hoe om gewicht te verliezen in de benen voor een week

Het is moeilijk om een ​​meisje te vinden die niet de eigenaar van mooie benen wil worden. Helaas is het het moeilijkst om overtollig vet te verwijderen in dit gebied. Een groot aantal vrouwen is geïnteresseerd in hoe snel een week lang gewicht te verliezen in de benen. Meteen is het vermeldenswaard dat het noodzakelijk is om je voor te bereiden op een versterkt en uitgebreid werk, zonder dit zou je niet op een goed resultaat moeten rekenen.

Hoe om gewicht te verliezen in de benen voor een week?

Zoals eerder vermeld, moet er in verschillende richtingen worden gewerkt en in de eerste plaats om voeding en sporten. Daarnaast wordt aanbevolen om verschillende cosmetische procedures uit te voeren, zoals wraps, massage, etc.

Uitzoeken hoe snel gewicht te verliezen in de benen, om te beginnen is het de moeite waard om over voeding te praten. Het wordt aanbevolen om het caloriegehalte met 30% te verminderen, hiervoor is het voldoende om te weigeren van zoete, bak-, vet-, gebakken en koolzuurhoudende dranken. Het is belangrijk dat het calorische gehalte van het dieet niet lager is dan 100 kcal. Kies voedingsmiddelen die de bloedstroom stimuleren. Wanneer u uw menu samenstelt, vertrouwt u op de basis van de juiste voeding.

Als we doorgaan met praten over hoe we een week lang gewicht in de benen kunnen verliezen, gaan we verder met de oefeningen:

  1. Squats met gewichten. Het is noodzakelijk om een ​​kleine verhoging te maken, het kunnen bijvoorbeeld pannenkoeken zijn van de bar, die zo geplaatst moeten worden dat de poten op de breedte van de schouders eindigen. Ze moeten hakken worden en sokken op de grond leggen. Pak halters in de handen. Lager op de inspiratie, gewicht overbrengen naar de hielen en het bekken naar achteren richten. Zorg ervoor dat je knieën niet over je sokken gaan. Hurken tot de heupen parallel zijn met de vloer. Uitademen, keer terug naar de FE.
  2. hoe om gewicht te verliezen snel in de benen voor een week

  3. Makhi voeten. Ga op handen en voeten staan ​​en leg je handen op de breedte van je schouders. Til een been omhoog en buig het in een rechte hoek. Het is belangrijk dat de hiel recht naar boven wijst. De taak is om je voet omhoog te brengen en recht te trekken. Hetzelfde moet aan de andere kant worden herhaald.
  4. hoe om gewicht te verliezen in de benen voor een week van oefening
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =