Hoe te leren om achteruit te skaten

Degenen die al heel veel vertrouwen hebben in skates, ernaar streven om hun vaardigheden te verbeteren en op een natuurlijke manier nadenken over het beheersen van een aantal complexe elementen, bijvoorbeeld, ze zijn geïnteresseerd in het leren achteruitrijden, omdat het zo ongebruikelijk en interessant is. Dit artikel geeft details over deze techniek.

Leer achteruit te skaten

We moeten meteen zeggen dat het noodzakelijk is om voor dit doel een schaatsbaan te kiezen die is uitgerust met barrières, een hek, banken, etc. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat een nieuwe vaardigheid op een populaire plek zal worden geleerd, omdat het in eerste instantie moeilijk zal zijn om zowel de techniek te volgen als , wat gebeurt er achter je rug, wat betekent dat botsingen en valpartijen onvermijdelijk zijn. Speciale beschermende uitrusting beschermt u tegen verwondingen, dus verwaarloos ze niet.

Willen begrijpen hoe je achteruit moet skaten, om te beginnen kun je gewoon je handen van het hek af stoten en voelen hoe het is om met je rug vooruit te komen? Na een beetje oefenen in vrij bewegen, begin je de techniek onder de knie te krijgen: ga rechtop staan, teen teen van teen tot half blok voor de ander, benen licht gebogen op de knieën. Bij afwezigheid van obstakels en obstakels, leg het gekartelde been in een hoek en duw het van het ijs. In dit geval moet een verdere voorwaartse beweging worden verzekerd door een reeks opeenvolgende schokken langs de boog. Het is noodzakelijk om te proberen dezelfde handelingen uit te voeren als bij natuurlijke bewegingen, maar alleen andersom.

Het zwaartepunt moet de zone tussen de benen zijn. Zodra de techniek van correct schaatsen in achteruit is onder de knie, kunt u beginnen met het afwisselen van de beweging met uw rug naar de rechter en linker streepjes. Bovendien zou het volgen van de situatie achter je rug een gewoonte moeten worden, en daarom moet je vaak een blik over je schouder werpen. En voor een betere balans, vergeet niet om je benen iets te verbreden.

Hoe te schaatsen in omgekeerde richting?

Deze techniek wordt ook wel de "zandloper" genoemd in termen van de gelijkenis met het patroon dat door de schaatsenbladen op het ijs is achtergelaten. Om dit te doen, is het noodzakelijk rechtop te staan, de benen bij elkaar te brengen zodat de hielen in verschillende richtingen "kijken" en de sokken zijn verbonden. De knieën lichtjes buigen. En nu moet je je voorstellen dat deze plek het smalste is, dat wil zeggen, het midden van de zandloper. Nu is het nodig om de schaatsen naar buiten te duwen, waarbij je versnelt voor de omgekeerde beweging. Terwijl de beweging beweegt, moeten de benen recht worden gezet en moet de snelheid toenemen vanwege de kracht van de uitworp. Om manoeuvreren te vergemakkelijken, is het noodzakelijk om het hoofdgewicht van het lichaamsgewicht naar het voorste deel van de schaatsen over te brengen.

uitrusting hoe te schaatsen in omgekeerde richting

De nieuwe schaatstechniek wordt veel sneller beheerst als je schoenen oppakt die passen bij jouw maat en kleding - comfortabele en niet-bindende bewegingen. Het is noodzakelijk om de tijd te nemen en de schoenen voorzichtig aan te trekken zodat ze nauwsluitend aan de voet passen en zorgen voor de nodige soepelheid en bewegingssnelheid, vooral wanneer u met uw rug naar voren rijdt. Wat betreft beschermende uitrusting, het is niet de moeite waard om te besparen, en als er geen mogelijkheid is om te kopen, kunt u het huren. Een ongetraind persoon moet vooraf van tevoren opwarmen: doe sit-ups, draai het lichaam, slinger je armen als een molen.

Leer iets nieuws te leren, raak niet van streek dat niet alles meteen uitdraait. Met gepast geduld en doorzettingsvermogen zullen nieuwe pieken zeker overwonnen worden, en wie weet, misschien zal je morgen al de triple, lus, beugel en nek uitvoeren. Het belangrijkste is om te trainen om plezier te brengen, en de rest zal volgen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =