardige vezels van maïs zijn een goede remedie tegen ziekten die de organen van het spijsverterings- en uitscheidingssysteem aantasten.

Als we het hebben over schade, dan is dit product niet geschikt voor mensen met een kleine spiermassa, omdat het vaak het risico op het ontwikkelen van spierdystrofie verhoogt. Artsen raden het niet aan aan mensen die zweren, en maïs is gecontra-indiceerd bij mensen met een hoge bloedcoagulatie.

Ingeblikte maïs voor gewichtsverlies

Vaak gebruikt ingeblikte maïs voor gewichtsverlies. Ondanks het feit dat dit product uiterst voedzaam is, helpt het om af te vallen als het in veel gerechten als vervangingsmiddel wordt gebruikt, in de eerste plaats als u het als garnering gebruikt.

ingeblikte maïs voor gewichtsverlies

Ingeblikte maïs in een dieet speelt een belangrijke rol als bron van eiwitten en aminozuren. Veel atleten voegen het toe tijdens het dieet vanwege het overwicht van die meest plantaardige eiwitten.

Vitaminen in maïs in blik

Zoals in veel groenten, zijn vitaminen in ingeblikte maïs overvloedig:

  • Vitamine C of ascorbinezuur, onmisbaar met verzwakte immuniteit, om het te versterken;
  • ook vitamine E verbetert de huidconditie;
  • vitaminen B1, B2, PP en andere micro-elementen die nodig zijn voor een organisme.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1