Hoe de ring goed te draaien?

hoe de ring goed gedraaid kan worden

Fitnessprogramma's verbazen met hun variëteit - er zijn veel interessante oefeningen die helpen om de figuur op orde te krijgen. Velen van hen zijn vrij toegankelijk en kunnen thuis alleen worden uitgevoerd. Tegelijkertijd wil elk meisje training om niet alleen voordelen, maar ook plezier te brengen. Dus waarom onthoudt u geen kinderentertainment - een hoepel? Hoe we de ring goed kunnen verdraaien om gewicht te verliezen, zullen we in dit artikel vertellen.

Hoe de ring correct te draaien: antwoorden op vragen

Kan ik afvallen door de hoepel te draaien?

Natuurlijk, ja. Dit is een van de meest aangename trainingen, omdat je de hoepel kunt draaien en tegelijkertijd je favoriete programma kunt bekijken, zodat de eentonigheid van de oefeningen je niet zal vervelen. Bovendien versnelt de torsie het bloed en bevordert het de bloedsomloop, en heeft het ook een gunstig effect op de inwendige organen - dit is een echte massage.

Hoe lang duurt het om de hoepel in te pakken en hoe vaak?

Begin met 5 minuten en verhoog geleidelijk de trainingstijd. Het wordt afgeraden om de borduurring langer dan 30 minuten te draaien. Training kan elke dag worden herhaald, maar minstens 3 keer per week.

Hoe de ring op de juiste manier te draaien: kies voor metaal, strijk of masseer.

Het is beter voor beginners om lichte metalen ringen te kiezen. Plastic is in de regel te licht en het is moeilijk voor een nieuwkomer om te draaien. Massagering geeft een grote belasting, dus het is de moeite waard om te kiezen in de volgende fasen van de training. Zo'n hoepel vereist verslaving, maar is effectiever in het bestrijden van vetafzettingen.

Hoe de ring goed verdraaien voor een dunne taille?

De hoepel verspreidt perfect vet en maakt de taille aspen. Zet je voeten samen. Voer een rustige, ritmische, cirkelvormige beweging van de taille uit, in de hoop dat je de heupen en borst niet verbindt. Draai de ring niet heen en weer, het is verkeerd. De amplitude van je bewegingen mag niet groot zijn. Terwijl je de hoepel draait, vergeet dan niet te ademen - het moet even en rustig zijn. Houd de spieren van de pers tijdens de gehele training op een toon. Bij het inademen, ontspan de buik en taille, en bij uitademing, integendeel, druk.

Hoe de ring op de heupen te draaien?

Zo'n oefening is zeer effectief tegen cellulitis-afzettingen - tegelijkertijd is er een massage van probleemgebieden en verspreiding van bloed. Voordat je de hoepel op de dijen draait, is het de moeite waard om een ​​anti-cellulitiscrème op de benen te zetten. Deze oefening wordt vaak zwaarder gegeven dan torsie van de hoepel in de taille, omdat het moeilijker is om de hoepel vast te houden, maar hij raakt ook pijnlijk de botten. Als je nog steeds besluit om de hoepel op je heupen te draaien, probeer dan om je voeten zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Maar als het niet lukt, mag je je benen een beetje spreiden. Voer cirkelvormige bewegingen uit met heupen met een kleine amplitude, zoals in oriëntaalse dansen.

Hoe trainingen te diversifiëren met een borduurring?

Elke eentonige bewegingen worden al snel saai. Verdun je workouts dus met nieuwe oefeningen met een hoepel.

  1. Springtouw: het is mogelijk om, net als in de kindertijd, door de hoepel te springen - het moet natuurlijk licht zijn en groot genoeg in diameter. Anders spring je 30 keer met twee benen, alleen de rechter, alleen de linker en telkens om de beurt.
  2. hoe je een hoepel draait om gewicht te verliezen

  3. Ga op je rug liggen. Haak de ring aan het rechterbeen en teken hem zo veel mogelijk naar je toe. Herhaal de oefening op het andere been. Deze rekoefeningen zullen een prachtige hapering zijn in je training.
  4. Draai de ring om beurten op beide handen - dit is een uitstekende massage, die je handen zal beschermen tegen verzakking. Gewoon niet laten meeslepen door te zware hoepels te gebruiken - u loopt kans op kneuzingen. Voer eenvoudig dynamische cirkelvormige bewegingen uit met uw handen.

Wanneer het beter is om de ring niet te verdraaien: contra-indicaties

De hoepel wordt niet aanbevolen voor mensen die lijden aan ziekten van de interne organen en, met name, de darmen - raadpleeg uw arts voordat u aan het trainen bent. Je moet ook afzien van oefeningen met een hoepel tijdens de eerste dagen van de maand. En dan kun je de lichtste hoepel nemen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: