hoe om gewicht te verliezen in de borst

Veel vrouwen dromen ervan hun borsten te vergroten, maar er zijn ook dames die juist het volume willen verminderen. De relevantie van het onderwerp - hoe om gewicht te verliezen in de borst, is te wijten aan het feit dat een grote buste veel ongemak veroorzaakt, bijvoorbeeld, veel vrouwen klagen over rugpijn. Er zijn verschillende manieren om bepaalde positieve resultaten in een paar maanden te bereiken.

Wat te doen om af te vallen borsten?

De meest effectieve manier, die een heel goed resultaat oplevert, is chirurgische interventie. Er is een grote hoeveelheid geld nodig voor de operatie, dus niet iedereen kan het betalen.

Wat kan ik nog meer doen om af te vallen borsten:

  1. Als u te zwaar bent, moet u op dieet gaan. De meeste vrouwen verwijderen tijdens het gewichtsverlies eerst het overtollige gewicht in het bovenlichaam. Het is bewezen, dat het verliezen van 1 kg in gewicht, 20 g van de borst verlaat. Kies voor jezelf het juiste dieet, dat je gezondheid niet schaadt.
  2. Een goed resultaat kan worden verkregen met behulp van een massage en het is het beste om het toe te vertrouwen aan een specialist, omdat er een risico is op beschadiging van de borst. In dit geval wordt de crème op de borst aangebracht en vervolgens gemalen totdat een roze kleur verschijnt. Massage betekent gemakkelijk wrijven en tikken. De procedure eindigt met het kneden van de buste. Deze methode wordt ook aanbevolen voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in hoe ze afvallen zonder hun borsten te verliezen.
  3. Aromatherapie is erg populair. U kunt deze samenstelling bijvoorbeeld gebruiken: verbind 5 druppels druivenpitolie, 25 ml jojoba-olie, 4 druppels limetta en 2 druppels rozenolie. Oliën mengen goed en smeren met de ontvangen structuur een borst. Je kunt dit elke dag doen.
  4. Je kunt regelmatig oefeningen doen die de vorm van de borst verbeteren. Daartoe passen push-ups, oefeningen met halters, aerobics, zwemmen, etc.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =