Hoe Borodin gewicht verloor na de tweede geboorte

In december 2015 werd Ksenia Borodina voor de tweede keer moeder. Het is duidelijk dat de winst tijdens de zwangerschap kilo's toonaangevende TV project "Dom-2" geprobeerd om zo spoedig mogelijk te gooien en is de opleiding gestart binnen 40 dagen na de bevalling. Hoe Borodin na de tweede geboorte afgevallen is, wordt in dit artikel verteld.

EMC-training

Voor degenen die zich afvroeg hoe Borodina in staat was om zo snel gewicht te verliezen, is het noodzakelijk om te antwoorden dat het hele geheim zit hem in de speciale voeding en training nieuwerwetse, die elektrische stimulatie van spierspanning biedt. Klassen worden gehouden in een speciale reeks, waarvan het gewicht 3 kg is. Het pak is genaaid aan de plaatelektroden, die geleiders van elektrische stroom spierstimulatoren zijn. Tijdens de training is er een trainer in de buurt aanwezig, die het proces controleert en het niveau van impulsen reguleert.

Praten over hoe om te Ksenia Borodina verloren gewicht na de tweede geboorte, is grotendeels te danken aan dit apparaat. Het zorgt ervoor dat het niveau van spiercontractie, en daarmee de effectiviteit van de hele workout als geheel, meerdere keren kan worden verhoogd. Twintig minuten trainen op deze simulator staat gelijk aan anderhalf uur trainen in een gewoon sportpak. Als gevolg van de elektroden kan worden genaaid tot 90% van de spieren van het lichaam, waaronder de spieren-stabilisatoren hun werk. EMC training stelt u in staat om zich te ontdoen van rugpijn, verlichten zwelling, om het uiterlijk van cellulitis te minimaliseren, onderhuids vet te verminderen en de toon van het hele lichaam.

Hoe dun Ksenia Borodina en wat is haar dieet?

Ik moet zeggen dat de tv-presentator een boek schreef over haar lange reis naar de ideale figuur. Ze was nooit slank en probeerde heel veel diëten en tabletten voor haar leven, maar ze kreeg niet het gewenste resultaat. Als gevolg daarvan kwam de tv-ster tot de enige echte beslissing en eenvoudig hoe om af te vallen xenia baard dieetbegon goed en rationeel te eten. Opgegroeid in haar dieet nam een ​​deel van groenten en fruit meer vocht op, maar weigerde van vet en meel. Hierdoor kon Borodina na de eerste geboorte afvallen en wilde weten hoeveel, het is vermeldenswaard dat ergens in 10 kg.

Tegenwoordig houdt de tv-zender zich aan dezelfde voedingsprincipes en traint zelfs in zo'n speciale reeks die alleen het positieve effect van fysieke activiteit verbetert. Minder dan een half jaar na de geboorte, en Xenia kreeg haar vroegere vorm terug, ondanks het feit dat ze een baby in haar armen heeft die constante aandacht van haar moeder nodig heeft.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 56