Hoe kan ik groene koffie koken?

hoe groene koffie te bereiden

De bereiding van groene koffie is een eenvoudig proces en zelfs bekend voor mensen die natuurlijke zwarte koffie drinken. Als u voor de eerste keer met dit probleem wordt geconfronteerd, krijgt u via dit artikel nuttige informatie over hoe u groene koffie op de juiste manier kunt bereiden.

Hoe niet ongebrande groene koffie te koken?

In de regel wordt groene koffie niet gekozen vanwege de smaak, maar alleen omdat deze drank effectief is om af te vallen in combinatie met goede voeding. Velen maken echter een fatale fout, dan in grote mate de nuttige eigenschappen van koffie te verpesten.

Het is geen geheim dat groene koffie geen speciale variëteit is, en niet eens een andere plant. Dit is dezelfde koffie waaraan we gewend zijn, maar alleen de korrels zijn niet voorbewerkt voor het roosteren. Het is het roosteren dat de korrels dezelfde koffiekleur en geur geeft. Vóór dit proces zien en ruiken ze anders! Velen lossen dit probleem eenvoudig op: na de voorbereiding van groene koffie in granen, bak het product eerst in een koekenpan. Dat is gewoon hoe een dergelijk product verschilt van gewone zwarte koffie?

Het feit is dat bij het roosteren van de granen hun samenstelling verandert. Warmtebehandeling doodt chlorogeenzuur, dat het vetmetabolisme stimuleert en het cafeïnegehalte verhoogt. Na het braden van de groene korrels, verandert u het in gewone zwarte koffie, waarvan het gebruik voor gewichtsverlies meerdere malen lager is.

Het is noodzakelijk om koffie te bereiden van gedroogde koffiebonen zonder te braden. Het product dat u hebt gekocht, is al gereed voor malen, brouwen en consumeren.

De juiste voorbereiding van groene koffie

In de vraag hoe groene koffie te bereiden, zijn er geen moeilijkheden. Overweeg om stap voor stap op een klassieke manier in een Turk te koken. Als u gemalen groene koffie hebt gekocht, moet u de eerste stap overslaan.

  1. Malen van granen. Groene koffie is veel elastischer dan zwarte koffie en het malen ervan is in sommige gevallen vrij moeilijk. Als je geen blender of koffiemolen hebt, zal de gebruikelijke vleesmolen je helpen. Voor gebruik, moet het worden gedrenkt in een sopje, grondig worden gespoeld en droog worden geveegd, zelfs als u heel voorzichtig bent om de apparaten schoon te houden. Kleine onderdelen kunnen vleesdeeltjes bewaren en bij koffie zijn ze niet nodig. Als u de vleesmolen niet wilt begrijpen, wikkelt u de korrels in papier, legt u ze op de snijplank en slaat u ze met een hamer tot een ondiepe consistentie.
  2. Verwarm een ​​kop koffie vooraf, dit is een belangrijke regel om de smaak te verbeteren.
  3. Verwarm de kalkoen op laag vuur voor, giet een lepel gemalen koffie en warm deze een beetje op zonder water.
  4. In dit stadium kunt u een beetje kaneel of gember in de koffie doen om het effect te verbeteren en de smaak te veranderen. Voeg na het toevoegen van de kruiden de Turk opnieuw toe.
  5. Vul het verwarmde mengsel met ijswater en roer met een lepel.
  6. Roer de koffie door elkaar. Wanneer er een licht schuim op het oppervlak verschijnt, hoe groene koffie te bereidenHet is noodzakelijk om het voorzichtig met een lepel te verwijderen en het in voorverwarmde kopjes te leggen. Penka op groene koffie wordt niet altijd gevormd.
  7. Herhaal de vorige procedure nog 2-3 keer.
  8. Als de koffie iets begint op te lopen, geeft dit aan dat deze bijna klaar is. Op dit punt moet de Turk worden verhoogd en opnieuw worden gemengd.
  9. Zet de koffie een paar seconden in het vuur - en dat is het, het drankje is klaar!

Ook, zoals in het geval van de bereiding van gewone koffie, mag u de drank in geen geval aan de kook brengen. Als je het hebt ondernomen om het in een Turk te koken, kun je nergens door afgeleid worden, anders is het risico van het bederven groot. Bovendien kost het proces zelf maar een paar minuten, vooral als je een goede koperen Turk hebt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: