Hoe dun is Katya Klap? | actualidadypolitica.com

Hoe dun is Katya Klap?

hoe dun de katia klapt

Katya Klap is de beroemdste en bekendste video-blogger van het YouTube-kanaal, of zoals het ook wel de 'Godin van YouTube' wordt genoemd. Ze wordt aanbeden en geliefd bij miljoenen fans. Jonge mensen zijn op één lijn met haar en velen imiteren haar. Nog niet zo lang geleden besloot Katya haar geheim te delen, namelijk het dieet dat ze volgt.

De hoogte en het gewicht van Katie Clap: het gewicht is 53 kilo, de groei van Katie Clap is 171 cm. Wilt u hetzelfde resultaat? Ga dan maar door!

Banaan Dieet Katie Clap

Banana Diet wordt beschouwd als een van de meest betaalbare, omdat deze vrucht kan worden gekocht in de loop van elk moment van het jaar winkels. Banana - is de energiecentrale product, dus het is perfect voor een snack op het werk of in tussen hun studie. Ze zijn heel voedzaam, en de twee stukken zou genoeg zijn om de gebruikelijke volledige maaltijd te vervangen, en het is niet verwonderlijk, want bananen bevatten glucose, sucrose, fructose, natuurlijke, pectine, vitaminen, fosfor, ijzer, calcium, kalium en andere nuttige items. Daarin minimale hoeveelheid vet en koolhydraten worden snel verteerd, zodat de figuur is een negatieve manier worden niet beïnvloed.

Katie klap figuur

Hoe zich op een dieet voorbereiden?

Het voorbereidingsproces moet met speciale zorg worden aangepakt. Dit is een zeer belangrijke fase voor het lichaam, omdat het lichaam moet leren om bananen in grote hoeveelheden waar te nemen, en het gebrek aan ander voedsel gedurende het dieet.

Een paar dagen voor het dieet van het dieet moet je vet, zout en gerookt voedsel, evenals snoep uitsluiten. Fruit kiest zorgvuldig. Ze zouden rijp moeten zijn. Groene bananen zouden in geen geval moeten zijn, omdat het lichaam ze niet goed opneemt. In voedsel wordt uitsluitend pure pulp zonder witte vezels gebruikt. En in elk geval niet gedroogd, omdat ze veel calorieën bevatten.

kati klap dieetBananendieet. (Duur 7 dagen)

De essentie van het dieet is als volgt: je moet een groot aantal bananen in het dieet introduceren. Voor een dag - tot 1,5 kilogram. En het meest interessante is dat je dit op elk moment kunt doen wanneer je maar wilt. Wat betreft drankjes, is het aan te raden om gekookt warm water of groene thee te drinken. Bij wijze van uitzondering kunt u het zich veroorloven om een ​​kleine hoeveelheid vetarm gekookt vlees of pap te eten. Tijdens deze 7 dagen kun je ongeveer 5 kilo afvallen.

Als je de figuur van Katie Clap leuk vindt, en je wilt dezelfde hebben, dan is het zeker het proberen waard. Maar raadpleeg tegelijkertijd een specialist.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: