hoe te eten om spieren te laten groeien

Voeding is belangrijk, zowel bij het afvallen als bij het vergroten van het spiervolume. Het is belangrijk om uw dieet goed te formuleren, zodat het lichaam de stoffen krijgt die nodig zijn voor het trainingsproces en herstel.

Hoe moet je eten om spieren te laten groeien?

Veel mensen denken ten onrechte dat je veel moet eten voor spiergroei, maar denk niet na over wat er in het gerecht zit. In feite zou het dagelijkse menu bepaalde producten moeten bevatten, evenals eetregels om het spiervolume te verhogen, wat moet worden gerespecteerd.

Aanbevelingen om gezond te eten om spieren te laten groeien:

  1. Het voedsel moet fractioneel zijn, de ideale optie - 5 keer per dag. En de hoofdmaaltijd - ontbijt, dat wil zeggen, het menu op dit moment zou het meest calorisch moeten zijn in vergelijking met anderen.
  2. Wat betreft de grootte van de porties, ze zullen meer dan normaal zijn, omdat vet en andere schadelijke producten worden uitgesloten van het dieet.
  3. Om te eten, om spieren te laten groeien, heb je langzaam nodig, wat de honger zal stillen, maar niet teveel eet.
  4. Het wordt aanbevolen om koude en warme gerechten van het menu uit te sluiten.
  5. Zout moet zo min mogelijk worden gebruikt.
  6. Met betrekking tot hittebehandeling wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan blussen, koken en stomen. Je kunt ook het eten bakken.

Nu komen we erachter welke voedingsmiddelen u moet eten, van waaruit spieren groeien. Groot belang bij het vergroten van het spiervolume is een eiwit dat het lichaam van eieren kan krijgen, maar het wordt aanbevolen om de dooiers weg te doen. Het is ook nuttig om zuivelproducten te eten, bijvoorbeeld kwark, kefir, enz. Het is belangrijk om de voorkeur te geven aan producten met een laag vetgehalte. Het wordt aanbevolen om in het menu vis en zeevruchten en natuurlijk pluimvee op te nemen. Wat betreft de bijgerechten, gebakken aardappelen, macaroni-producten uit donkere bloem, evenals pappen zijn toegestaan. Noodzakelijk in het menu moet verse groenten en fruit aanwezig zijn.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 41